• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Design keukens

Design keukens zijn strakke en exclusieve keukens. Deze keukens hebben extra aandacht en oog voor details. Het design straalt luxe en kwaliteit uit. Design keukens hebben een unieke uitstraling. Design keukens hebben een symmetrische indeling die tevens erg functioneel is. De keukenapparatuur heeft een luxe uitstraling en is vaak een opvallend element in de design keuken. Denk bijvoorbeeld aan een aparte afzuigkap, PITT Cooking of een Bora afzuigsysteem. Een design keuken is net anders dan een moderne keuken. Zo wordt er bijvoorbeeld geen standaard kookeiland gepland maar een kooktafel ingezet. 

Design keukens

Materialen

Design keukens word opgebouwd uit duurzame en luxe materialen. Glazen keukenfronten, hoogglans lak, rvs en luxe houtsoorten. Design keukens hebben een witte, grijze of zwarte kleur. Soms zijn de design keukens uitgevoerd in een felle kleur of heeft de design keuken en fel kleuraccent. De keukenopstelling zorgt ervoor dat de keuken een designers look krijgt. In een design keuken is ook vaak multi media verwerkt. Zo kan er moeiteloos via bluetooth muziek worden afgespeeld of tv worden gekeken via een scherm in de achterwand. 

Materialen

Design en ontwerp

Het is van belang om heel zorgvuldig de juiste materialen uit te kiezen en de perfecte opstelling te ontwerpen. Dit vergt veel ervaring en expertise. Onze adviseurs kunnen u helpen om de perfecte design keuken te ontwerpen. Eén van onze adviseurs heeft zelfs in de finale gestaan van de landelijke designwedstrijd in de keukenmarkt! U kunt hiervoor een afspraak maken. 

Design en ontwerp

 

Top