• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Open keukens

Open keukens zijn keukens met een open karakter. Keukens die de eyecatcher zijn in een grote open ruimte. Hierdoor worden wonen, leven en koken met elkaar gecombineerd. 

Open keukens

Leefkeuken

Een open keuken is meer en meer in trek. De woonkamer wordt steeds meer betrokken bij de keuken. Hierdoor wordt de keuken een leefkeuken. Een leefkeuken waar men samenkomt en de dag doorneemt. Een leefkeuken waar men samen eet maar ook tv kijkt. Een leefkeuken als echte living.

Leefkeuken

Meer ruimte

Een open keuken heeft de keuken als blikvanger. De rest van het interieur is aangepast aan de keuken. In een open keuken wordt de afzuigkap vaak geïntegreerd in het plafond of in het werkblad. Bijvoorbeeld door een Bora afzuiging toe te passen. In een open keuken staat vaak een grote eettafel. Een tv of iphone of ipad docking systeem integreren in de keuken is helemaal van deze tijd. Tijdens het koken of tafelen kunt u luisteren naar uw favoriete muziek of kijken naar het nieuws.  

Een open keuken is ruimtelijk en gezellig. De juiste verlichting zorgt voor de finishing touch. Wilt u ook een open keuken? Maak dan een afspraak voor advies.


Top