• 346 klanten beoordeelden ons met een 8.2
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Nu geopend

Reviews

346 Beoordelingen 8.2/10

Waarom u voor Tinnemans Keukens moet kiezen? Wij zouden u zelf kunnen overtuigen, maar liever laten we onze klanten aan het woord. Zij hebben ervaring met Tinnemans en deze delen ze graag met u. Bekijk hieronder alle reviews.

Sorteer op:
Familie Kessels
06-11-2021

Wij hebben een zeer goede service ontvangen. Door omstandigheden hebben wij met meerdere adviseurs te maken gehad wat voor ons geen nadelige feiten te weeg bracht. De monteurs werkte zeer netjes en lieten na afloop van een werkdag alles netjes achter. Vanwege ons werk waren ze merendeels alleen bij ons in huis en dit doe je niet als je er zelf geen goed gevoel bij hebt. Als nu nog de 2 kleine mankementjes goed opgelost worden zijn wij zelfs geneigd om er een 10 van te maken.

Familie Boels
06-11-2021

Ik heb geen moment spijt gehad van onze keuze om bij Tinnemans onze nieuwe keuken te kopen. Zeer goed geholpen door adviseur Marcel. Samen hebben we een mooie keuken uitgezocht. Na het tekenen van de offerte waren vragen en een paar kleine aanpassingen geen enkel probleem Ook de planning geregeld door Martijn ging perfect, afspraken werden duidelijk gecommuniceerd en nagekomen. Monteur Pim heeft onlangs de prachtige keuken gerealiseerd, echt een vakman. Nu nog wachten op de koelkast, vaatwasser en oven want Miele heeft vertraging in de levering maar dat is een wereldwijd probleem op dit moment. Nogmaals dank Marcel, Pim en Martijn.

Familie Linssen
06-11-2021

Wij zijn heel tevreden met de service van Tinnemans, van het begin tot het einde alle afspraken nagekomen. En een mooi eindresultaat, blij met onze nieuwe keuken. Die helemaal naar onze smaak is.

Familie Claessen
29-10-2021

bijzonder klantenvriendelijk personeel . De installatie van het eerste gedeelte is uitstekend gedaan met gedegen vakmensen . Geeft ons vertrouwen dat ook de volgende fase van de installatie uitstekend zal verlopen. Een min-punt is de betalingsvoorwaarde en met name het laatste deel: Betalen eer gestart wordt met de installatie......

Familie Linders
29-10-2021

Na eerst een kijkafspraak gehad te hebben op zondagmiddag, werden we daar al goed geholpen door de directrice Patricia Tinnemans. Zij heeft ons heel goed op weg geholpen met de keuze van de keuken en de kleur. Daarna hebben we een afspraak gemaakt met Marcel Linnartz en hij heeft met veel geduld en enthousiasme ons een keuken naar wens getekend. Na een lange wachttijd is de keuken een paar weken geleden geplaatst door een zeer ervaren vakmensen, die met veel precieze de keuken hebben geplaatst en alle apparatuur hebben afgesteld. We zijn super tevreden over de manier waarop we door een ieder zijn geholpen en kunnen Tinnemans keukens alleen maar aanraden voor mensen die van plan zijn een nieuwe keuken te bestellen !

Mevrouw Coolen
29-10-2021

De ervaring met Tinnemans Keukens met advies en ideen was goed ,zeer tevreden . Het is jammer dat ze dan van Arte aankomen ,alleen de chaufeur,, met een mooi duur granieten aanrecht blad ,wat zomaar open en blood in de vrachtwagen staat . Bij het uitladen heb ik 2 stratenmakers van Fa.Kiggen bereid gevonden te helpen. Maar de chaufeur niet erg zorgvuldig een stukje met de goede kant schoof over de bodem , vandaar de beschadiging , Bedroevend ,ga daar met respect mee om is mijn advies,ik zag het gebeuren vandaar!! Met vriendelijke Groet , M. Coolen -Steijvers.

Familie van Draanen
29-10-2021

Vriendelijke medewerkers, goede service. Hebben ons goed advies gegeven.

Familie van Druten
29-10-2021

Alles goed op elkaar afgestemd en prima geregeld.

Familie Pijpers - Clinton
16-10-2021

goed

Familie van Gestel
05-10-2021

Wacht nog op oplossing kruidenrijk boven afzuigkap ?

Familie Widdershoven
05-10-2021

goede begeleiding en vriendelijk

Familie Willems
25-09-2021

Goede en mooie degelijke keukens Goede service Een tip als er iets fout gaat niet wegmoffelen maar melden aan de klant, dit geeft meer vertrouwen

Familie Vranken
25-09-2021

Super geholpen door Lynn! Heeft een mooie keuken voor ons gemaakt. Uiteindelijk bleek een dele van de keuken niet te kloppen met de tekening. Dit word goed opgelost! Goede monteurs, vakkundige mannen die goed de zaken monteren en oplossen! Zelfs de ex-baas kwam op zijn verjaardag even kijken naar de keuken en had ook oplossingen!

Familie van Schijndel
17-09-2021

Afspraak gemaakt voor nieuwe keuken, verkoopster Vera kwam op huisbezoek , dit is ons goed bevallen zo kon ze onze situatie opnemen. Afspraak gemaakt voor showroom met Vera, daar de apparatuur uitgezocht en de keuken zelf , kleuren in combinatie met blad uitgezocht , Dit alles bij elkaar gaf ons een goed gevoel.

Familie Sahl
03-09-2021

Goede persoonlijke ontvangst. Goede en duidelijke uitleg. Prijs kwaliteit is ok. Problemen die ontstaan zijn werden snel en naar tevredenheid opgelost.

Familie Dauvillier
03-09-2021

Prettige gesprekken gehad. Er werdt meegedacht in Corona-tijd bijv. verkoopadvies aan huis. Adviseur, luistert goed maar nam ook leiding op punten van twijfel aan onze zijde. Kwam besluitvorming ten goede en met mooi resultaat. Qua verbetering; - Een teleurstelling was de beloofde planning vs daadwerkelijk installatie. Maar uiteindelijk hebben jullie er alles aan gedaan tijdig te leveren op vaatwasser na. - Afwerking is mooi op oneffenheid blad na. - De Quooker cube werdt met lege CO2 fles geleverd. Serviceverzoek loopt nog, maar ga ervan uit dat dit naar tevredenheid wordt opgelost. Al met al erg tevreden!

Familie Demarteau
03-09-2021

Super goed advies. Konden snel terecht voor een offerte. Duidelijke uitleg

Mevrouw Hendriks
27-08-2021

Helemaal tevreden. Prima ontvangen en deskundig geholpen.

Familie Geenen
27-08-2021

.

Familie Van de Roer
27-08-2021

Van ontwerp tot en met plaatsing en nazorg is alles zeer correct verlopen. Alle contacten zijn relaxed, familiair en geven enorm gevoel van betrokkenheid en oplossingsgerichtheid. Zeer tevreden dus.

Familie Kentgens
27-08-2021

Zeer fijn gesprek met Vera Theunissen. Ze dacht echt heel goed mee met onze wensen in combinatie met de mogelijkheden voor de ruimte die we hadden. De afspraken met de planning gingen iets stroever omdat Maastricht toch wat verder weg lag van Ittervoort, uiteindelijk is hier altijd wel een goede oplossing voor gekomen. Ook de nalevering van spullen die er bij de plaatsing van de keuken niet bij zaten is adequaat opgepakt.

x
27-08-2021

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over Tinnemans. Enkele monteurs waren beetje slordig gekleed, niet klantvriendelijk (bot) en niet klantgericht. Ik vroeg om uitleg van de apparatuur maar die wisten ze mij niet te geven. Naderhand vond ik (zonder iets te zeggen) zelf de handleidingen in de keukenkastjes. Alle overige kit werd op de grond geveegd en ingetrapt zodat het aan de schoenen bleef plakken zodat deze verder in huis werd gedragen om o.a. materiaal in en uit het busje te halen. Maar er waren ook monteurs die heel netjes gekleed waren, zeer klantvriendelijk en zeer klantgericht. Netjes, vroegen om een oude krant om afval op te doen of spullen op te leggen. Dat was het tegenovergestelde en heel netjes allemaal.

Familie Meuffels
25-08-2021

Vanaf het eerste ontvangst tot het plaatsen van de keuken ging het zeer zeker heel goed, zoals verwacht van dit bedrijf. Adviseur met goed oplossend denk vermogen, kan zich goed inleven in de persoonlijke wensen van de klant. Informatie verstrekking tav installatie tekening ed prima. Plaatsen keuken door monteur professioneel en oplossend denk vermogen. Afhandeling onvolkomenheden keuken ging helaas wat moeizamer. Vanaf de keuken oplevering tot de uiteindelijke oplossing heeft helaas wat ons betreft te lang geduurd, zelfs 4 maanden. Monteur 4 keer op bezoek geweest. Door over en weer fouten van de eigen werkplaats. Het eerste Contact na aanleiding van de afwerkpunten is erg onprettig ervaren. Naderhand ging het een stuk beter.

Familie Bottelier
25-08-2021

Professionele dienstverlening en stipte opvolging

Familie Baggen
25-08-2021

Goed advies

Familie Wagemakers
25-08-2021

Keukenverkoop is meer dan het leveren van wat kastjes en het kiezen van een kleur…. En dat snappen ze bij Tinnemans: in een eerste gesprek wordt de situatie besproken alsook de wensen en de mogelijkheden waarbij er interessante suggesties gedaan worden. Tijdens het tweede gesprek is er een realistische 3D voorstelling zodat je precies weet waar je over praat. Geen dwingende verkoop, geen ‘als u vandaag beslist korting’… en men denkt graag met je mee. Afspraken worden strikt nageleefd, alle afspraken worden keurig bevestigd en je wet precies waar je aan toe bent. Ook de montage verliep soepel en even deskundig. Keurige oplevering. Rommel en verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Volgende keer weer naar Tinnemans, we kunnen Tinnemans dus van harte aanbevelen.

Familie De Jong
25-08-2021

Erg goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Komen afspraken na. Alles optijd geleverd en netjes geplaatst.

Familie Wolters
21-08-2021

-

Familie Triepels
21-08-2021

Tinnemans Keukens is een zeer professioneel bedrijf doch laat op een paar onderdelen "puntjes" liggen.

Familie Blomen
21-08-2021

Vanaf dat we een keuken uit zochten tot het plaatsen .Keurig geholpen

Familie Thiesen
23-07-2021

Wauw! Wij hebben onze droomkeuken met dank aan jullie! Wij zijn super blij hoe Paul ons geholpen heeft met onze keuken te ontwerpen. Hij luisterde hoe wij het graag wilde en dacht met ons mee. Ook de montage verliep super!

Familie Henckens
16-07-2021

Nette showroom en goed advies over indeling van de keuken. Keuken bleek bij levering niet compleet. Gevoel dat urgentiebesef bij technische dienst niet aanwezig was. Na een paar telefoontjes uiteindelijk tot een tijdelijke oplossing gekomen voor de afzuigkap en schouw waardoor we de keuken nu wel kunnen gebruiken.

Familie Wassenberg
09-07-2021

Om met de conclusie te beginnen: Van A tot Z prima service! Allereerst een prima en gedegen advies. Thuis werd alles rustig doorgesproken en werden er de eerste metingen gedaan. Na de snel ontvange offerte een bezoek gebracht aan de showroom waar we alles live konden zien en 'onze' keuken konden voelen en proeven. Ook proeven inderdaad want zelfs de quooker werd gedemonstreerd en konden we van het heerlijk koude water genieten. Er werd vervolgens een mooie 3d art impression gemaakt van onze keuken die we op een groot scherm konden zien en we kregen deze impression ook op papier mee. Na akkoord was het even wachten natuurlijk maar dit heeft zeker geloond want ook de plaatsing liep geheel volgens afspraak. Zeer nette en professionele medewerkers hebben de keuken geheel naar wens geplaatst en niets was hun te gek. Met name complimenten aan Youri en Jules. Youri heeft echt vakwerk geleverd en was daarnaast een zeer prettig persoon in de omgang. Hij dacht echt met ons mee ! Jules hartelijk dank voor het eerlijke en professionele advies. Niet eromheen draaien maar gewoon to the point! Wat kan wel en wat kan niet en daarbij in voordelen voor de klant praten. Zo hoort het! Tinnemans: chapeau! We zijn er heel blij mee!

Familie Hovens
09-07-2021

Betrouwbaar

Familie Kessels
02-07-2021

Prima service, klantvriendelijk, probleemoplossend, vriendelijke monteurs. Minpuntje; Er wordt een monteur gestuurd die voor het eerst zelf een “moeilijke” keuken moet installeren. Als er op de eerste dag een ervaren monteur mee was gekomen dan was dit misschien sneller en gemakkelijker voor hem geweest en gegaan. Maar iedereen moet het leren. Ander minpuntje; Er waren 2 verschillende tekeningen in omloop waardoor er wat verwarring ontstond en dus ter plekke naar oplossingen gezocht moest worden. Tevens werd er een hoekkast met een beschadigde achterwand geleverd. In eerste instantie is dit opgelost met een voorzetwand, echter kan je dan de schappen dan niet meer verplaatsen. Na contact met de service afdeling wordt er een nieuwe achterwand bestelt en geleverd.

