• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Nostalgische keukens

Nostalgische Keukens

Nostalgische keukens zijn afgeleid van de klassieke landelijke keukens. Nostalgie betekent letterlijk heimwee naar het verleden. Nostalgische keukens worden dan ook wel nieuwe keukens van vroeger genoemd. Ze hebben een verfijnde uitstraling maar met de gezelligheid uit oma's jongere jaren. De nostalgische keukens zijn onder te verdelen in Engelse keukens of de Hollandse boerenkeukens. Het is grootmoeders keuken anno de 21e eeuw.

Nostalgische Keukens

Comfort

De nostalgische keukens worden van alle gemakken voorzien zoals een groot fornuis, een ruime oven en een stenen werkblad. De romantische sfeer blijft behouden doordat details als mooi houtwerk en gedetailleerde pilasters de hoofdrol spelen.

Materialen

Nostalgische keukens zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en stijlen. Juist de overdreven details maken deze keukens compleet. Houttinten, blauwe en magnolia kleuren voeren de hoofdtoon. De keukens worden verder aangekleed met pannenrekken boven het kookeiland, grote kroonluchters en glas in lood sierwerk. 

Maatwerk

Een nostalgische keuken is maatwerk. Het uitkiezen van de juiste sierlijsten, kleuren en combinaties is erg persoonlijk. Onze adviseurs zijn hierin getraind. Onder landelijke keukens vindt u een aantal voorbeelden van nostalgische keukens. Voor persoonlijk advies raden wij u aan een afspraak te maken met één van onze adviseurs. 


Top