• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Bijkeuken

Bij Tinnemans Keukens kunt u een nieuwe keuken kopen, uw bestaande keuken renoveren maar ook een bijkeuken kopen. Wat is een bijkeuken? Een bijkeuken is een ruimte naast de keukenruimte en of een garage of schuur. Een bijkeuken is ideaal als extra afzetruimte en geeft extra opbergruimte voor artikelen die u bij de hand wilt hebben en niet thuis horen in de garage of in de schuur. De bijkeuken wordt ook wel eens gebruikt om uw wekelijkse boodschappen in op te slaan. 

Gebruik

De bijkeuken wordt vaak gebruikt als werkruimte. In de bijkeuken staan vaak de wasmachine en/of de wasdroger. Een vriezer en extra koelkast kunnen ook ingepland worden. In de bijkeuken worden schoonmaakmiddelen opgeslagen maar ook groente en fruit.

Maatwerk

De bijkeuken wordt zorgvuldig samengesteld door onze adviseur. De bijkeuken wordt op maat gemaakt zodat uw wensen voor 100% vertaald kunnen worden in het ontwerp. In de showroom van Tinnemans Keukens vindt u een voorbeeld terug. Een bijkeuken kan worden voorzien van alle gemakken zoals handdoekenrekken, afvalsystemen en bezemkasten. U wilt ook een nieuwe bijkeuken kopen? Het is verstandig om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.