Familie Heijnen
02-07-2021

Zeer fijne mensen, koop was snel rond en wij zijn inmiddels ruim 3 weken eigenaren van onze droom keuken! 100 % tevreden! Wat een service! En wat een top team!

Familie Gielis
25-06-2021

Positief. Afspraken worden prima nagekomen.

Familie van Aert
25-06-2021

In Corona tijd toch de mogelijkheid een gesprek te hebben. Dat was prettig. Lynn heeft verstand van zaken, was vriendelijk en door haar handigheid met de computer kon ze ons steeds snel in 3D de mogelijkheden of een verandering ergens in laten zien. 2e gesprek viel ons besluit en had ook weer met bovenstaande te maken. We hadden een goed gevoel, er was ‘n gunfactor.

Familie List
18-06-2021

Ook deze keer het hele proces als zeer prettig ervaring. Dank aan Marcel voor zijn deskundig advies en het meedenken over de mogelijkheden. We zijn enorm blij met het eindresultaat. Over de nazorg en service kan ik nog geen oordeel geven omdat we hier nog geen ervaring mee hebben.

Familie Lemmen
18-06-2021

Ten eerste al fantastisch en heel persoonlijk geholpen door Vera. Ze snapt wat de klant nodig heeft. Niets is teveel gevraagd. Bij plaatsing bleek de keuken nog mooier dan gehoopt, ook de plaatser was erg kundig en meedenkend.

Familie Cleef
18-06-2021

Fijne en kundige verkoper. Jules dacht praktisch mee met onze ideeën en wensen. Montage was goed

mevrouw Claessens
11-06-2021

Alleen maar lof

Familie Snijders
11-06-2021

Professioneel en begrijpen snel wat de wensen zijn

Familie de Haan
04-06-2021

Tevreden over de behandeling en afhandeling tot op dit moment.

Familie Smeets
28-05-2021

Prettig,eerlijk en deskundig

Familie Beijnsberger
28-05-2021

Showroom is groot, veel keuken opstellingen, de eerste zaak waar wij waren waar het lekker ruikt omdat men aan het koken was, wat ook wel logisch is in een keuken zaak. Goed en prettig geholpen door Marcel Linnartz.Goed geholpen met vragen tijdens het voorbereiden van de keuken.Keuken in 1 dag geplaatst door 1 monteur, erg precies en snel.We zijn zeer tevreden en alles werkt naar behoren.

Familie Brummans
28-05-2021

Prima prijs-kwaliteit verhouding met een erg goede service vanaf ontvangst in de showroom t/m de eindmontage. Top!

Familie Linssen
14-05-2021

We hebben super ervaring met Tinnemans Keukens. Zeer vriendelijk en deskundig personeel die heel ver gaan om de onze wensen mbt onze keuken te verwezenlijken. Duidelijke en tijdige communicatie tijdens gehele traject. Installateurs hebben keurig werk geleverd.

Familie Jehae
14-05-2021

Alleen maar tevredenheid, alles naar wens verlopen.

Familie van der Molen
14-05-2021

Prima service ervaren bij ontwerp en montage

Familie Boeren
14-05-2021

We zijn fantastisch geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Ook het plaatsen van de keuken waren vakmensen.

Familie Bukkems
01-05-2021

Wij zijn heel tevreden met Tinnemans Keukens en heel tevreden met de keuken wij zullen jullie zeker adviseren bij anderen.

Mevrouw de Vries
01-05-2021

Goede voorlichting door Vera Theunissen. Prima vakmensen voor het plaatsen van de keuken.

Familie Heuts
23-04-2021

Zeer goed meegedacht / meegegaan over ons eigen ontwerp van de keuken die toch redelijk afweek van de standaard keuken

Familie Huisman
23-04-2021

De kennismaking met Tinnemans in de showroom verliep zeer positief. Het ontwerp van de keuken sprak ons aan omdat er werd doorgedacht in oplossingen die bij ons goed passen en aansluiten bij onze wensen. Van belang was dat de bestaande keuken, opnieuw kon worden gebruikt door herplaatsing bij onze zoon. Dat alle afspraken met Tinnemans konden worden gemaakt en daarmee de coördinatie in één hand was, was voor ons een groot pluspunt. De nieuwe keuken voldoet inmiddels uitstekend en we zijn er zeer tevreden mee. Tijdens het installatieproces verliep de communicatie tussen Tinnemans, Derikx en ons erg prettig en zijn alle afspraken uiteindelijk nagekomen. Wel ging er tussendoor het e.e.a. mis, maar dat is allemaal op tijd en zonder gedoe opgelost. We kregen in eerste instantie rekeningen met de verkeerde leveringsdata, maar dat is gecorrigeerd. Tijdens het verwijderen van de oude keuken vonden we een van de monteurs niet zorgvuldig genoeg met onze spullen omgaan. We hebben dit gemeld en hiermee is verder rekening gehouden. Aan het eind van de installatie zouden de monteurs van Derikx komen om af te monteren. Uit contact tussen de monteurs onderling bleek dat de monteurs van Derikx niet beschikbaar waren. De monteurs van Tinnemans hebben daarna het afmonteren op zich genomen, terwijl ze eigenlijk al hadden opgeruimd en klaar waren voor vertrek. Dit betrof o.a. de montage van de plintverwarming. Achteraf hebben we vastgesteld dat hierbij diepe krassen op de eikenhoutenvloer zijn gekomen. We hebben ook een productiefout in een van de lade panelen ontdekt. Dit is gemeld en het paneel zal worden vervangen. Helaas zijn we niet helemaal tevreden met de manier waarop de installatie van de verplaatste keuken in Heerlen is verlopen. Onze zoon (René Rikers) had betaald voor het opbouwen en de installatie van de keuken. In tegenstelling tot de installatie van onze keuken in Beesel, heeft er geen eindcheck plaatsgevonden in Heerlen. Toen de monteurs weg waren bleek dat de vaatwasser niet was aangesloten. Zowel de stekker was niet ingestoken (dat is achteraf erg lastig om te doen) en de waterslang was niet op de kraan aangesloten. Bij het uitproberen spoot het water de keuken in en was alles drijfnat. Gelukkig ligt in deze keuken een tegelvloer. We hebben dit gemeld. De reactie was teleurstellend. We kregen een kort "bedankt voor de terugkoppeling" terug, maar hadden hier wel meer verwacht. Het was tenslotte een zeer vervelende fout.

Mevrouw Timmermans
03-04-2021

Goede communicatie

Familie Hendrikx
20-03-2021

Heel goede ervaring. Na 20 jaar weer een nieuwe keuken bij Tinnemans gekocht. Goede service, snelle oplossing voor defectje. Helemaal Top!!

Familie Stijns
20-03-2021

Vanaf eerste contact tot en met het moment dat de monteur helemaal klaar was alleen maar positieve ervaring, professioneel, luisterend, meedenken en top oplevering.

Familie Jenniskens - Hermans
20-03-2021

We werden goed en netjes ontvangen en een kop koffie aangeboden. De verkoper deed wat wij vroegen en legde alles goed uit zoals het hoort

Familie van Rijn
20-03-2021

Tinnemans Keukens staat voor kwaliteit in alles. Van verkoopgesprek met uitgebreid advies en de mogelijkheid om op voorhand alles te zien, tot en met het 3D ontwerp van de uiteindelijke situatie tot en met de realisatie. In het begin is het even wennen dat je de installatieactiviteiten bij een andere partij moet uitbesteden, maar met Derikx als die installatiepartij ontstaat er een zeer compleet en redelijk ontzorgd proces van realisatie. Wij zijn ongelofelijk blij met het uiteindelijke resultaat. Gaat dan alles perfect. Bijna wel. Het blijft evenwel mensenwerk maar het wordt allemaal goed opgelost. Besteld augustus 2020 geleverd 1 en 2 maart 2021. Week voor levering de ontdekking dat de vaatwasser die we hadden uitgekozen niet leverbaar was (uiteindelijk 24 maart geleverd). In de aanloop discussie gehad over gebruik van afstandsbediening voor de keukenverlichting (zelf opgelost omdat noch Tinnemans noch Derikx het konden oplossen), bij levering een niet direct perfect werkende Quooker kraan (lekt langs straalbreker) die uiteindelijk in drie pogingen goed is opgelost. Hulde aan het geduld en het doorzettingsvermogen van de Serviceafdeling (Joop) van Tinnemans Ingrid en Kees (Horn)

familie Winkelmolen
13-03-2021

Perfect tot in de puntjes verzorgd. Dit was al de tweede keuken van Tinnemans keukens. Eerste keuken van 1994 en nog niet versleten en veel gebuikt. Doet het nog perfect.

Familie Maas
13-03-2021

goede adviezen en meedenken, mooi aanbod van keukens en goede kwaliteit hartelijk en klantvriendelijk deskundige montage

Familie Spronck
13-03-2021

Goed advies en onderlinge communicatie. Vakkundig personeel met veel ervaring. Alles is gewoon prettig verlopen.

Familie van den Brink
13-03-2021

Onze ervaringen met uw organisatie zijn bijzonder goed. In het bijzonder de contacten met uw adviseuse Lynn Visser hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Maar ook de beide monteurs die de keuken geïnstalleerd hebben waren zeer attent t.o.v. ons wat wij zeer op prijs gesteld hebben. Dit geldt ook voor de onderlinge omgang tussen beide personen, fijn rustig, konden wij zeer waarderen. Een steek/ringsleuteltje dat op een kastje is achtergebleven zullen wij bij gelegenheid op de zaak afgeven. Toch nog enkele kanttekeningen: De plaats van het stopcontact bestemd voor de wasemkap vindt ik niet bijzonder goed gepositioneerd (hierdoor was een verlengsnoer nodig). Dit geldt ook voor de plaatsing van de gaskraan. Hierdoor kon de leiding tussen kraan en gasfornuis in mijn ogen zeker niet optimaal aangebracht worden. Dit heb ik overigens met de monteur besproken. Onze opmerking over het aanrechtblad is door de betreffende leverancier in behandeling genomen en zou volgens hem op een adequate wijze worden afgehandeld. Bovenstaande s.v.p. doorgeven aan de betreffende personen.

Mevrouw Holzken
06-03-2021

Ik ben heel erg goed geholpen door Lynn. Ik had de keuken gepland, echter kwam het later niet goed uit. De afdeling planning heeft mij zeer goed geholpen. De monteurs zijn op zaterdag gekomen. Dank je wel.

Visser Bouwstoffen
06-03-2021

goed geholpen geen klachten

Familie Swelsen
06-03-2021

Zonder enige verwachting zijn wij "toevallig" bij Tinnemans beland. De klantvriendelijkheid, de service, het geduld en het meedenken van mn onze adviseur, waren helemaal top. Aan hem danken wij onze prachtige luxe keuken. Helemaal super!

Familie Vogels
06-03-2021

Perfect van de aankoop tot de afhandeling.

Familie Boonen
27-02-2021

Het bedrijf heeft een eerlijke, deskundige en vertrouwde uitstraling. Ze komen al hun afspraken na, we hebben een prachtige mooie keuken.

mevrouw Naus
19-02-2021

Prima ontvangst, leuk om op tv scherm direct te kunnen zien hoe het wordt.

Familie van Horen - Geraedts
12-02-2021

9 juli 2020 onze keuken gekocht bij Tinnemans. Na afspraak is op 29 januari 2021 onze keuken geleverd. Door de Corona en de Brexit wat problemen gehad met het leveren van het fornuis, maar in overleg met Tinnemans hebben wij dit op een goede manier kunnen oplossen. Afhandeling was prima

De heer en mevrouw van Scherpenzeel
12-02-2021

Breed en diep assortiment. Mooi en goed functionerend materiaal dat deskundig gemonteerd is. Plezierig personeel w.o. de verkoper Jules en monteur Frank & Don.

De heer en mevrouw Wijshoff
12-02-2021

Tevreden over het voortraject en de levering.

de heer en mevrouw van Heijster
05-02-2021

Super service op alle vlakken!

Familie van Elswijk
05-02-2021

Prettige sfeer Duidelijk Meedenkend Zeer klantvriendelijk Uitstekende service (ook na levering en installatie)

Jehae
29-01-2021

Goed uitziende keukens en van een goede qualiteit

Familie van de Ven
29-01-2021

Een goede ervaring met de aankoop van de keuken. Goede uitleg gekregen van Jules van Dam. Verder geen druk of iets dergelijks gewoon een eerlijk verhaal en kan je op je gemak laten inwerken. Geen gepush wat je bij andere zaken wel ziet. Na de aankoop inmeten en wachten op het resultaat. De 1e dag werd de keuken op de aangegeven tijd aangeleverd en waren er 2 monteurs aanwezig. De tweede dag was er nog 1 monteur voor de afwerking en aansluitingen. Top werk geleverd door Joey en de andere monteur waarvan in even de naam niet weet. Alle verpakkings materialen meegenomen en netjes opgeruimd en gestofzuigd. Je ziet na 2 dagen het resultaat en alles is schoon opgeleverd. En nu genieten en testen van alle nieuwe apparatuur.

