1

Vrijblijvend adviesgesprek?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug!

Bel mij terug

Design keukens

Verstilling en nostalgie in de keuken


Design keukens zijn strakke en exclusieve keukens. Het design straalt luxe en kwaliteit uit. Design keukens hebben vaak een symmetrische indeling die tevens erg functioneel is. De keukenapparatuur is luxe en vaak een opvallend element in de design keuken. Denk bijvoorbeeld aan een aparte afzuigkap, PITT Cooking of een Bora afzuigsysteem. Een design keuken is nèt anders dan een moderne keuken. Zo wordt er bijvoorbeeld geen standaard kookeiland gepland maar een kooktafel ingezet.

Design keukens

Materialen


Design keukens worden opgebouwd uit duurzame en luxe materialen. Glazen keukenfronten, hoogglans lak, rvs en luxe houtsoorten. Design keukens hebben vaak een witte, grijze of zwarte kleur. Soms zijn de design keukens uitgevoerd in een felle kleur of heeft de design keuken een fel kleuraccent. In een design keuken wordt vaak slimme keukenapparatuur gebruikt en eventueel ook multi media toegepast. Zo kan er moeiteloos via bluetooth muziek worden afgespeeld of tv worden gekeken via een scherm in de achterwand.

Materialen

Design en ontwerp


Het is van belang om heel zorgvuldig de juiste materialen uit te kiezen en de perfecte opstelling te ontwerpen. Dit vergt veel ervaring en expertise. Onze adviseurs kunnen u helpen om de perfecte design keuken te ontwerpen. Eén van onze adviseurs heeft zelfs in de finale gestaan van de landelijke designwedstrijd in de keukenmarkt! U kunt hiervoor een afspraak maken.

Design en ontwerp

Plan een vrijblijvend adviesgesprek of kom gezellig langs in onze showroom!