• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Houten keukens

Een houten keuken heeft een warme, knusse uitstraling. Een houten keuken is vaak landelijk maar kan ook gecombineerd worden met een moderne stijl. Een houten keuken is een ambachtelijke keuken waar gezelligheid en leefbaarheid speerpunt zijn. 

Houten keukens

Houten stijlen

Een houten keuken kan uitgevoerd worden in verschillende stijlen. Denk maar eens aan de rustieke keukens, landelijke keukens, nostalgische keukens, exclusieve keukens of de handgemaakte keukens. Het materiaal dat toegepast wordt is massief hout, fineer of kunststof. Het hangt vaak af van de gekozen stijl maar ook van de portemonnee. Een massief houten keuken is vele malen duurder dan een kunststof keuken. Deze twee uitvoeringen zijn echter niet met elkaar te vergelijken. Wilt u weten waarom? Maak dat hier een afspraak met een adviseur.

Kleuren

Er zijn veel houttinten mogelijk. De houttint hangt af van uw persoonlijke smaak en de stijl die u wilt ontwerpen voor uw nieuwe keuken. Daarnaast worden houten deuren steeds vaker afgelakt in een lichte of juist donkere tint. Hierdoor ontstaat een lifestyle-achtige look van de keuken. Beige tinten zijn ook erg van deze tijd en passen goed bij een donkere robuuste tegelvloer.


Top