De heer en mevrouw Leenders
23-01-2021

Professionele houding van het hele team.

de heer en mevrouw Neuhof - Haans
23-01-2021

Veel aandacht voor de klant en uitstekende service

De heer en mevrouw Crommentuijn
09-01-2021

Na 19 jaar weer een keuken gekocht bij Tinnemans. Na een eerste gesprek met Paul Mertens, hebben we onze wensen op papier gezet. Er wordt goed meegedacht. Paul heeft ons geholpen om de keuken die wij voor ogen hadden te realiseren. En dat in deze coronatijd. Top geregeld. Ook nadat we de plaatsing hebben moeten verzetten.

Dhr. Vonk
02-01-2021

Ik ben goed ontvangen in de showroom. Rustig kunnen rondkijken en dankzij het goede en deskundige advies van adviseur Paul Mertens en een goede montage van de monteurs heb ik nu een mooie keuken in mijn appartement staan.

De heer en mevrouw Paulissen - Vesters
02-01-2021

Bij aanschaf van de keuken hebben we goed advies gekregen en werd er tijd gemaakt om naar onze wensen te luisteren. We hebben de knoop ook snel door kunnen hakken en hebben voor Tinnemans gekozen. 14 december werd onze keuken geplaatst. Hieraan vooraf is wat onduidelijkheid geweest omdat er zaken niet meer leverbaar zouden zijn waardoor we een keuze moesten maken tussen vertraging van montage of een mindere kwaliteit. Voor ons waren beide keuzes geen optie. Gelukkig werd dit op hogere hand alsnog opgelost en werd de keuken volgens planning gemonteerd. Montage verliep voorspoedig. Kundig en vriendelijk personeel. Alles netjes achtergelaten. Helaas zat er toch nog vertraging op de koelkast. Het is inmiddels februari (bijna 2 maanden later) en we hebben nog steeds geen koelkast in de keuken. Gelukkig hebben we in de bijkeuken een kleine koelkast maar dit is verre van ideaal. Volgens planning wordt de koelkast volgende week geplaatst. Ook hebben we achteraf een discussie gehad over het wel of niet plaatsen van een veegrand. Dit hadden we bij het adviesgesprek gesproken en aangegeven dat we dit wilden. Echter bij levering zat het er niet bij. Schijnbaar stond het ook niet op de specificatie maar wel op de tekening. In eerste instantie liep het gesprek hierover niet soepel. Maar als het goed is wordt de veegrand volgende week geplaatst. Al met al zijn we tevreden. Nou hopen dat de keuken volgende week echt klaar is.

Moonen
02-01-2021

Zeer fijn geholpen bij het uitzoeken van de keuken door Paul Mertens, hij had gelijk door waar ik na opzoek was. Ook de monteurs Stefan en Sten hebben alles netjes geïnstalleerd. Ook de water- en vaatwasser aansluiting werd gemaakt. Zeer tevreden over Tinnemans keukens.

Familie Vossen
02-01-2021

Goede begeleiding en advies van keuken adviseur gehad. De keuken werd netjes en goed afgeleverd door het bedrijf wat de keukens bezorgd. De plaatsing van de keuken is door de monteurs netjes en correct uitgevoerd en geheel vlgs de gemaakte afspraken.

Dhr. Kuijpers en Mevr. Vergoossen
02-01-2021

Zeer tevreden over adviseur. Een dikke 10. Monteur was ook zeer vriendelijk en vakkundig.

familie Joppen
02-01-2021

Enorm fijn geholpen en super mooie keuken

Familie Opbroek - Stemkens
18-12-2020

Prettig geholpen door verkoopadviseur. Snelle service en goede montage. Wij zijn zeer tevreden!

Familie Alards
12-12-2020

Verkoop loopt allemaal snel, soepel en goed. Zeer behulpzaam. Bij fouten van het plaatsen en het oplossen is nog wat verbetering te halen. Communicatie kan beter. Vooral sneller en persoonlijker bij ontevredenheid.

Fam. Dohmen
12-12-2020

Veel tijd in het voortraject, goede vertaling van wensen naar ontwerp. Goede installatie, goede verwijzing naar instalateur, moeizame uitvoering neven-activiteiten (levering tegels, maken koof). Ping pong over koof en terugslagklep tussen tinnemans en derikx.

Fam. van Duijnen
12-12-2020

Zowel de kennismaking en het adviesgesprek tijdens het bezoeken van de showroom als uiteindelijk het plaatsen van de keuken is volledig naar wens verlopen. Vriendelijke bejegening en zeer deskundig personeel. Kortom: TOP!

Fam. Adams
12-12-2020

Het ontwerp van de keuken is helemaal naar onze wensen vertaald. Ook over de plaatsing zijn we uiterst tevreden. Alles volgens schema perfect uitgevoerd.

Familie Mestrom
12-12-2020

Wij hebben de samenwerking met Tindemans’ Keukens als zeer prettig ervaren. Altijd mee denkend en een klein probleem is goed opgelost.

Familie Rademaekers
12-12-2020

Goede en positieve ervaring. Geen negatieve opmerkingen, jullie doen wat is afgesproken en houden kwaliteit op een goed niveau.

Familie Hendriks
27-11-2020

Ontvangst: goed. Begeleiding bij het uitzoeken: goed. Het plaatsen ( ondanks scheve muur) door Vincent: super tevreden. Alleen de levering van de koelkast( gepland bij de keuken, zou daarna week 48 worden) wordt nu pas kerstavond! Valt ons tegen.

Versteegen - Dahmen
27-11-2020

Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel.

Familie Mooren
27-11-2020

Onze ervaring met Tinnemans Keuken is heel positief. Vanaf de eerste afspraak tot en met de oplevering. Lynn is een zeer kundige verkoopadviseuze, ze luistert naar de wensen en geeft hierop een passend advies. De monteurs waren zeer vriendelijk, kundig en professioneel, en hebben de keuken perfect gemonteerd. Een prachtige keuken, naar onze wensen als resultaat. Top!

familie Barmentloo
21-11-2020

helemaal tevreden over het personeel zeker de monteurs weet veel en kan bij als oplossen super monteur

De heer en mevrouw Timmermans
14-11-2020

Professioneel advies en vakkundige installaties.

de heer en mevrouw Keijsers
14-11-2020

Keurige monteurs die zich netjes gedragen en zich aan de afspraken houden. Afwijkingen worden opgepakt in overleg en niet 'zomaar' uitgevoerd. Werken schoon. Klein minpunt, alle leidingwerk was lekvrij opgeleverd.Na plaatsen toch nog een kleine lekkage wat met plaatsen van de manco afzuigkap wederom niet goed is opgelost. Dit heeft Tinnemans daarna opgepakt met een loodgieter waarna nu alles top! Aansluiting van kraan was in de koffiebar te kort. In tekening was "diepte" van de stopkranen niet aangegeven (de exacte plek wel). Dit hebben we opgelost door zelf een verlengstuk te gaan halen bij de groothandel wat de monteur netjes heeft aangesloten.

de heer en mevrouw Wehrens
14-11-2020

Door de reclames op TV zijn we bij Tinnemans terecht gekomen. We waren op zoek naar een nostalgische keuken. We hadden meteen een goede click met adviseuse Vera. We wisten zelf precies wat we wilden maar kregen van haar praktische tips waar we zelf niet meteen bij stil hadden gestaan, met name met betrekking tot indeling bijkeuken. Wat zeer aansprak was dat men meteen een schets van "je eigen keuken" digitaal te zien krijgt, ook als je daarna bijv de kleur wijzigde kon dit meteen visueel gemaakt worden. Ook de monteurs Joeri en Frank waren heel deskundig en prettig in de omgang. Helaas had men niet correct de maten van het AGA fornuis overgenomen waardoor er ipv 2 mm speling tussen fornuis en aanrechtblad 1 cm speling zat aan beide zijden, maw de bladen waren te kort. Hierover met Peter gebeld en deze stuurde meteen 2 monteurs om ter plekke de situatie op te nemen en te bespreken wat er mogelijk zou kunnen zijn om eea op te lossen. Helaas was de 1e benadering van 1 van de monteurs zeer onprettig hetgeen we ook meteen hebben aangegeven. We moeten allemaal in oplossingen denken en we hopen dat als het aanrecht afgewerkt is met de tegeltjes het niet meer zo opvalt dat de bladen 1cm van de muur naar het midden geschoven zijn, en het bijgeplaatste stripje van de gefreezde rand niet meer zo opvalt. Verder moeten nog een aantal kleine zaken afgehandeld worden maar we hebben het volste voltrouwen dat dit allemaal perfect in orde komt. Ook achteraf zijn we heel blij dat de keuze op Tinnemans gevallen is mede door hun zeer professioneel personeel, zowel bij de verkoop als de montage. Mochten we ooit nog een nieuwe keuken/bijkeuken nodig hebben zullen we zeer zeker terugkomen.

Familie Diepstraten
14-11-2020

Hele leuke en prettige ervaring tijdens het samenstellen en kopen van de keuken samen met Jules van Dam. In verband met nieuwbouwproject al ruim een jaar voor oplevering de keuken uitgezocht. Levering is geweldig uitgevoerd met groot compliment aan de monteur die alles geweldig heeft geïnstalleerd. Het advies van Jules is in de praktijk een prachtig geheel geworden waar we dagelijks van genieten.

Dhr. Theunissen
06-11-2020

Alle stappen in het realiseren van mijn keuken verliepen zoals afgesproken. Een klein mankement: loszittend paneeltje werd snel verholpen. Kan niet anders oordelen dan : heel tevreden!

De heer en mevrouw van den Berg
06-11-2020

Verkoper met verstand van zaken. Snel onze wensen in een ontwerp gezet, Plaatsing supersnel.

Dhr. Heynen
06-11-2020

Goede service, duidelijke communicatie

De heer en mevrouw Winkelmolen
23-10-2020

Een echte aanrader; mooie collectie, deskundig advies, klantvriendelijke monteurs.

De heer en mevrouw van den Berg
17-10-2020

Mooie overzichtelijke showroom. Goed advies. Keuken plaatsing zeer professioneel en snel.

De heer en mevrouw Delsing
17-10-2020

Hoge service, kwalitatief maatwerk, vakkundige montage.

De heer en mevrouw Defesche
17-10-2020

Er werd goed naar ons geluisterd. Adviseur voelde snel aan wat onze wensen waren. De tekening voor de Bora was niet erg duidelijk.

De heer en mevrouw Frencken
17-10-2020

Het is nu 1 november 2020 Het is niet nog niet allemaal opgelost, aanrechtblad ( zit nog een gaatje in na reparatie ) en 2 zwarte streepjes die er niet uit of vanaf gaan. dus nog afwachten hoelang het nog gaat duren

familie Sleven
09-10-2020

Wij hebben prettige ervaringen met Tinnemans keukens opgedaan tijdens bezoek aan showroom en bij aankoop van onze keuken.

Familie Smittenaar
09-10-2020

Verkoop: Goed advies, niet opdringerig en klantvriendelijk. Montage: Minpuntje was dat de koof nog moest worden geschilderd terwijl de keuken al geplaatst was

familie van Eck
09-10-2020

Mooie keuken presentatie, werd goed geholpen, nam alle tijd voor je samen met de adviseur een mooie keuken uitgezocht passend binnen ons budget

familie Camp
09-10-2020

Keuken netjes geplaats en alles op geruimt monteur heeft heel netjes gewerkt.

Strous
09-10-2020

Mooie showroom en vriendelijke ontvangst. Nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt heb ik samen met de adviseur een mooie keuken uitgezocht. De adviseur denkt echt met je mee en heeft alle tijd, zodat je de juiste keuze kunt maken. Keuken is netjes geplaatst, alleen de totale afwerking (vensterbank, spatplint en passtuk) laat tot nu toe op zich wachten.

familie Smeets
09-10-2020

Ben zeer tevreden met van A tot Z houdt in bij het plannen van de keuken tot de plaatsing van de keuken. alle afspraken zijn nagekomen en uitgevoerd.

Segers
09-10-2020

Fijne zaak . al onze derde keuken bij hun gekocht. Deskundige mensen, die goed alles uitzoeken . Ook goede service.Levering perfect geregeld, alles sloot goed op elkaar aan.

Peperkamp
09-10-2020

..

Nouws
09-10-2020

Onze ervaringen met Tinnemans Keukens zijn zeer positief. We zijn vanwege de reacties van mensen om ons heen bewust naar uw keukenzaak gekomen. Alle medewerkers zijn erg klantvriendelijk, professioneel en meedenkend, hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. We hebben een prachtige keuken!

