• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens worden ook wel eens ambachtelijke keukens genoemd. Dit zijn keukens die uniek zijn omdat ze op maat worden gemaakt. Dit gedt niet alleen voor de meubelen maar ook voor het keukenfront. De kleur en de uitvoering van het keukenfront zijn namelijk zelf te bepalen. Een handgemaakte keuken wordt vaak gemaakt uit hout. Tegenwoordig kan ook een hoogglans of kunststof keuken op maat gemaakt worden. De handgemaakte keukens hebben anders dan een landelijke keuken een rustige uitstraling. Dit komt omdat er minder sierelementen toegepast worden. 

Handgemaakte keukens

Materialen

Hout en kunststof zijn de meest gebruikte materialen voor het keukenfront. Het keukenfront is zelf te ontwerpen: een kaderdeur, een vlak front met knoesten, een hoogglans front in een zelf uitgekozen kleur. Dit is allemaal mogelijk. Een handgemaakte keuken heeft vaak ingebouwde keukenapparatuur die weinig opvalt. De apparatuur is weggewerkt in hoge kasten. De kleur van de apparatuur wordt vaak in matzwart uitgevoerd. Hierdoor zijn er minder RVS accenten in de keuken terug te vinden waardoor het oog valt op de handgemaakte keuken. Het werkblad is meestal van steen om de echtheid en robuustheid te onderstrepen. 

Materialen

Tinnemans Exclusief

Tinnemans Exclusief is het aangewezen label voor een handgemaakte keuken. Werkelijk alles is mogelijk: van steigerhout tot massief eiken tot fineer kaderdeur. Een gebeitste uitstraling of een vintage look. Deze handgemaakte keukens vindt u terug in de showroom. Een handgemaakte keuken vergt een grotere investering dan een fabrieksaf keuken. Het grootste voordeel is dat u een echte persoonlijke en unieke keuken zelf kunt ontwerpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak!

Tinnemans Exclusief

 

Top