• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Algemeen

De keuken centraal 

De keuken wordt hedendaags steeds vaker gebruikt als leefruimte. Een ruimte waar we koken, eten en gezellig napraten over de dag. De keuken moet sfeer uitstralen, zonder haar functionaliteit te verliezen. De keuken is een centraal punt van de woning. De keuken is een plek waar mensen samenkomen. De keuken is belangrijk!

Het enige onafhankelijke familiebedrijf in de keukenbranche in Limburg

In de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens (ruim 2.500 m²) te Ittervoort treft u een groot assortiment aan van prachtige kwaliteitskeukens met onuitputtelijke mogelijkheden, in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Kwalitatieve keukenapparatuur maakt de keuken helemaal af. Met al meer dan 35 jaar ervaring in de keukenbranche weet Tinnemans Keukens precies wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Bovendien is Tinnemans Keukens het enige Limburgse onafhankelijke familiebedrijf in de keukenbranche en staat daarmee garant voor een persoonlijke en 'warme' benadering. 

Deskundig en persoonlijk advies

Deskundig en persoonlijk advies

Onze deskundige medewerkers kunnen u optimaal adviseren. Op deze website geven wij u een impressie van datgene dat u mag verwachten van Tinnemans Keukens. Om vrijblijvend nog meer ideeën op te doen, nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

Succesvol als de beste keukenzaak van Leudal, Limburg én Nederland!

Tinnemans Keukens is uitgeroepen tot beste keukenzaak van Nederland. Daarnaast heeft Tinnemans Keukens al 13 jaar op rij het CBW-Label behaald, als énige in Limburg. Met recht mag dus gezegd worden dat Tinnemans Keukens ook de beste keukenzaak van Limburg is! Bovendien heeft Tinnemans Keukens in 2014 de Ondernemersprijs Leudal binnengehaald! 

Ervaar de Tinnemans beleving zelf en kom naar onze showroom. 


Top