De heer Huijerjans
19-09-2020

keuken is geleverd en geplaatst zoals verwacht, dus totaal prima werk en fijn contact met adviseur en monteur

familie Verstraelen
19-09-2020

Wij hadden inmiddels al goede ervaringen met Tinnemans Keukens (in ons vorige huis, ca 20 jaar geleden) en dit is opnieuw bekrachtigd. De samenwerkingen met de verkoopadviseuse, haar inbreng en ideeën verliepen netjes en doordacht. De montage ging goed, vakkundig en al het restmateriaal werd door de monteurs meegenomen. Er is een kleine beschadiging door de monteur geconstateerd en hiervoor is al gelijk een vervolgmail gestuurd dat het paneel besteld is. We zijn nog in afwachting van de resultaten van deze vervolg afspraak maar het is inmiddels wel al bekend wanneer dat dit gemaakt gaat worden. Wij zijn blij dat we wederom hier onze keuken hebben gekocht en zullen uiteraard hiervoor reclame maken.

mevrouw Vervuurt
19-09-2020

Goed advies gekregen, en de monteurs hebben de keuken goed geplaatst en alles netjes achter gelaten. Het eindresultaat is precies naar wens! Er zat een krasje op een kast, kan gebeuren, maar zonder problemen is er een nieuwe kast besteld en gemonteerd.

familie van den Berg - Seerden
11-09-2020

De ervaring is dat het een klantvriendelijke en professionele organisatie.

familie Simons
11-09-2020

We hebben een keuken uitgezocht en die is, nu die staat, echt wat we wilden. Wat wel jammer is, is dat de monteurs tot 2 x toe geen vuilnisbakken bij zich hadden waaruit wij konden kiezen. Hopelijk bij het volgende bezoek hebben ze dat wel. Ook was ons nog een extra koolfilter voor de Bora mondeling toegezegd maar dat weten ze niet meer. Nu hebben ze de plint geplaatst die aan de boven EN onderkant gaapt. Dit hoort zo om te kunnen luchten. Ik vind het dan wel raar als er om een foto gevraagd wordt, er hier niet op gereageerd wordt. De klemmetjes aan de bovenkant zitten niet vast en onder de rubberen onderkant door zie ik de vloer waart geen tegels liggen.

Dhr. Haemers
29-08-2020

Tinnemans staat garant voor service, kwaliteit, vakkundig, goede communicatie en niet geheel onbelangrijk zij komen hun afspraken na. We hebben voor de tweede keer een keuken gekocht bij Tinnemans en zijn wederom dik tevreden over het gehele traject, chapeau!

familie Thoonen
29-08-2020

Je kan naar het restaurant gaan en soep bestellen.Deze wordt dan netjes uitgeserveerd. Samen met Paul kozen wij de ingrediënten voor de soep en met het bijgeleverde recept maakten wij onze eigen soep.Een handje hulp van de sous chef, resulteerde in een mooie keuken! Thanks voor jullie advies .

familie Krekels
29-08-2020

Goede service personeel doen goed en kundig hun werk

familie Miessen
29-08-2020

Ondanks de lange looptijd voordat er levering plaatsvind en de vaste afspraken over de indeling , nadien de mogelijkheid gehad om nog wijzigingen door te voeren om de keuken aan te passen.

familie Schreurs
29-08-2020

Goed. De voorkomende problemen, welke bekend zijn bij Tinnemans, zijn zeer netjes en naar groet tevredenheid van ons opgelost. Zeer tevreden over Mike en de service. Ook de installateurs waren zeer vriendelijk en kundig. Kortom, zeer tevreden over Tinnemans en wij zouden er zo weer een keuken kopen, maar dat doe je niet iedere dag.

familie van Duyl
29-08-2020

Het voortraject is heel goed verlopen. Het pand is heel mooi en de opstellingen laten goed zien wat allemaal nodig is. De adviseur nam alle tijd, probeerde mee te denken, maar niet te sturen. Toen wij een keer onverwacht langskwamen, kwam zij ook gelijk om onze nieuwe ideeën te bespreken. Het maken van een afspraak voor het plaatsen was ook goed geregeld. Helaas is bij het plaatsen nogal wat mis gegaan. 1 kastje ontbrak helemaal, een hoekstuk was fout, een zijpaneel en een greeplijst te kort. Daarnaast was er een beschadiging aan een van de kastjes. Tenslotte vonden wij het jammer dat de achterwand van de spoelkast helemaal verzaagd was; het had mooier geweest als de leidingen achter de wand hadden gelopen. Daar had in de tekeningen meer rekening mee kunnen worden gehouden. Dit gaat allemaal wel opgelost worden, maar we hadden dit niet verwacht bij zo'n gerenommeerd bedrijf.

familie Schoolmeesters
29-08-2020

Goed advies, er wordt goed naar de klant geluisterd!

familie Wollaert
29-08-2020

Flexibel, vakwerk en afspraak is afspraak! Ook toen de bouw wat uitliep kwam Tinnemans met een fijne oplossing! Het eindresultaat is prachtig geworden!

familie Tomkiewicz
29-08-2020

Goed meedenken tijdens ontwerp, goede kwaliteit keuken, goede service.

familie va Deur
29-08-2020

Na verschillende keukenzaken te hebben bezocht, bij Tinnemans Keukens naar binnen gelopen. Vriendelijke ontvangst. We zijn zeer te spreken over het hele traject, van adviesgesprek tot plaatsing van de keuken. Helemaal happy met onze nieuwe keuken!

Familie van der Heiden
29-08-2020

Prettig adviesgesprek waar de tijd werd genomen om de juiste keuken samen te stellen. Tevreden over de montage van de keuken.

Fam. M Driessen
29-07-2020

Prima ervaring, nergens een verbeterpunt .

Familie Vogels
22-07-2020

Verkoopproces was super. Montage kwam redelijk gehaast over waardoor vlekken en krassen op muren en plafond zijn ontstaan die we zelf weer dienen te bekostigen om het goed te krijgen. Verder is de montage van de bestaande vaatwasser zeer amateuristisch uitgevoerd waardoor meteen een lekkage ontstaan is. Ook meermaals geprobeerd de vaatwasser vast te zetten waardoor we nu meerdere schroefgaten in de zijwanden hebben. Rubbers en vochtband is niet geplaatst. Service respons is tot dusver prima. Nu afwachten hoe dit verder opgelost wordt.

Familie Bisschops
22-07-2020

Tot 3 x toe netjes ontvangen en onder geen enkele tijdsdruk goed geholpen. Kundige adviezen. Lynn luisterde ook een goed naar onze insteek maar wees ons ook kundig op gevolgen van bepaalde keuzes.

Familie Koenen
22-07-2020

Vanaf de eerste keer in de showroom en het eerste contact een goed gevoel. We hebben het verschil ervaren tussen de druk/drang om te verkopen en het zo goed mogelijk invullen van de wensen van de klant. Tevreden over het hele proces en trots op onze nieuwe keuken.

Familie Vestjens
22-07-2020

Het contact met Tinnemans was heel vriendelijk en ook duidelijk. Goede afspraken kunnen maken. Communicatie ook prima. Opbouw van de keuken goed verlopen . Bij levering van het keukenblad bleek de maten die de installateurs doorgegeven hadden niet waren overgenomen. Dit is dus een extra aandachtspunt! Misschien een extra controlepunt opnemen. Overigens is alles wel naar tevredenheid opgelost en we zijn heel blij met onze nieuwe keuken.

Familie Desserjer
21-07-2020

Okee

Familie Peggen
21-07-2020

vanaf het eerste gesprek een goed gevoel bij Tinnemans ,en dat klopt ook wij hebben een prachtige keuken goed uitgewerkt en zeker ook netjes gemonteerd ,ik kan alleen maar lof uitbrengen voor het bedrijf Tinnemans .Is zeker een aanrader om een bezoek te brengen bij Tinnemans als men een nieuwe keuken wil kopen dan krijg je zeker kwaliteit voor je geld.

Familie Peet
15-07-2020

Van begin ( met name Lynn Visser ) ,goede uitleg . Tussendoor koffie ,hapje en een drankje en tot eindresultaat goede communicatie ( nu nog i.v.m. kleine probleempjes ) en een zeer kundige monteur ( Stephan ) die alles in elkaar heeft geplaatst en aangesloten. Wij zijn dus een heel tevreden klant uit het verre Den Haag die jullie zeker zullen aan bevelen in onze kennissenkring die een nieuwe keuken willen aanschaffen.

Inge van Beurden
15-07-2020

Na een bijzonder prettig introductiegesprek is een pragmatisch voorstel gedaan voor een ergonomische keuken (eiland met kastenwand). Na enkele aanpassingen kon de keuken na 2,5 maanden binnen anderhalve dag worden geplaatst door Youri en Stefan, uitstekende monteurs. Volledig zelfstandig en met inzicht voor detail is de keuken perfect gemonteerd. Op basis van de duidelijke installatietekening kon het voorwerk optimaal worden uitgevoerd, hetgeen montage duidelijk versnelde. We zijn zeer tevreden over de gesprekken, service en montage door Tinnemans Keukens. Afstand (Ittervoort - Den Haag) bleek geen enkel probleem voor Tinnemans Keukens (en Youri/Stefan).

Familie Op t Root-Frencken
08-07-2020

Tweede keuken die we bij Tinnemans kopen. Erg tevreden over de eerste keuken, vandaar de keuze om weer naar Tinnemans te gaan. En goede keuze geweest, want we zijn weer super tevreden. Dank je wel!

Familie Wilmsen
08-07-2020

We wisten vooraf goed wat we wilden, en konden in specifiek overleg goed tot het eind resultaat komen. Jules heeft ons goed kunnen helpen met de detail keuzen en het bepalen van de uiteindelijke materialen om zo ook tot een goede prijs te komen. Installatie is conform verwachting verlopen. Monteurs hebben het netjes geplaatst en alles netjes achter gelaten. Jammer dat in de fabriek 2 kleine foutjes gemaakt waren, deze worden komende week opgelost.

Familie Meijer
08-07-2020

Uitstekende begeleiding in gehele traject, van vooroverleg naar uiteindelijke keuzes en plaatsing

Familie Van den Heuvel
08-07-2020

Vriendelijk ontvangst. Advies en deskundigheid zeer goed. Snelle reacties bij vragen van onze kant. Zeer tevreden met advies en we zien bij ons nu de keuken die wij toen met uitzoeken voor ogen hadden. Met voorbereiden en plaatsen van de keuken geconstateerd dat er vakmensen aan het werk waren. Als er ter plekke door ons werd gevraagd om iets te veranderen was dat geen enkel probleem. Wij hebben gewacht met deze reactie omdat vanmorgen de achterwand nog geplaatst is, en enkele dingetjes nog bijgesteld moesten worden. Ook dit is prima opgelost. De planning was perfect, alles is uitgevoerd op de tijden zoals was afgesproken. We hadden al goede reacties over jullie gehoord jullie hebben dit nog weten te overtreffen. Wij zullen jullie zeker adviseren aan anderen die een nieuwe keuken willen kopen.

Familie Engels-Driessen
08-07-2020

We waren blij verrast toen we hoorden dat onze aannemer Jongen Bouw, Tinnemans keukens als keukenleverancier gekozen hadden. Omdat wij 6 jaar geleden in onze oude woning ook een keuken van Tinnemans gekocht hadden en wij hierover erg tevreden zijn. We hopen dan ook dat ook deze keuken ons erg goed gaat bevallen, in ieder geval de keuken is prachtig geworden.

Familie Nijssen
08-07-2020

Perfect meegedacht om voor ons een fantastische keuken te ontwerpen. Wij zijn er super blij mee.

Familie Noteborn
08-07-2020

Uitstekende service. Alleen onze vraag of het mogelijk was om later een passtuk te laten maken ivm voorzetwand werd niet netjes beantwoord.

Familie Helwegen
08-07-2020

Snelle, correcte en nette plaatsing van onze nieuwe keuken door de monteurs. Geen noemenswaardige mankementen die later nog aangepast dienen te worden. Alles in 1 x perfect, super.

Mevrouw Pot
08-07-2020

Op zich goed. Wel mag bij uitzoeken keuken wat meer uitleg over apparatuur gegeven worden. Zo bleek oven toch wel aan de kleine kant gezien mijn liefhebberij in koken. Koelkast, (uitvoering greeploos) en plaatsing daarvan bleek te hoog ivm mijn lengte. Heb inmiddels grip op de kast laten plaatsen. Verder is het zo dat ik een maand na levering keuken nog steeds geen vast blad in de keuken heb, ergo spoelbak en kookplaat niet vast gemonteerd zijn. Regelmatig bezoek monteurs ivm plaatsing definitieve blad. Heb nu tweede blad, kennelijk ook niet goed ingemeten, bezoek voor inmeting 3e keer werd na dag wachten te elfder ure ('s middags 3 uur) afgeblazen. Kwestie niet opgelost. Verder kookplaat Bora inmiddels vervangen, omdat vorige het na enkele weken begaf, naar bleek kortsluiting in de plaat. Wederom div. monteursbezoeken. Nu is gisteren nieuwe(?) plaat geplaatst, deze geeft zacht bromgeluid bij aanzetten kookplaat. Door al dat monteursbezoek en demontage keuken om oorzaak storing Bora te bekijken, nu beschadiging aan centrale plintplaat.

Fam. R. Coenen
27-06-2020

Wij zijn geweldig geholpen door Paul. Goede adviezen gegeven. Met ons meegedacht. Vervolgens is onze keuken echt super geplaatst door Pim. Wat n vakman. Hou hem in ere.

