• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Moderne keukens

Moderne keukens zijn keukens van de 21ste eeuw. De uitvoering is meestal greeploos of semi-greeploos. De laatst genoemde term betekent dat de greep op of in het front geïntegreerd is. Een moderne keuken is van alle gemakken voorzien en is daarmee tijdloos. Een moderne keuken is vaak uitgevoerd hoogglans wit. Dit is een veilige keuze die tevens zeer modern is. Daarnaast is hoogglans wit in bijna elk interieur toepasbaar. Een moderne keuken krijgt ook wel eens opvallende kleuraccenten mee in het keukenontwerp. Hierdoor krijgt de moderne keuken een speels karakter. 

Moderne keukens

Materialen

Een moderne keuken kan uitgevoerd worden in verschillende materialen. Hoogglans lak, kunststof glanzend of een mat lak front. Het front betreft een vlakke deur welke meestal greeploos wordt toegepast. Keukendeuren gaan open door bijvoorbeeld tip-on toe te passen; een systeem waarbij men op het front drukt waarna deze automatisch opent. RVS greeplijsten worden ook veelal toegepast. In een moderne keuken worden ook kleurencombinaties toegepast. Houttinten geven een warm accent aan hoogglans lak. Wit, zandgrijs en truffelbruin zijn de populairste kleuren van dit moment. Het voordeel van een moderne keuken is dat deze erg goed te combineren is met allerlei materialen. Denk aan natuursteen, keramiek, kunststof, hout, glas of rvs. 

Materialen

Ontwerpen moderne keukens

Tinnemans Keukens is specialist in het ontwerpen van strakke en moderne keukens. Tinnemans Keukens heeft alle merken en toepassingen in huis om uw nieuwe keuken een moderne uitstraling te geven. In de showroom staan diverse moderne keukens opgesteld. Uiteraard kunt u het beste een afspraak maken met een adviseur indien gelijk aan de slag wilt gaan. 

Ontwerpen moderne keukens

 

Top