• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Nu geopend

Rustieke keukens

Een rustieke keuken heeft veel massief eiken elementen. Deze worden vaak gecombineerd met authentieke keuken accessoires. Een massief eiken keuken is redelijk prijzig. Indien de keuken niet van massief hout is maar van fineer kunnen de kosten gedrukt worden. Een rustieke keuken vormt één geheel. De eettafel en de muurkasten zijn van dezelfde stijl. Ook het plafond in een rustieke keuken is vaak van hout. Hierdoor wordt er een unieke en authentieke sfeer gecreëerd.

Rustieke keukens

Materialen

De materialen die in een rustieke keuken toegepast worden zijn vaak hout en steen. De achterwanden worden meestal bekleed met tegeltjes. De warme uitstraling wordt in balans gebracht door een marmeren of licht tegelvloer. De rustieke keuken is een luxe keuken waar een grote schouw niet mag ontbreken. Een robuust fornuis is een Eye catcher. 

Materialen

Expertise

Voor het ontwerpen van een rustieke keuken is veel expertise nodig. Tinnemans Keukens heeft deze expertise in huis. Het ontwerpen van een rustieke keuken vergt veel tijd en aandacht. Daarnaast zijn de aanschafkosten van een rustieke keuken erg hoog. Onze adviseurs nemen ruim de tijd om deze investering met u te bespreken. Wilt u een afspraak maken met een adviseur om een rustieke keuken te ontwerpen? Dan kan hier!


Top