Fam. J. Mastenbroek
27-06-2020

Onze ervaringen met Tinnemans Keukens is zeer positief geweest. De verkoopadviseur Paul Mertens, was zeer overtuigend in zijn advisering. Het betrof een grondige renovatie van onze huidige keuken. Spullen zoals de wasemkap en het fornuis die nog goed waren hoefden ook niet vervangen te worden. Dat gaf ons veel vertrouwen. Het was kortom een deskundig en warm advies. Jammer was, dat een kastje dat wel besteld was maar niet tijdig geleverd werd pas later arriveerde. Daardoor ontstond vertraging mert de schilder van de keuken etc. Enfin, de servicemonteurs Pim en Yury waren echte vakmensen, die heel hard hebben gewerkt. Ze namen nauwelijks pauze en waren uiterst correct. Dit hebben wij op prijs gesteld. Verder genieten we elke dag van onze zo goed als compleet nieuwe keuken. Wij zullen zeker Tinnemans keukens als de beste van NL overal aanbevelen.

Fam. Gijsen
27-06-2020

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Tinnemans keuken. Het totale proces van oriënteren, keuken samenstellen tot en met service na plaatsing is merkbaar gericht op de klant. Alle afspraken zijn nagekomen!

Fam. P. Hintzen
27-06-2020

2 minpuntjes: 2 onderdelen ontbreken waardoor keuken niet compleet is; geen excuses hiervoor ontvangen onvoldoende check sifon en slang afwasmachine waardoor lekkage Voor de rest tevreden

Afdeling inkoop Terberg
27-06-2020

Wij zij tevreden met de aanschaf van onze nieuwe keuring voor onze personeelsleden. Alleen de afwerking en de nalevering heeft wat lang geduurd. Verder alles prima, bedankt voor de goede samenwerking.

Fam. L. Timmermans
27-06-2020

De keuken is netjes afgeleverd en geplaatst door prima monteurs en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Tot nu toe zeer tevreden.

Fam. H.J.J. Boels
27-06-2020

Wij zijn vriendelijk ontvangen bij ons eerste bezoek. Kregen alle tijd om de keukens te bekijken. Daarna goed advies en uitleg, en verkoper Jules van Dam weet waarover hij spreekt. De keuken monteurs vriendelijk en werkte correct.

Fam. F. Linssen
27-06-2020

Wij zijn goed geadviseerd en alle gemaakte afspraken zijn volgens plan verlopen. Keuken is compleet geleverd en top gemonteerd.

Fam. J. Corten
27-06-2020

Beste, Verkoop verhaal was heel goed. We zijn netjes en duidelijk geholen. Frustrerend was dat de keuken werd geplaatst op dinsdag en dat ik op vrijdag ervoor een telefoontje kreeg van de planner met de mededeling dat de koel-vries combinatie er niet bij was. Daarop heb ik geantwoord "dat lost Tinnemans toch op " maar daar praat de planner gewoon overheen zelfs tot 2 keer toe. Toen ik thuis kwam lag er wel een rekening en die moest voor dinsdag betaald zijn. Bij de plaatsing werd de monteur weggehaald en moest alles uit de handen laten vallen. Dit komt niet professioneel over. Het was beter geweest als dit van te voren was uitgelegd en niet iemand die plotseling op de stoep staat en de monteur wordt direct weg stuurd. Later hebben wij een mail gestuurd en aangegeven dat er nog nog een en ander uitgevoerd moest worden en dit is allemaal goed opgelost. Deze monteur heeft alle punten netjes afgehandeld en de koel-vriescombinatie netjes gemonteerd. We wachten nu nog op een onderdeel mbt lade oder de vaatwasser. Als dit gemonteerd is is de keuken eindelijk af en zijn we tevreden.

Fam. J. Wilten-Hovens
23-06-2020

De adviseur (Lynn) wist onze wensen prima te vertalen in een prachtig keukenontwerp. Ondanks de Coronacrisis werd de keuken toch op tijd geleverd en gemonteerd. De monteur (Stefan) werkte netjes en precies. Kortom het hele proces (van ontwerp tot uitvoering) is erg soepel verlopen. Nu hebben wij onze nieuwe keuken al enkele maanden in gebruik en wij zijn super tevreden.

Fam. Buggenum
23-06-2020

Alles in order problemen worden erkent en opgelost.

Fam. A. van de Geijn
23-06-2020

Mooi bedrijf, nette mensen en netjes afgeleverd, had zelf probleem met een hoek maar dit is door monteur super opgelost. Zit wel nog met een ding ,de achterwand van het eiland aan de afzuiginstalatie die mis ik en denk zelf dat de afzuigmond andersom geplaats had moeten worden, maar heb hier over gebeld en hoop dat dit nog opgelost gaat worden zsm , waar ik van uit ga.

Fam. R. Verstappen
23-06-2020

Goed en vakkundig advies tijdens de verkoop. Fouten bij montage worden moeizaam opgelost, hier moet je als koper vaak zelf achteraan. Hier hadden we meer initiatief vanuit Tinnemans verwacht, het heeft 4 maanden geduurd voor alles was afgehandeld.

Fam. J. Heuts
23-06-2020

IK (Christien Heuts ) ben zeer verguld met mijn nieuwe keuken van Tinnemans keukens. Fijn contact in de aanloop naar de plaatsing van de keuken en precies zoals afgesproken. Ik sta met veel plezier weer te koken! Dank je wel Vera van de firma Tinnemans! Groetjes Christien Heuts

Fam. H. Mans
23-06-2020

Voortreffelijke nazorg

Fam. G. Thijssen
23-06-2020

Lyn Visser heeft ons erg goed geholpen met het samenstellen van onze droomkeuken. Afspraak montage werd nagekomen, en keuken was op de kookplaat na compleet. Dit is ook keurig van te voren gecommuniceerd. Ook de nazorg is niks op aan te merken. Keurig!

Fam. Wilbers
23-06-2020

Veel aan de hand gehad met de keuken, maar wel allemaal correct opgelost.

Fam. H. Tinnemans
23-06-2020

Vriendelijke en ervan monteurs. Prettige en deskundig bij de verkoop

Fam. Van de Winkel
23-06-2020

Tinnemans Keukens is een bedrijf dat ik ken vanaf dat ik 35 jaar geleden in Ittervoort ging wonen. Het bedrijf heeft een grote staat van dienst en expertise in huis dat het steeds verder heeft ontwikkeld. Het was voor ons niet moeilijk om toen en nu in de nieuwbouw in Haelen een Tinnemans keuken te plaatsen.

Fam. T. Homs
23-06-2020

Voor ons was het de 2e keer dat we bij Tinnemans een keuken kochten. Het spreekt voor zich dat we dan tevreden zijn. Lynn heeft goed met ons meegedacht over onze wensen.

Fam. R.Gerrits
23-06-2020

Van uitzoeken tot plaatsen. Goede uitleg, ingespeeld op de wensen die we hadden. Ook het adres voor de verbouwing er omheen. Super geregeld. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Fam. W. Schoot
23-06-2020

Zijn binnen gelopen zonder afspraak! Fijn klantgericht en meedenkend bedrijf. Samen met Paul hebben we een ontwerp gemaakt voor de keuken. Het eindresultaat is gewoon geweldig. Paul nogmaals bedankt!! Afspraken worden correct na gekomen. Wordt tijdig en zeer goed gecommuniceerd.

Fam. R Schoenmakers
23-06-2020

prima bedrijf in mijn beleving, uitstekende monteurs

Fam. A. Verrijdt
23-06-2020

Prima ervaring, goed advies. Vriendelijke en deskundige benadering. Keuken volledig naar wens.

Fam. Linders
23-06-2020

Prima geholpen en uitstekende service, wij zijn erg blij met onze keuken.

Fam. S. Slabbers
23-06-2020

Vriendelijk en deskundig geholpen door verkoper Paul Mertens, Onze keuken is prachtig. Terecht gekomen bij Tinnemans door een eerder aankoop van mijn ouders.

Familie Mous
23-04-2020

Fijne ontvangst en begeleiding bij het uitzoeken van een ons passende keuken. Prima levering en plaatsing. Zaken die niet in orde waren werden meteen opgepakt.

Familie Ramakers
22-04-2020

Bij deze heel goede service goede kwaliteit en fine vakmensen. wij zullen zeker bij vrienden en kennissen jullie aanbevelen.

Familie Deckers
22-04-2020

Goede service.

Familie Hoeben
22-04-2020

Goed tevreden over het verloop van de aankoop van onze keuken. Gedeelte van de vragen zijn niet van toepassing omdat we ze zelf geplaatst hebben.

Pijls
22-04-2020

Dit bedrijf weet hoe het proces en de klantbeleving bij de aanschaf van een nieuwe keuken hoort te zijn. Van advies tot en met montage en nazorg aandacht, enthousiasme en professionaliteit bij alle medewerkers. Je merkt dat iedereen in de organisatie achter de kwaliteit van de materialen en producten staat en pas tevreden is als het 100% aansluit bij de wensen van de klant. Wij zijn ontzettend blij met onze keuken en daar hebben de mensen van Tinnemans een doorslaggevende rol in gespeeld.

Familie Cuypers-Proost
02-04-2020

Fijn klantgericht en meedenkend bedrijf. Samen met Lynn hebben we een ontwerp gemaakt voor de keuken. Het eindresultaat is gewoon super. Voor zover ik tot nu toe kan beoordelen een goede service. Afspraken worden correct na gekomen.

Familie Koopmans
02-04-2020

Mooie keuken, prima verzorgt.

Familie Kierkels
26-03-2020

We hebben het positief ervaren om een keuken bij Tinnemans te kopen. We werden goed geïnformeerd en geadviseerd wat binnen de mogelijkheden was. We wilden ons bestaande hardstenen aanrechtblad hergebruiken en er werd alles aan gedaan om daar een passende spoelbak voor te vinden.

Familie Joris-Döpp
26-03-2020

Vanaf het advies t/m de montage: alles is goed verlopen. Communicatie, planning en montage liepen allemaal volgens planning en naar wens.

Familie Van der Varst
26-03-2020

Er is geluisterd naar onze wensen. Goed meegedacht door adviseur Lynn Visser.

Familie De Bruin
04-03-2020

Vooraf was er verwarring over de datum van montage. Eerst zou het zijn op 18 februari en wilden wij een dag later. Dat werd bevestigd. Enkele dagen later werd het 4 maart omdat niet eerder kon ook niet op 19 februari. Vervolgens kregen we de factuur met installatie datum 18 februari. Een we vroegen weer om 19 februari en dat kon toen wel. Dat is verder prima volgens planning verkopen hoewel de bus's ochtends een lekke band had.

Familie Timmermans
04-03-2020

Hele fijne en goede service. Het advies van Jules sloot helemaal aan op onze wensen en blijkt in de praktijk meer dan goed te passen. Helemaal tevreden. De montage jongens (Jordy en ? sorry, dat wij zijn naam zijn vergeten) hebben keurig gewerkt en geholpen met de juiste aansluitingen en afwerking. Hartstikke mooi. Bijzonder en goed dat Fred zelf kwam kijken en chocolade had meegenomen. Erg attent. Bedankt en tot ziens, Dave en Anke Timmermans

Familie Hintzen
12-02-2020

We zijn zeer te spreken over het hele traject, van ontvangst tot plaatsing van de keuken. Paul Mertens gaf ons meteen een goed gevoel. Hij denkt mee met de klant. Ook over de monteurs zijn we zeer te spreken, ze werken nauwkeurig en laten alles keurig achter. We hebben wat kleine probleempjes gehad met een kraan die druppelde en een stukje uit het aanrechtblad. Onze melding hiervan is prima opgepakt.

Mevrouw M. Kusters
12-02-2020

Goed geholpen vooraf. Bezorgers van materialen : op tijd en netjes alles bij elkaar gelegd Plaatsing, perfect Achterwand: niet volgens afspraak, mail over gestuurd 12-2 melding gemaakt van miele combi oven die een behoorlijke tik maakt tijdens magnetron functie,

Familie Jans
06-02-2020

Vriendelijke ontvangst bij intake, advisering door Lynn perfect, prima klik, zij voelde goed aan wat onze smaak was en adviseerde daarin naar volle tevredenheid. Ook de flexibele levertijd was een pluspunt. De plaatsing en installatie van de keuken was ook uitstekend, aardige jongens, verstand van zaken en vakbekwaam. we hebben op basis van deze ervaring onze jongste dochter ook geadviseerd een keuken bij Tinnemans te kopen. Dat is gebeurd, ook met goed advies van Lynn.

Familie Strous
06-02-2020

klantvriendelijk

Familie Boom
06-02-2020

Goede begeleiding bij de keuze van de keuken. Plaatsing door deskundige monteur. Helaas waren vensterbankjes niet meegeleverd. Opnieuw besteld en toen helaas de verkeerde dikte. De laatste keer ging alles wel goed.

Familie Muris
08-01-2020

Keuken gekocht bij Tinnemans. Zijn aan dit adres gekomen via kennissen en tv spotje. Goed bedrijf dat de afspraken nakomt. Installatie liep perfect en snel/vakkundig. Ook geweest bij diverse andere (schijnbaar) goedkopere keukenboeren. Niks is echter minder waar. We kochten namelijk een Duitse merkkeuken en die was bij Tinnemans gelijk aan de keukenboeren prijs of nog goedkoper. Kregen wel geen cadeau's maar dat hoeft ook niet We hebben e liever een kwaliteits keuken voor een goede prijs en een goede service want dat is meer waard.

