Sponsoring

Sponsoring

Tinnemans Keukens sponsort verschillende initiatieven. Maatschappelijke betrokkenheid speelt een steeds grotere rol in het huidige sponsorbeleid. Tinnemans Keukens sponsort niet alleen met geld maar ook met kennis, ervaring en met producten. Tinnemans Keukens staat middenin de samenleving en sponsort zorgvuldig uitgekozen lokale initiatieven. 

 

Jeugdwerk Thorn

Tinnemans Keukens heeft Jeugdwerk Thorn gesponsord met een oven. De oude oven had het begeven en de kinderen konden hierdoor geen bakwerkzaamheden meer uitoefenen. De stichting had helaas geen budget voor een nieuwe oven. Tinnemans Keukens heeft ervoor gezorgd dat de stichting weer een oven heeft zodat de begeleiders van de stichting weer samen met kinderen kan bakken!

 

KSV Horn

Tinnemans Keukens is een duurzame relatie aangegaan met amateurvoetbalclub KSV HORN door als hoofdsponsor verschillende taken te vervullen.

 

Haor taege kanker

Eén van de laatste sponsorships is dat van Haor taege kanker. Deze stichting zet zich ervoor in dat de strijd tegen kanker uiteindelijk wordt gewonnen. Bij deelname aan de Alpe D'HuZes is het de bedoeling dat men minimaal 1 keer en maximaal 6 keer de Alpe D'Huez omhoog fietst. Aan deelname aan de Alpe D'HuZes zijn donaties verbonden, ieder deelnemend team moet een bepaald bedrag aan geld ophalen. Het volledig ingezamelde bedrag komt ten goede aan (het onderzoek naar) de bestrijding van en preventie tegen kanker. Er fietsen die dag veel kankerpatienten, hun familieleden en direct betrokkenen mee, allemaal met hetzelfde doel...zoveel mogelijk geld ophalen zodat er steeds minder mensen overlijden aan kanker!

 

Festeynder

Het jaarlijkse historisch openluchtfestival Festeynder in Nederweert wordt ook door Tinnemans Keukens gesponsord. Het festival staat in het teken van de historie van het boerenleven. Daarnaast heeft het bekende succesvolle programmaonderdelen, de oude ambachten en de historische folkloristische optocht.

 

KVW HORN

Kinder vakantiewerk Horn wordt ook gesponsord door Tinnemans Keukens. Tinnemans Keukens vindt het belangrijk dat de jeugd een goede toekomst krijgt en draagt bij dit initiatief een steentje bij. 

 

Schutterij Sint Martinus

Schutterij Sint Martinus draagt bij aan oude culturele gebruiken en tradities. Tinnemans Keukens vindt het een eer om als sponsor op te treden bij een vereniging die al jaren staat voor discipline en respect. 

 

Scholenproject Nepal

Via Sg. St. Ursula is één van de leerlingen uitgewisseld om vrijwilliggerswerk te doen in Nepal om de ontwikkelingssamenwerking verder te ondersteunen. Door een bijdrage vanuit Tinnemans Keukens is dit project een succes! 

 

Tinnemans Keukens kiest haar sponsorships zorgvuldig uit. Er kan simpelweg gezegd niet alles gesponsord worden. Wij maken dan ook altijd een bewuste keuze en proberen alle maatschappelijke vlakken te raken.