• 20 klanten beoordeelden ons met een 8.8
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Reviews

20 Beoordelingen 8.8/10

Waarom u voor Tinnemans Keukens moet kiezen? Wij zouden u zelf kunnen overtuigen, maar liever laten we onze klanten aan het woord. Zij hebben ervaring met Tinnemans en deze delen ze graag met u. Bekijk hieronder alle reviews.

Sorteer op:
W. Freulich
16-10-2018

Mischien is het een tip om tussentijds nog eens met de klant, installateur en Tinnemans een gesprek te hebben om eventuele knelpunten door te spreken. Leg deze goed uit en vraag of alles duidelijk is. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

P. van de Ven
16-10-2018

Goede service, correcte medewerkers

J. de Groot
16-10-2018

Hoge kwaliteit van zowel advisering vooraf als planning en uitvoering van de gemaakte afspraken, met uiteindelijk een top resultaat!

J. Brueren
16-10-2018

4 sterren

J. Silvrants
16-10-2018

Nazorg en service heeft nog niet plaatsgevonden; zal binnen enkele weken gebeuren. Ik verwacht hier ook een correcte afhandeling!

D. van Dijk
16-10-2018

Erg blij met onze nieuwe keuken. Aankoop, levering en montage is geweldig verlopen. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. absoluut aanbevelingswaardig.

F. Sijben
16-10-2018

Gesprek met adviseur positief. Enkele details daargelaten. Levering perfect. Montageteam deskundig en meedenkend over enkele problemen.

S. Cox-van Kemenade
16-10-2018

Wij hebben onze keuken die wij voor ogen hadden en Timnemanskeukens heeft dat waar gemaakt. Onze droomkeuken staat nu bij ons thuis en wij genieten er iedere dag opnieuw van. Van het begin tot het einde was alles zeer goed verzorgd en geregeld. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen.

J. Linssen-Severius
16-10-2018

Prima service, wat kleine dingen werden prima opgelost. Wat interne administratieve problemen, waardoor een deel van de keuken op de verkeerde plek werd afgeleverd. Dit werd gelukkig ook goed opgelost. We zijn erg blij met onze keuken van Tinnemans.

M. Brouwers
16-10-2018

Goede service en begeleiding.

T. Klaessen
16-10-2018

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en hebben bruikbare adviezen van Lynn gekregen. Leuke sfeer in de showroom.

G. Kockelkoren
16-10-2018

Zeer tevreden over Tinnemans Keukens.

J. Hoogeveen
16-10-2018

De communicatie met en door de verkoper was erg slecht. Gelukkig is het door Timmermans ter plekken bij de montage direct goed opgelost. Maar in de loop naar de montage van de keuken liet de communicatie veel te wensen over.

A. Peeters
16-10-2018

Van begin tot eind in de puntjes perfect geregeld, de adviseur nam zich uitgebreid de tijd voor ons. En ook eventuele aanpassingen waren geen probleem...

J. Bloks
16-10-2018

Het voortraject met de koopadviseur was goed. De uiteindelijke levering, maar vooral de montage is beneden peil en niet wat je verwacht van een firma zoals Tinnemans. Eerlijkheid gebied te zeggen dat men het wel graag en goed wil oplossen.

R. Mestrom-Valentijn
16-10-2018

Alles ging helemaal goed, totdat onze afzuigkap al na 1 dag sneuvelde. Toen was jullie service ver te zoeken helaas.

H. Verhaeg
16-10-2018

Zeer goede ervaring met de adviseur. Zeer bekwame monteurs en vriendelijk weten wat ze aan het doen zijn.

H. Schreuders
16-10-2018

Wel lang moeten wachten op nalevering van enkele onderdelen.

A. Kicken
16-10-2018

Goed geholpen bij de aankoop van de keuken.goed advies op lokatie. Monteurs werken gestaag en vooral rustig door zodat de klant vertrouwen krijgt dat het monteren op een deskundioge manirer gebeurd.wat dan ook zo is.

H. Rademakers
16-10-2018

Niets aan toe te voegen

Toch liever persoonlijk advies?

kom even langs in de winkel of neem contact met ons op!