Familie Rouwette
02-01-2020

Wij zagen vrij snel een keuken die helemaal naar onze wens was. Mevr. Theunissen heeft ons op heel prettige en vriendelijke wijze geadviseerd bij het kiezen van de apparatuur. De planning was heel strak en alles is prima verlopen. Wij zijn heel blij met onze nieuw keuken.

Familie Mestrom
02-01-2020

meedenkend, goed advies/begeleiding bij het samenstellen van de nieuwe keuken, klantvriendelijk.

Familie Coenen
02-01-2020

Wij zijn heel erg tevreden over het deskundig advies, het meedenken en de prima montage en service. We genieten iedere dag van onze mooie keuken.

Familie Snellen
05-12-2019

Prima, kennis en ervaring met het leveren en monteren van keukens. Totale ontzorging van het maken van het voorstel tot en met de complete oplevering (inclusief aansluiten van apparatuur en loodgieterswerk).

Familie Geelen-Roumen
05-12-2019

Alles volgens wens van de klant. Er wordt duidelijk vooraf gecommuniceerd.

Familie van de Goor
28-11-2019

Het niet duidelijke uitleg van next keuken en huidige keuken. Lade lopen slecht terug Koelkastdeur gaat met veel geluid dicht

Familie Op den Camp-Kloet
28-11-2019

Geweldige service mogen ervaren van Tinnemans Keukens. In eerste instantie kon de keuken niet geplaatst worden doordat de muren (stucwerk) in huis nog te vochtig waren. Door Tinnemans keukens werd direct een noodkeuken beschikbaar gesteld! Uiteindelijk hebben Tinnemans keukens medewerkers gezorgd dat de keuken eerder dan gepland (nog voor de feestdagen!) geplaatst kon worden en het eindresultaat is helemaal top! Dank jullie wel. Groeten, fam. Op den Camp - Kloet

Familie Schenkel
28-11-2019

vakkundig en zeer vriendelijk geholpen

Familie Jacobs-Bukkems
28-11-2019

Super fijne zaak en werknemers. Van oriëntatie gesprek tot plaatsing, alles tot in de puntjes verzorgd. In het voor traject wordt er alle tijd voor je genomen. Op geen enkel moment is er druk tot het maken van een beslissing. We hebben meerdere afspraken gehad, beginnend met een oriëntatie gesprek, gevolgd tot presentatie van een digitale tekening van de keuken (wat een goed beeld geeft van hoe het er uit kan komen te zien), daarna nog enkele gesprekken voor de finetuning. Communicatie gedurende het bestelproces (werktekeningen, planning, inmeten, etc.) was duidelijk en tijdig. Alles is zonder problemen verlopen. Na afloop nog een kleine afwerk "fout", ook dit werd snel en correct opgelost. Wij zouden Tinnemans Keukens zeker aanbevelen.

Mevrouw Coolen
28-11-2019

Fijn contact met mw. Visser, luistert goed en is heel flexibel, komt zelf ook met ideeen. Monteurs kundig. Aantal dingen niet direct bij plaatsing in orde, maar tot nu toe steeds goed opgelost.

Familie Raetsen
27-11-2019

Keuken is professioneel geplaatst en ziet er erg netjes uit.

Mevrouw Kanters
11-11-2019

Ik kwam binnen en wist precies wat ik wilde dus hoefde niet te zoeken. De verkoopadviseur heeft alles voor me uitgewerkt. Voor ik de deur uit ging wist ik hoe het er zou gaan uitzien, wat de prijs vd keuken was en wanneer hij geleverd werd. Zo als altijd bij mij gaat niet alles de eerste keer goed. Het aanrechtblad werd geleverd echter de uitsparing voor de kraan zat aan de verkeerde kant. Eveneens de afdekplaat boven de oven was te kort. Dit alles is vernieuwd geworden en heb ik inmiddels mijn mooie keuken met een bora afzuiging waarom ik een nieuwe keuken kreeg. En deze kan ik iedereen aanbevelen. Ook Tinnemans keukens ze hebben goed "volk " in huis die je goed kunnen adviseren.

Familie Frenken
11-11-2019

We werden hartelijk ontvangen, kregen voldoende vrijheid om rustig zelf rond te kijken en na te denken. Tijdens het adviesgesprek voelden we ons serieus genomen en werden onze wensen en eisen serieus besproken. We kregen deskundig advies. Ook de hierop volgende communicatie vanuit/met Tinnemans verliep netjes en naar wens. De montage is heel netjes verlopen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling.

Familie Simons
11-11-2019

Ruime keuze en vriendelijke ontvangst en goed advies!

Familie Berkenfeld-Mertens
23-10-2019

Het contact met Tinnemans Keukens hebben wij vanaf het eerste gesprek met de adviseur tot en met de monteur die de keuken heeft geplaatst, als zeer prettig ervaren. Alle medewerkers waren deskundig en hadden steeds begrip voor onze wensen.

Familie van de Laar 20180728
23-10-2019

Tinnemans keukens kan ik iedereen aanbevelen. Geweldige service'

Familie Moberts-van de Greef
23-10-2019

Dit is de 2e keuken die we bij Tinne mans hebben gekocht. Hij is erg mooi geworden en alles werkt prima. Vera heeft ons uitgebreid en met alle geduld geholpen.

Familie Suilen
23-10-2019

Prima geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken

Familie Koekenberg
16-10-2019

Zeer klantvriendelijke ontvangst. Objectief advies. Je voelt je zeer gewaardeerd als klant. Goede voorlichting en communicatie. Uitgebreide informatie m.b.t. installatie. Zeer kundige en correcte monteurs.

Familie Halmans
16-10-2019

We zijn zeer tevreden met de adviezen en het geleverde vakmanschap door Tinnemans. Ik zou Tinnemans dan ook beslist aanbevelen.

Familie Van Eck-Van Avesaath
16-10-2019

Prima advies, adequate levering en professionele plaatsing.

Familie van Mulken 20190394
09-10-2019

eerste ontmoeting was niet aangekondigd, we kregen een warm onthaal, tijdens de rondgang kregen we niet het gevoel dat er verkocht moest worden maar dat alles kan maar (vooral) niets moet. verder verloop; gewoon super goede aanbevelingen en zeker niet te vergeten hele goed montage. (hou deze monteurs in ere)

Familie Lamberigts
09-10-2019

Van het eerste tot het laatste contact hebben wij ons heel goed gevoeld bij de bespreking, aankoop, planning en montage van onze nieuwe keuken. Vooral de aanpak van Vera heeft ons aangenaam verrast en ons uiteindelijk ook voor Tinnemans Keukens doen kiezen. Zij wilde ons niet zo maar een keuken verkopen, maar een keuken die rekening zou houden met onze wensen, onze manier van koken en onze stijl. Ook de deskundigheid, de vriendelijkheid en het probleemoplossend inzicht van de monteurs was toppie. Het resultaat is 200 % geslaagd! Dank u wel, team Tinnemans.

familie de Munter
09-10-2019

Deskundig advies , nette monteurs , super montage , echt een aanrader ga zo door

Familie Boots
09-10-2019

Montage was zeer netjes en volgens plan. Spoelbak was beschadigd maar keurig opgelost. Nieuwe Bora kookplaat gaf na 1 week al problemen en na 4 weken is er een compleet nieuwe geplaatst (door een andere leverancier) omdat hij volledig defect was.

Mevrouw Van Ophoven
09-10-2019

Goede ervaringen.

Familie Teeuwen
09-10-2019

Heel goed. Zeer tevreden

Familie Davids
09-10-2019

Heel goede betrouwbare ervaring. Vanaf 1e bezoek aan showroom en plaatsen v.d. keuken.

De heer Offermans
07-10-2019

ervaring is goed

Familie Valkenburg-Theulen 20180837
07-10-2019

prettige communicatie, komen afspraken na, goede ideeen.

De heer en mevrouw Verstappen
13-09-2019

Tinnemans keuken heeft onze negatieve visie over de keuken branche weg genomen. Onze ervaringen met keuken leveranciers waren niet zo positief, slecht onderbouwde Hollywood tarieven/ agressieve verkoop /gladde verkoop verhalen. Bij Tinnenmans keukens heerst een andere cultuur, je kunt in mijn optiek goed merken dat het om een familie bedrijf gaat waar service en klantgerichtheid voorop staat. de medewerkers staan je netjes en correct te woord, ze luisteren goed naar je wensen en geven een onderbouwd advies. de prijs kwaliteit verhouding is zeer netjes we kregen op een prettige manier de ruimte om de aanbieding thuis te laten berusten. nadat we over zijn gegaan tot verkoop, was de kous bij Tinnemans keukens niet af, ze begeleiden je tot in detail met het proces tot montage wat als zeer prettig is ervaren. alle materialen zijn door een gespecialiseerd bedrijf bij ons afgeleverd en aansluitend is de montage door vakmannen uitgevoerd. De monteurs zaten nog niet in de bus toe de aardappelen al op de inductieplaat stonden te koken onze explicite complimenten naar Paul Mertens (verkoop specialist en Stefan ( vakmonteur)

De heer en mevrouw Beltjens
13-09-2019

Goede service en kwaliteit. Behulpzaam en vriendelijk. Oplossingsgericht bij problemen.

De heer en mevrouw Theunissen
13-09-2019

Zeer goede ervaring met Tinnemans keukens. Het begon al bij het bezoek aan de showroom. De verkoper dacht met ons mee en adviseerde ons zeer deskundig bij de door ons gewenste keukenonderdelen, waarbij hij ons duidelijk wees op de voor- en nadelen van de door ons uitgezochte onderdelen. Hierdoor zijn we bij een aantal onderdelen nog van keuze veranderd. Ook de keukenmontage werd door zeer deskundig personeel gedaan ( Frank en Dennis ). Problemen ter plaatse werden zeer vakkundig opgelost ( in overleg met ons ). Kortom: De adviseur en de monteurs hebben keurig werk geleverd, de keuken ziet er fantastisch uit ! Aangezien we nog niet in het huis wonen, hebben we de apparatuur nog niet kunnen testen, dus nazorg en service is op dit moment nog niet van toepassing.

De heer en mevrouw Teeuwen
13-09-2019

- Goed meegedacht in praktische opzicht van de keuken

De heer en mevrouw van de Boel
10-09-2019

Bij het eerste bezoek ontstond er meteen een klik met de verkoper. We zijn helemaal tevreden over hem. Na aankoop volgde de planning, en ook hier alles duidelijk en in goed overleg. De plaatsing verliep ook vlekkeloos, alles direct in een keer geleverd. Op maar één puntje na, maar daar werdt meteen werk van gemaakt. Ook werd tijdens de installatie al navraag gedaan in hoeverre we tevreden waren over het gehele proces tot dan toe. Dit zie ik als een zeer positieve geste. Er moet nog een keer nazorg komen, bij enkele lades werkt de softclose niet zoals mag worden verwacht. We zijn trots op de keuken.

De heer en mevrouw Tegels
10-09-2019

We werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw,wat ons een warm gevoel gaf. De keuken is heel mooi geworden ,met dank natuurlijk aan de zeer ervaren en vriendelijke monteurs.

Bedrijfsadministratie van Arlim b.v.
27-08-2019

We zijn zeer tevreden met onze keuken van Tinnemans. Van ontwerp tot plaatsing alleen maar positieve ervaringen. Een aanrader!!

De heer en mevrouw Mans
27-08-2019

Onze verkoopadviseur (Lynn) heeft onze ideeën goed begrepen en vertaald naar het ontwerp dat wij in gedachten hadden. Er is actief meegedacht en we zijn tegelijkertijd voorzien van praktische tips. De montage verliep in een erg prettige sfeer.

Familie Hamelers/Paulus
27-08-2019

We kunnen alleen maar positieve dingen bedenken over Tinnemans keukens. - De ontvangst (zowel buiten met een naambordje als de ontvangst binnen) - De vriendelijkheid en de goede adviezen door de adviseur. - Het meedenken - De verdere afhandeling voordat de keuken wordt geplaatst - De facturering met een mailtje waarin staat dat de betaling goed is ontvangen - Plaatsers + plaatsing zijn top - Last but not least: geweldige keuken!

De heer en mevrouw Hölsgens
27-08-2019

1. Prima ontvangst gastvrouw. 2. Adviseuse luisterde goed naar onze wensen. Gaf een zeer goede uitleg en benoemde duidelijk en helder de plussen- en minnen. 3. Planning denkt met de klant mee en heeft ons goed geholpen toen er voor ons een onverwacht (groot) probleem optrad. 4. kundige en correcte monteurs. 5. Prima service.

Familie Van Grimbergen
27-08-2019

Persoonlijk, gedegen advies gekregen en nu een prachtige keuken! Goed meegedacht in passende oplossingen.

De heer en mevrouw Meens
27-08-2019

Prima advies,vriendelijke verkoper en vakkundige monteurs!

