• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Nu geopend

Industriële keukens

Een Industriële keuken bevat veel rvs elementen. Hierdoor ontstaat een moderne, strakke en koele uitstraling. Een van de laatste keukentrends is deze Industriële look. Betonnen werkbladen, rvs accenten gecombineerd met grote en robuuste keukenapparatuur of PITT Cooking. Vaak wordt er ook hout (oud en gebruikt) en zelfs steigerhout toegepast om een balans te vinden in de Industriële keuken

Industriële keukens

Materialen

Staal, beton, rvs en hout zijn de meest gebruikte materialen. Een industriële keuken is over het algemeen erg makkelijk te onderhouden. De lijnen zijn strak en de uitstraling is ruw. De keuken is vaak praktisch ingedeeld waarbij de muren en vloeren een robuuste afwerking hebben. De sfeer van een industriële keuken is niet voor iedereen weggelegd. Een industriële keuken is vaak ingedeeld met luxe en robuuste apparatuur. Ook het Bora afzuigsysteem komt tot zijn recht in deze hyper moderne keuken.

Advies

Industriële keukens zijn individueel af te stemmen op uw persoonlijke wensen. De vele voor- en nadelen moet goed tegen elkaar worden afgewogen. Daarnaast is een industriële keuken prijzig vanwege de rvs accenten. Laat u dan ook vooraf goed adviseren door onze adviseurs. 


Top