• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Gesloten keukens

Bij een gesloten keuken wordt er in een interieur duidelijk onderscheid gemaakt tussen een woonkamer, keuken en bijkeuken. In een woonkamer dient men te ontspannen. Vaak wordt er in een woonkamer een eettafel geplaatst voor speciale gelegenheden. De keuken is een kookruimte waar men dagelijks eten bereidt. Ook is hier vaak een eettafel aanwezig.

Gesloten keukens

Keukenruimte

Gesloten keukens hebben als voordeel dat de keukenruimte is afgesloten. Hierdoor blijven geuren in de keuken hangen en blijven de afwas en kookgerei uit het zicht. Geluid van een afzuigkap, vaatwasser of oven is niet hoorbaar in andere ruimtes. Wilt u ook een nieuwe keuken in een gesloten ruimte bij u thuis? Maak dan hier een afspraak voor advies. 

Keukenstijl

In een gesloten keukenruimte kan tevens een andere stijl neergezet worden dan in de rest van de woning. Zo kan de gesloten keuken heel modern worden neergezet terwijl het interieur van de woonkamer dit wellicht niet is. Hierdoor is iedere stijl goed mogelijk: een design keuken, een landelijke keuken, een elegante keuken of een moderne keuken is toepasbaar. 


Top