De heer en mevrouw Pieters
27-08-2019

Prima bedrijf met ervaren medewerkers.

De heer en mevrouw Peeters
27-08-2019

We hebben jullie bedrijf als zeer prettig en deskundig ervaren, vanaf het eerste moment dat we bij jullie in de showroom kwamen. Elke medewerker waarmee wij contact hebben gehad was vriendelijk, deskundig en betrokken. Zowel de verkoper alsook de montage mensen waren zeer professioneel. We zijn op elk gebied heel blij en tevreden dat we ervoor gekozen hebben om onze keuken bij jullie te hebben gekocht,

Heer en mevrouw Bodelier
27-08-2019

We zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken. Goed geholpen bij de keuze, duidelijke uitleg. Zeer tevreden over de monteur die de keuken uiteindelijk kwam plaatsen. Werkte netjes en zeer secuur, en gaf waar nodig nog tekst en uitleg.

Fam Schins
09-07-2019

Super! Enkel jammer van een beschadiging en het ontbreken van een afwerkplaat, maar dat wordt keurig opgelost! Monteurs ook zeer vriendelijk en meedenkend, werken erg netjes.

fam. Mertschuweit
02-07-2019

Een super ervaring. Adviseur Paul Mertens heeft ons verhaal heel goed weten te vertalen naar een mooi en functioneel keuken ontwerp, en ook nog ruim binnen het gestelde budget.

Fam. Verheijen-Peeters
02-07-2019

Prima service en kwaliteit.

Fam. Tinnemans
02-07-2019

We hadden al wat keukenboeren bekeken maar waren nog niet bij Tinnemans keukens geweest. Toen we een opstelling van onze keuken zagen dachten we dat Tinnemans keuken te prijzig voor ons was, maar na een gesprek met verkoper Richard bleek niets minder waar en zijn wij in zee gegaan met Tinnemans keuken. Alles was netjes gepland en we kregen een exacte datum ruim van te voren te horen wanneer de keuken geleverd zou worden. De dag ervoor werden wij gebeld of de keuken alvast afgeleverd kon worden daar ze deze al hadden, super initiatief! Er was wel iets met het werkblad waardoor we een nieuwe moesten ontvangen, maar hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en werd direct besteld door Tinnemans keukens.

Fam. Stelder
02-07-2019

Zeer goede service. Erg klantvriendelijk en denken goed mee met het ontwerp van de keuken. Zelf hadden we al enkele schetsen gemaakt, maar na overleg waren er nog tal van oplossingen mogelijk. Wij zijn erg tevreden met onze keuken en kijken met een erg goed gevoel terug op het aankooptraject, levering en service. Bedankt Tinnemans.

Familie Hermans
12-06-2019

Prima monteurs

De heer Nigl
12-06-2019

Goede Service.

De heer K
12-06-2019

Wegens verhuizing voor de tweede keer een keuken bij Tinnemans aangeschaft. Van bezoek aan de showroom tot en met plaatsing en service er na wederom een super ervaring. Professioneel en klantvriendelijk met een perfecte kwaliteit is de enigste omschrijving die hier van toepassing is!

Familie Schurgers
12-06-2019

Top, Top, Top Goede adviezen, goed luisteren naar de klant. tijd nemen voor de klant, goede prijzen + top montage. Enige opmerking: planning om te monteren: datum prikken is moeilijk vanwege drukte/beschikbaarheid monteurs; duurt lang. Montage op locatie: perfect!!

Mevrouw Janssen
12-06-2019

Ben zeer tevreden met de nieuwe keuken, de adviseur heeft goed geluisterd en de juiste producten gekozen in overleg. De monteurs waren zeer vriendelijk en werkten correct en snel door. Ik zal Tinnemans zeker aanbevelen.

Familie van de Venne
11-06-2019

Super service, afspraak is afspraak. Na installatie een kleinigheidje geconstateerd dat daarna perfect is opgelost.

Familie M. Peeters
11-06-2019

Gastvrij bedrijf. Goed advies, gaan in op je wensen. Niet opdringerig.

Familie Wijnands
11-06-2019

Zeer gastvrij en klant vriendelijk.

Familie Stams
11-06-2019

We zijn verleden jaar bij een aantal keuken leveranciers geweest kijken maar bij Ti nemans terug gekomen de hulp en kennis sprak ons echt aan. Toen er ff later problemen kwamen met mijn gezondheid stond Tinnemans direct klaar mijn grote complimenten hiervoor dank u wel wij zullen zeker positief over Tinnemans praten met andere mogelijke klanten Succes

Familie Dagevos
11-06-2019

Van het begin tot het einde goed geholpen door Tinnemans Keukens. Goed meegedacht met de samenstelling van de keuken en het materiaal. Veel bruikbare tips gekregen. Moet gezegd worden: vooral Derikx Installaties heeft ontzettend goed en hard gewerkt.

Familie Coenen
11-06-2019

Gehoord van anderen over Tinnemans en we zijn blij dat we langs zijn gegaan en goed zijn geslaagd!

Familie Greefkens
11-06-2019

van A tot Z goed begeleid door firma Tinnemans ondanks een verkeerd geleverd kastje en een beschadigd kastje het is nog niet helemaal opgelost.

Familie Timmermans
11-06-2019

Zeer tevreden . Kan iedereen aanraden naar Tinnemans keukens te gaan. Goed advies en mooie keukens.

Fam. Huijskens
22-05-2019

Goede kwaliteit en service, zouden zo weer terug komen

Familie Lenaerts
02-05-2019

Familie Aerts
02-05-2019

Vriendelijk de jongens die de keuken plaatsten waren netjes en correct wisten waar ze mee bezig waren .

De heer Mestrom
02-05-2019

Als ik mijn nieuwe prachtige keuken zie, ben Ik blij dat ik voor Tinnemans Keukens heb gekozen. Vanaf de eerste orientatie, de ondersteuning door Vera tot en met de vriendelijke vakbekwame monteurs die de keuken perfect hebben geinstalleerd is het naar wens verlopen. Ik ga ervan uit dat de nazorg en service van gelijk niveau zijn, daar echter nog geen ervaring heb ik hier niet van toepassing laten staan. De registratie van de 5 Etna apparaten via de website verloopt wat vreemd, de werkelijke factuur datum kon ik niet ingeven en de gekozen data veranderen automatisch in een andere datum ! Opmerkelijk is ook dat ik niet kan aangeven per wanneer ( datum ) de keukenapparatuur is geinstalleerd, dit ivm de ingang van de ( verlengde ) garantie ( de serienummers en apparatuur zijn pas bij de klant bekend nadat de keuken is geinstalleerd ). Tevens heb ik tot op heden geen registratiebevestiging ontvangen van Etna.

De heer Vogels
02-05-2019

Wij kennen Tinnemans keukens al jaren, en zijn dan ook zeer tevreden. Altijd zijn wij zeer tot onze tevredenheid geholpen en geadviseerd. Een probleem is hier nooit een probleem, maar altijd een uitdaging.

Familie Brugel
02-05-2019

Goed advies bij het passende budget, met aandacht voor kosten extra`s Top !

Familie Bours
02-05-2019

Alles was tot in de puntjes verzorgd, totdat de keuken geleverd werd.Zie commentyaar onder verbeterpunten.

Fam. Vleugels-Bovens
05-04-2019

Op advies van onze buren naar Tinnemans Keukens gegaan. is niet meteen in de buurt maar achteraf de juiste keuze. Op ons gemak door de showroom gelopen en al veel adviezen van diverse verkopers gekregen. Dit is ook meteen een van de grote pluspunten bij Tinnemans( meerdere verkopers aanwezig) Ook al een mooie keuken uitgezocht en een vervolgafspraak ingepland om de mogelijkheden te bespreken.. Bij de vervolgafspraak alle mogelijkheden besproken en goede adviezen gekregen van Paul Mertens.Top Uiteindelijk samen tot een fantastische keuze gekomen. Ook nog het Event bezocht waar je veel inspiratie op doet voor bijmkomende zaken zoals achterwanden en vloeren, Ga zo door.

Fam Steegs
05-04-2019

Zeer goed en deskundig advies. Bij het plaatsen is niets tegen gevallen. Alles volgens afspraak. Prachtige keuken

Fam Cootjans
05-04-2019

Meteen bij binnenkomst is het ontvangst hartelijk, iedere keer opnieuw. Tijdens de gesprekken is er veel aandacht voor de persoonlijke wensen en wordt over alles mee gedacht. Afspraken worden vanaf het eerste gesprek tot aan het plaatsen netjes bevestigd en nagekomen. Ook de nazorg en service zijn naar volle tevredenheid.

Fam. Munnix-Cox
02-04-2019

We zijn heel goed geholpen met voorbereiding van de keuken en blij met het eindresultaat. Helaas was het keukenblad niet goed uitgemeten. Uiteindelijk is het super goed opgelost!! P.s. jammer dat onze adviseur niet meer is komen kijken naar het eindresultaat.

Fam. Schreurs
02-04-2019

Alles prima verlopen. Bedankt

Fam. Reinders
02-04-2019

Men heeft alle tijd voor samen een plan op te stellen. Vriendelijk en Deskundig advies. Men denkt met je mee. Duidelijkheid over prijs en levering. Goede communicatie met betrekking tot montage. Ook deskundig montageteam, ze laten alles netjes achter.

Dhr. Poell
02-04-2019

Leuke makkelijke zaak ,netjes geholpen en de prijs was goed.

Fam Saelmans
02-04-2019

alles naar tevredenheid verlopen.

Dhr. Deguelle-Mevr. Vroemen
29-03-2019

Goed advies bij aankoop keuken. Daarna correcte plaatsing en uitleg apparatuur en goede service.

Fam. Ramaekers
29-03-2019

Vriendelijk personeel in de winkel en de monteur.

Dhr. Mulders
29-03-2019

Tinnemans Keukens doet exact wat is afgesproken en waarvoor is betaald. Niet iets meer en ook niet iets minder. En dat is prima. Wat ze doen, doen ze naar tevredenheid.

Mevr Versteegen
19-03-2019

Mijn ervaring met Tinnemans Keukens, vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering, is zeer goed. De service is goed. Het advies van de adviseur was deskundig, professioneel en volledig naar tevredenheid. De tekeningen waren conform afspraken. Vragen zijn snel en nauwkeurig beantwoord. De montage en oplevering was deskundig en netjes. Ik zou Tinnemans Keukens zeker aanbevelen!

Fam. Maassen
02-03-2019

Wisselen van kastjes met kleurverschil. Goede service/after sales.

Fam. Ghijzen
02-03-2019

Werden goed opgevangen bij entree en voorzien van correcte info waardoor we ons een goed beeld konden vormen van de mogelijkheden en wensen. daarna wist de verkoper onze wensen te vertalen in een keuken die nu een aanwinst is voor onze woning.

Fam Litjens-Stijns
02-03-2019

Afspraken worden correct nagekomen. Vakkundige medewerkers. Prima service.

Dhr. Op het Veld
02-03-2019

goede keuken hoeft niet duur te zijn want een keuken van tinnemans keukens kost net zo veel als bij andere keuken boer. en de monteurs van tinnemans zijn geen van 8 tot 4 ze gaan door tot het af en dat is pas goed hoor .

Fam Molenaar-Habets
02-03-2019

Ontvangst, adviesgesprekken, begeleidingstraject, installatie: het hele traject is naar wens verlopen.

Fam Joosten
02-03-2019

Een afspraak gemaakt voor een keuken samen te stellen. We wisten redelijk wat we wouden. Hierdoor hebben we niet veel advies nodig gehad. Er werd wel goed gekeken naar de ruimtelijk indeling. Jammer dat er weinig zwarte ijskasten in de verkoop zijn.

Mevr. Maier
02-03-2019

Prima verlopen, ben heel tevreden er mee. Ben blij dat ik mijn niewe keuken bij Tinnemans Keukens gekocht hep. Tiny Maier

Fam Lamerikx
02-03-2019

Zijn tevreden over hetgeen Tinnemans gedaan heeft.

Fam. L. Meulenberg
05-02-2019

Goed, snel en deskundig advies. Betrouwbare planning en levering. Een keuken om jarenlang plezier van te hebben.

Fam. Alberts
02-02-2019

Goed en eerlijk advies

Fam. Peulen
02-02-2019

Vakkundig, eerlijk, niet dwingend, meedenkend, vriendelijk. Goed beeld kunnen krijgen van kleuren.

Dhr. Sniekers
22-01-2019

Goede en deskundige advisering; zeer tevreden over plaatsing en afwerking door kundige monteurs die erg servicegericht waren. Dik tevreden.

Fam. Coenraads
22-01-2019

Prima keukenzaak. Aandacht voor de klant, luisteren goed naar je wensen en denken mee. Niet opdringerig en dat is prettig.

Fam. Körver
18-01-2019

Dhr Schreurs
18-01-2019

ik ben zeer tevreden ,score 8. met vriendelijke groet, Roger Schreurs

fam. Mullenders
18-01-2019

Goede en correcte ontvangst. Deskundige toelichting bij het samenstellen van onze keuken. Alles prima.

