• 58 klanten beoordeelden ons met een 8.4
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Reviews

58 Beoordelingen 8.4/10

Waarom u voor Tinnemans Keukens moet kiezen? Wij zouden u zelf kunnen overtuigen, maar liever laten we onze klanten aan het woord. Zij hebben ervaring met Tinnemans en deze delen ze graag met u. Bekijk hieronder alle reviews.

Sorteer op:
Fam. Peulen
02-02-2019

Vakkundig, eerlijk, niet dwingend, meedenkend, vriendelijk. Goed beeld kunnen krijgen van kleuren.

Dhr. Sniekers
22-01-2019

Goede en deskundige advisering; zeer tevreden over plaatsing en afwerking door kundige monteurs die erg servicegericht waren. Dik tevreden.

Fam. Coenraads
22-01-2019

Prima keukenzaak. Aandacht voor de klant, luisteren goed naar je wensen en denken mee. Niet opdringerig en dat is prettig.

Fam. Körver
18-01-2019

Dhr Schreurs
18-01-2019

ik ben zeer tevreden ,score 8. met vriendelijke groet, Roger Schreurs

fam. Mullenders
18-01-2019

Goede en correcte ontvangst. Deskundige toelichting bij het samenstellen van onze keuken. Alles prima.

Mevr. I. Schorsch
18-01-2019

Goed geholpen met de het tot stand komen van de keuze van de keuken. Keuken is geleverd zoals besproken en op het geplande tijdstip.

Fam. Kessels
18-01-2019

Deze is prima zowel in keuze maken als het plaatsen van de keuken.

Fam. Laumen
18-01-2019

Zeer goed geholpen in de showroom en het vervolgtraject. Kundige en vriendelijke monteurs.

Fam. Willems
18-01-2019

Wij hebben vooral gekozen voor Tinnemans vanwege de betreffende keuken, deze hebben we nergens anders gezien. De verkoopadviseur was heel vriendelijk en prettig in de omgang. Doordat er bij Derikx iets mis ging dreigde onze keuken veel later geplaatst te kunnen worden, jullie medewerker heeft toch zijn best gedaan om hier nog iets in te kunnen schuiven. Het transportbedrijf was ook heel vriendelijk. De monteurs heb ik niet gezien maar ze hebben nagedacht wat te doen met de hoek in de keuken die net niet 90gr was.

Dhr. Van Wijnen
18-01-2019

Professioneel keukenbedrijf dar zijn vaak verstaat.

Fam. Smeets
18-01-2019

Zonder afspraak geweest en er was toch iemand die een korte uitleg kon geven over de apparatuur. Afspraak gemaakt met de adviseur welke goede ideeen had over de indeling.

Dhr. Raat
18-01-2019

Prettige samenwerking, ruime keuze, geen opdringerige verkopers.

Mevr. Huyskens
18-01-2019

Klantvriendelijk, betrouwbaar, meedenken en goed advies.

Fam. Jacob
18-01-2019

De keuken is geleverd zoals uitgezocht. Deze is vakkundig geplaatst. Alles werkt prima. Er zijn veel complimenten voor de keuken qua kleur en materiaal. Deze past mooi in de woning.

Fam. Sevriens
18-01-2019

Vriendelijk, duidelijk *1, komen afspraken na. Prettig bedrijf, zal ook zonder meer aanbeveling doen ( p.s. al 2 x keer gedaan). *1: Bora afzuiging blijkt ophangbeugels nodig te hebben (montage plafond kelder). Tijdens initiële onderhandeling aangegeven dat e.e.a. via de kelder zou gaan. Vooraf aan de montage is niemand komen kijken en geef toe van mijn zijde ook niet gevraagd. Later bleek dat beugels er niet bij waren. Gezien hetgeen wat betaald is voor 6 mrt Bora leiding en uiteindelijk nog geen 3 mtr gebruikt vind ik het jammer dat ik alsnog moet betalen voor 4 beugels. ZEKER als in de overeenkomst staat dat alles met BORA materialen moet worden afgemonteerd.

Fam. Koolen
18-01-2019

super tevreden vanaf het uitzoeken van de keuken tot en met de controle 10 weken na plaatsing. Er werd met alles rekening gehouden ,met ons mee gedacht en goede adviezen gegeven. 1 min puntje vind ik de kraan op de 1,5 wasbak, deze is wat gammel. Dit blijkt aan de 1.5 wasbak te liggen. Als ik deze informatie vooraf had geweten, had ik waarschijnlijk een andere wasbak gekozen. Ik zal Tinnemans zeker aanbevelen aan anderen. Super informatiedagen met zelfs wat te eten erbij wat ter plekke in hun kookworkshop keuken gemaakt word door de eigenaar.

