• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Nu geopend

Kookeiland

Een kookeiland 

Een kookeiland wordt ook wel eens eilandkeuken genoemd. Een kookeiland heeft als voordeel dat u in contact blijft met de familie en gasten. In een tradionele opstelling wordt er vaak gekookt met de rug naar de tafelgasten. Een kookeiland heeft alle ruimte nodig. Goede keukenplanning is dan ook van groot belang. 

Eilandkeuken

Een kookeiland wordt vaak gecombineerd met een kastenwand. Deze kastenwand wordt steeds vaker ingebouwd in een muur of ommantelend met plaatwerk waardoor het lijkt alsof deze helemaal ingebouwd is.  Een eilandkeuken kan uitgevoerd worden in alle stijlen: een design keuken, een landelijke keuken, een moderne keuken of een elegante keuken. Wilt u ook een kookeiland in een van deze stijlen keuken? Maak dan hier een afspraak.

Eilandkeuken

Exclusieve uitstraling

Een kookeiland geeft uw keuken een exclusieve uitstraling. Met een kookeiland wordt de keuken een leefkeuken waar bijgepraat, gekookt, geborreld en gegeten wordt. Vaak wordt een kookeiland gecombineerd met een bar- of zitgedeelte. De keuken wordt dan een grote ruimte waar koken en tafelen gecombineerd worden. Een eiland kan het beste geplaatst worden in een open ruimte maar leent zich ook goed voor een half open of gesloten ruimte.


Top