Mevr. I. Schorsch
18-01-2019

Goed geholpen met de het tot stand komen van de keuze van de keuken. Keuken is geleverd zoals besproken en op het geplande tijdstip.

Fam. Kessels
18-01-2019

Deze is prima zowel in keuze maken als het plaatsen van de keuken.

Fam. Laumen
18-01-2019

Zeer goed geholpen in de showroom en het vervolgtraject. Kundige en vriendelijke monteurs.

Fam. Willems
18-01-2019

Wij hebben vooral gekozen voor Tinnemans vanwege de betreffende keuken, deze hebben we nergens anders gezien. De verkoopadviseur was heel vriendelijk en prettig in de omgang. Doordat er bij Derikx iets mis ging dreigde onze keuken veel later geplaatst te kunnen worden, jullie medewerker heeft toch zijn best gedaan om hier nog iets in te kunnen schuiven. Het transportbedrijf was ook heel vriendelijk. De monteurs heb ik niet gezien maar ze hebben nagedacht wat te doen met de hoek in de keuken die net niet 90gr was.

Dhr. Van Wijnen
18-01-2019

Professioneel keukenbedrijf dar zijn vaak verstaat.

Fam. Smeets
18-01-2019

Zonder afspraak geweest en er was toch iemand die een korte uitleg kon geven over de apparatuur. Afspraak gemaakt met de adviseur welke goede ideeen had over de indeling.

Dhr. Raat
18-01-2019

Prettige samenwerking, ruime keuze, geen opdringerige verkopers.

Mevr. Huyskens
18-01-2019

Klantvriendelijk, betrouwbaar, meedenken en goed advies.

Fam. Jacob
18-01-2019

De keuken is geleverd zoals uitgezocht. Deze is vakkundig geplaatst. Alles werkt prima. Er zijn veel complimenten voor de keuken qua kleur en materiaal. Deze past mooi in de woning.

Fam. Sevriens
18-01-2019

Vriendelijk, duidelijk *1, komen afspraken na. Prettig bedrijf, zal ook zonder meer aanbeveling doen ( p.s. al 2 x keer gedaan). *1: Bora afzuiging blijkt ophangbeugels nodig te hebben (montage plafond kelder). Tijdens initiële onderhandeling aangegeven dat e.e.a. via de kelder zou gaan. Vooraf aan de montage is niemand komen kijken en geef toe van mijn zijde ook niet gevraagd. Later bleek dat beugels er niet bij waren. Gezien hetgeen wat betaald is voor 6 mrt Bora leiding en uiteindelijk nog geen 3 mtr gebruikt vind ik het jammer dat ik alsnog moet betalen voor 4 beugels. ZEKER als in de overeenkomst staat dat alles met BORA materialen moet worden afgemonteerd.

Fam. Koolen
18-01-2019

super tevreden vanaf het uitzoeken van de keuken tot en met de controle 10 weken na plaatsing. Er werd met alles rekening gehouden ,met ons mee gedacht en goede adviezen gegeven. 1 min puntje vind ik de kraan op de 1,5 wasbak, deze is wat gammel. Dit blijkt aan de 1.5 wasbak te liggen. Als ik deze informatie vooraf had geweten, had ik waarschijnlijk een andere wasbak gekozen. Ik zal Tinnemans zeker aanbevelen aan anderen. Super informatiedagen met zelfs wat te eten erbij wat ter plekke in hun kookworkshop keuken gemaakt word door de eigenaar.

Fam. Kunnen
18-01-2019

Adviesgesprek was prima. Enige waar we tegen aan gelopen zijn, is het leveren van de combi oven. In het gesprek krijg je een lijst met artikelnummers, wat je ondertekend. Later bleek dat we 2 ovens besteld hadden, terwijl we 1 combi en een oven wilden hebben. Dan gaat het in een gesprek erg snel, en ga je er vanuit dat je de goede dingen ondertekend. Gelukkig is het later snel verholpen. Het plaatsen van de keuken is grotendeels goed en positief verlopen. Alleen het monteren van de kookplaat ging niet goed. Onze eigen electricien hebben we moeten bellen, omdat de stroomvoorziening niet goed aangesloten was. Ook functioneert alles naar behoren. Wat wel tot ergernis geleid heeft, is de afwerking. Kastjes die tot 3x toe besteld zijn, een legplank die te kort was, een schap wat bij montage sneuvelt (dat kan gebeuren) en vervolgens vergeten is te bestellen (nadat we het zelf aangegeven hebben). Aardig wat bellen heen en weer, en extra afspraken (dus vrij vragen van het werk) tot gevolg. Dus jammer van de afwerking, verder goed tevreden.

Fam. Sillen
11-01-2019

Vorige zomer bij jullie een keuken besteld en deze is in november geplaatst. Tijdens het eerste bezoek aan jullie showroom konden we rustig rondkijken en was er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. Prettige ontvangst en vriendelijke benadering. Vervolgens nog tweede afspraak gemaakt met Lyn Visser en samen tot een nieuw concept voor onze keuken gekomen. Dit verliep prettig, onze eigen ideen werden verwerkt en Lyn gaf tevens practische adviezen. Verder nog regelmatig maicontact gehad, geheel naar onze tevredenheid. De uiteindelijke montage van de keuken verliep prima, vriendelijke monteur, die zeer netjes heeft gewerkt en uitleg gaf over de apparatuur.

fam. T. Janssen
11-01-2019

Geweldige service, prima kwaliteit, goede klantenservice, prima monteurs, kortom een 10!

Fam. Gubbels
11-01-2019

Vanaf het bezoek aan de showroom en het contact met de adviseur hadden we een pisoitief gevoel. Na de aankoop verliep alles volgens plan. De planning klopte perfect. De plaatsing was uitstekend verzorgd. Klantvriendelijke monteur die veel plezier had in zijn werk. We zijn ontzettend tevreden over onze aankoop en bevelen Tinnemans keukens ook bij iedereen aan.

Fam. Monfrance
11-01-2019

heel vriendelijk behulpzaam meedenkend

Fam. Machiels
11-01-2019

Zeer positieve ervaring. Fascinerend om te zien was de samenwerking binnen het team van 3 installatie medewerkers.

Fam. Lousberg
11-01-2019

Zeer tevreden

Fam. A. Lamerikx
05-01-2019

Goed advies en tijd genomen voor mijn ouders Daarnaast was voor ons het ontzielen een zeer belangrijke voorwaarde waar 100% aan is voldaan.

fam. R. Slabbers
05-01-2019

Goed en vakkundig advies met een zeer mooie keuken als eindresultaat.

fam. G. Raaijmakers
05-01-2019

Persoonlijke service, goede communicatie, goede afwerking van keuken, gedegen advies. Wij zijn super tevreden!

fam. G. Baaten
05-01-2019

Wij zijn heel blij met onze keuken van Tinnemans. Hij is helemaal naar onze wens door het goede luisterend oor van Lynn en de vakkundige installatie van de monteurs. Alles is volgens planning verlopen. Er is steeds een goede communicatie geweest tijdens het hele proces. Wij zijn uiterst tevreden en zullen Tinnemans Keukens zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!

Fam. B. de Klein
05-01-2019

We zijn zeer tevreden over de keuken van Tinnemans. Top kwaliteiten top service tegen een reële prijs. Ook is er door onze adviseur Richard goed meegedacht en is hij ook achteraf bereid om mee te denken.

fam. T. Janssen
05-01-2019

Vanaf eerste bezoek, oriënterend gesprek, vervolggesprek, aankoop, communicatie, planning en plaatsing van de keuken, alle facetten getuigen van een geweldige professionaliteit. Ook de advisering door én uitvoering van werkzaamheden verricht door Derikx Installaties en Frank Bax zijn prima verlopen. Wij genieten volop van onze nieuwe keuken.

Fam. Sluis
05-01-2019

Niet echt klantvriendelijk

fam. Rovers
05-01-2019

Goede service . In het begin wat communicatie problemen met verkoper. Verder goede afhandeling en afwerking. Voor ons is dit de tweede keuken gekocht bij Tinnemans. Afwerking betreffende onderkast verlichting had een beter advies mogen zijn . Zelf gecorrigeerd.

Fam. Janssen-V.d. Heuvel
05-01-2019

Over het algemeen: goed.

Fam. Verhoeven-van Lierop
05-01-2019

Goede adviezen , vakkundige plaatsing / installatie. Het was onze tweede keuken van Tinnemans ; leverancierskeuze was geen thema.

Fam. Cremer
05-01-2019

Al met al prima. Samenwerking afstemming met huisaannemer kon beter.

Fam. Marijnissen
05-01-2019

Prettige ervaring. We hadden zelf al redelijk goed bedacht en getekend wat we wilden. Voor de complete invulling van onze wensen had Richard een luisterend oor en een oplossing waar nodig. De monteurs zijn stuk voor stuk netjes, beleefd en kundig. Niks is teveel en er worden ook nog goede tips gegeven. Er waren wat problemen met de kookplaat maar ook daarbij heeft Tinnemans geregeld dat het onder de garantieregeling afgehandeld kon worden. Inmiddels staat de keuken 10 weken en er is alweer een monteur geweest om nog een keer alles na te lopen. Heren, jullie hebben goed week geleverd en wij zijn tevreden.

Fam. Beijers
05-01-2019

Zeer tevreden. Goede, uitvoerige uitleg en goed meedenken met de mogelijkheden

fam. Verheesen
05-01-2019

Prima begeleiding van begin tot einde, klantvriendelijk, altijd tijd / ruimte voor overleg. Uitstekende samenwerking met aannemer Derikx / stukadoor, die beiden eveneens prima werk leverden.

W. Freulich
16-10-2018

Mischien is het een tip om tussentijds nog eens met de klant, installateur en Tinnemans een gesprek te hebben om eventuele knelpunten door te spreken. Leg deze goed uit en vraag of alles duidelijk is. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

P. van de Ven
16-10-2018

Goede service, correcte medewerkers

J. de Groot
16-10-2018

Hoge kwaliteit van zowel advisering vooraf als planning en uitvoering van de gemaakte afspraken, met uiteindelijk een top resultaat!

J. Brueren
16-10-2018

4 sterren

J. Silvrants
16-10-2018

Nazorg en service heeft nog niet plaatsgevonden; zal binnen enkele weken gebeuren. Ik verwacht hier ook een correcte afhandeling!

D. van Dijk
16-10-2018

Erg blij met onze nieuwe keuken. Aankoop, levering en montage is geweldig verlopen. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. absoluut aanbevelingswaardig.

F. Sijben
16-10-2018

Gesprek met adviseur positief. Enkele details daargelaten. Levering perfect. Montageteam deskundig en meedenkend over enkele problemen.

S. Cox-van Kemenade
16-10-2018

Wij hebben onze keuken die wij voor ogen hadden en Timnemanskeukens heeft dat waar gemaakt. Onze droomkeuken staat nu bij ons thuis en wij genieten er iedere dag opnieuw van. Van het begin tot het einde was alles zeer goed verzorgd en geregeld. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen.

J. Linssen-Severius
16-10-2018

Prima service, wat kleine dingen werden prima opgelost. Wat interne administratieve problemen, waardoor een deel van de keuken op de verkeerde plek werd afgeleverd. Dit werd gelukkig ook goed opgelost. We zijn erg blij met onze keuken van Tinnemans.

M. Brouwers
16-10-2018

Goede service en begeleiding.

T. Klaessen
16-10-2018

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en hebben bruikbare adviezen van Lynn gekregen. Leuke sfeer in de showroom.

G. Kockelkoren
16-10-2018

Zeer tevreden over Tinnemans Keukens.

J. Hoogeveen
16-10-2018

De communicatie met en door de verkoper was erg slecht. Gelukkig is het door Timmermans ter plekken bij de montage direct goed opgelost. Maar in de loop naar de montage van de keuken liet de communicatie veel te wensen over.

A. Peeters
16-10-2018

Van begin tot eind in de puntjes perfect geregeld, de adviseur nam zich uitgebreid de tijd voor ons. En ook eventuele aanpassingen waren geen probleem...

J. Bloks
16-10-2018

Het voortraject met de koopadviseur was goed. De uiteindelijke levering, maar vooral de montage is beneden peil en niet wat je verwacht van een firma zoals Tinnemans. Eerlijkheid gebied te zeggen dat men het wel graag en goed wil oplossen.

R. Mestrom-Valentijn
16-10-2018

Alles ging helemaal goed, totdat onze afzuigkap al na 1 dag sneuvelde. Toen was jullie service ver te zoeken helaas.

H. Verhaeg
16-10-2018

Zeer goede ervaring met de adviseur. Zeer bekwame monteurs en vriendelijk weten wat ze aan het doen zijn.

H. Schreuders
16-10-2018

Wel lang moeten wachten op nalevering van enkele onderdelen.

A. Kicken
16-10-2018

Goed geholpen bij de aankoop van de keuken.goed advies op lokatie. Monteurs werken gestaag en vooral rustig door zodat de klant vertrouwen krijgt dat het monteren op een deskundioge manirer gebeurd.wat dan ook zo is.

H. Rademakers
16-10-2018

Niets aan toe te voegen

Toch liever persoonlijk advies?

kom even langs in de winkel of neem contact met ons op!

Top