Fam. Kunnen
18-01-2019

Adviesgesprek was prima. Enige waar we tegen aan gelopen zijn, is het leveren van de combi oven. In het gesprek krijg je een lijst met artikelnummers, wat je ondertekend. Later bleek dat we 2 ovens besteld hadden, terwijl we 1 combi en een oven wilden hebben. Dan gaat het in een gesprek erg snel, en ga je er vanuit dat je de goede dingen ondertekend. Gelukkig is het later snel verholpen. Het plaatsen van de keuken is grotendeels goed en positief verlopen. Alleen het monteren van de kookplaat ging niet goed. Onze eigen electricien hebben we moeten bellen, omdat de stroomvoorziening niet goed aangesloten was. Ook functioneert alles naar behoren. Wat wel tot ergernis geleid heeft, is de afwerking. Kastjes die tot 3x toe besteld zijn, een legplank die te kort was, een schap wat bij montage sneuvelt (dat kan gebeuren) en vervolgens vergeten is te bestellen (nadat we het zelf aangegeven hebben). Aardig wat bellen heen en weer, en extra afspraken (dus vrij vragen van het werk) tot gevolg. Dus jammer van de afwerking, verder goed tevreden.

Fam. Sillen
11-01-2019

Vorige zomer bij jullie een keuken besteld en deze is in november geplaatst. Tijdens het eerste bezoek aan jullie showroom konden we rustig rondkijken en was er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. Prettige ontvangst en vriendelijke benadering. Vervolgens nog tweede afspraak gemaakt met Lyn Visser en samen tot een nieuw concept voor onze keuken gekomen. Dit verliep prettig, onze eigen ideen werden verwerkt en Lyn gaf tevens practische adviezen. Verder nog regelmatig maicontact gehad, geheel naar onze tevredenheid. De uiteindelijke montage van de keuken verliep prima, vriendelijke monteur, die zeer netjes heeft gewerkt en uitleg gaf over de apparatuur.

fam. T. Janssen
11-01-2019

Geweldige service, prima kwaliteit, goede klantenservice, prima monteurs, kortom een 10!

Fam. Gubbels
11-01-2019

Vanaf het bezoek aan de showroom en het contact met de adviseur hadden we een pisoitief gevoel. Na de aankoop verliep alles volgens plan. De planning klopte perfect. De plaatsing was uitstekend verzorgd. Klantvriendelijke monteur die veel plezier had in zijn werk. We zijn ontzettend tevreden over onze aankoop en bevelen Tinnemans keukens ook bij iedereen aan.

Fam. Monfrance
11-01-2019

heel vriendelijk behulpzaam meedenkend

Fam. Machiels
11-01-2019

Zeer positieve ervaring. Fascinerend om te zien was de samenwerking binnen het team van 3 installatie medewerkers.

Fam. Lousberg
11-01-2019

Zeer tevreden

Fam. A. Lamerikx
05-01-2019

Goed advies en tijd genomen voor mijn ouders Daarnaast was voor ons het ontzielen een zeer belangrijke voorwaarde waar 100% aan is voldaan.

fam. R. Slabbers
05-01-2019

Goed en vakkundig advies met een zeer mooie keuken als eindresultaat.

fam. G. Raaijmakers
05-01-2019

Persoonlijke service, goede communicatie, goede afwerking van keuken, gedegen advies. Wij zijn super tevreden!

fam. G. Baaten
05-01-2019

Wij zijn heel blij met onze keuken van Tinnemans. Hij is helemaal naar onze wens door het goede luisterend oor van Lynn en de vakkundige installatie van de monteurs. Alles is volgens planning verlopen. Er is steeds een goede communicatie geweest tijdens het hele proces. Wij zijn uiterst tevreden en zullen Tinnemans Keukens zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!

Fam. B. de Klein
05-01-2019

We zijn zeer tevreden over de keuken van Tinnemans. Top kwaliteiten top service tegen een reële prijs. Ook is er door onze adviseur Richard goed meegedacht en is hij ook achteraf bereid om mee te denken.

fam. T. Janssen
05-01-2019

Vanaf eerste bezoek, oriënterend gesprek, vervolggesprek, aankoop, communicatie, planning en plaatsing van de keuken, alle facetten getuigen van een geweldige professionaliteit. Ook de advisering door én uitvoering van werkzaamheden verricht door Derikx Installaties en Frank Bax zijn prima verlopen. Wij genieten volop van onze nieuwe keuken.

Fam. Sluis
05-01-2019

Niet echt klantvriendelijk

fam. Rovers
05-01-2019

Goede service . In het begin wat communicatie problemen met verkoper. Verder goede afhandeling en afwerking. Voor ons is dit de tweede keuken gekocht bij Tinnemans. Afwerking betreffende onderkast verlichting had een beter advies mogen zijn . Zelf gecorrigeerd.

Fam. Janssen-V.d. Heuvel
05-01-2019

Over het algemeen: goed.

Fam. Verhoeven-van Lierop
05-01-2019

Goede adviezen , vakkundige plaatsing / installatie. Het was onze tweede keuken van Tinnemans ; leverancierskeuze was geen thema.

Fam. Cremer
05-01-2019

Al met al prima. Samenwerking afstemming met huisaannemer kon beter.

Fam. Marijnissen
05-01-2019

Prettige ervaring. We hadden zelf al redelijk goed bedacht en getekend wat we wilden. Voor de complete invulling van onze wensen had Richard een luisterend oor en een oplossing waar nodig. De monteurs zijn stuk voor stuk netjes, beleefd en kundig. Niks is teveel en er worden ook nog goede tips gegeven. Er waren wat problemen met de kookplaat maar ook daarbij heeft Tinnemans geregeld dat het onder de garantieregeling afgehandeld kon worden. Inmiddels staat de keuken 10 weken en er is alweer een monteur geweest om nog een keer alles na te lopen. Heren, jullie hebben goed week geleverd en wij zijn tevreden.

Fam. Beijers
05-01-2019

Zeer tevreden. Goede, uitvoerige uitleg en goed meedenken met de mogelijkheden

fam. Verheesen
05-01-2019

Prima begeleiding van begin tot einde, klantvriendelijk, altijd tijd / ruimte voor overleg. Uitstekende samenwerking met aannemer Derikx / stukadoor, die beiden eveneens prima werk leverden.

W. Freulich
16-10-2018

Mischien is het een tip om tussentijds nog eens met de klant, installateur en Tinnemans een gesprek te hebben om eventuele knelpunten door te spreken. Leg deze goed uit en vraag of alles duidelijk is. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

P. van de Ven
16-10-2018

Goede service, correcte medewerkers

J. de Groot
16-10-2018

Hoge kwaliteit van zowel advisering vooraf als planning en uitvoering van de gemaakte afspraken, met uiteindelijk een top resultaat!

J. Brueren
16-10-2018

4 sterren

J. Silvrants
16-10-2018

Nazorg en service heeft nog niet plaatsgevonden; zal binnen enkele weken gebeuren. Ik verwacht hier ook een correcte afhandeling!

D. van Dijk
16-10-2018

Erg blij met onze nieuwe keuken. Aankoop, levering en montage is geweldig verlopen. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. absoluut aanbevelingswaardig.

F. Sijben
16-10-2018

Gesprek met adviseur positief. Enkele details daargelaten. Levering perfect. Montageteam deskundig en meedenkend over enkele problemen.

S. Cox-van Kemenade
16-10-2018

Wij hebben onze keuken die wij voor ogen hadden en Timnemanskeukens heeft dat waar gemaakt. Onze droomkeuken staat nu bij ons thuis en wij genieten er iedere dag opnieuw van. Van het begin tot het einde was alles zeer goed verzorgd en geregeld. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen.

J. Linssen-Severius
16-10-2018

Prima service, wat kleine dingen werden prima opgelost. Wat interne administratieve problemen, waardoor een deel van de keuken op de verkeerde plek werd afgeleverd. Dit werd gelukkig ook goed opgelost. We zijn erg blij met onze keuken van Tinnemans.

M. Brouwers
16-10-2018

Goede service en begeleiding.

T. Klaessen
16-10-2018

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en hebben bruikbare adviezen van Lynn gekregen. Leuke sfeer in de showroom.

G. Kockelkoren
16-10-2018

Zeer tevreden over Tinnemans Keukens.

J. Hoogeveen
16-10-2018

De communicatie met en door de verkoper was erg slecht. Gelukkig is het door Timmermans ter plekken bij de montage direct goed opgelost. Maar in de loop naar de montage van de keuken liet de communicatie veel te wensen over.

A. Peeters
16-10-2018

Van begin tot eind in de puntjes perfect geregeld, de adviseur nam zich uitgebreid de tijd voor ons. En ook eventuele aanpassingen waren geen probleem...

J. Bloks
16-10-2018

Het voortraject met de koopadviseur was goed. De uiteindelijke levering, maar vooral de montage is beneden peil en niet wat je verwacht van een firma zoals Tinnemans. Eerlijkheid gebied te zeggen dat men het wel graag en goed wil oplossen.

R. Mestrom-Valentijn
16-10-2018

Alles ging helemaal goed, totdat onze afzuigkap al na 1 dag sneuvelde. Toen was jullie service ver te zoeken helaas.

H. Verhaeg
16-10-2018

Zeer goede ervaring met de adviseur. Zeer bekwame monteurs en vriendelijk weten wat ze aan het doen zijn.

H. Schreuders
16-10-2018

Wel lang moeten wachten op nalevering van enkele onderdelen.

A. Kicken
16-10-2018

Goed geholpen bij de aankoop van de keuken.goed advies op lokatie. Monteurs werken gestaag en vooral rustig door zodat de klant vertrouwen krijgt dat het monteren op een deskundioge manirer gebeurd.wat dan ook zo is.

H. Rademakers
16-10-2018

Niets aan toe te voegen

Toch liever persoonlijk advies?

kom even langs in de winkel of neem contact met ons op!

Top