1

Vrijblijvend adviesgesprek?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug!

Bel mij terug

Sponsoring


Tinnemans Keukens staat midden in de samenleving. Daar hoort natuurlijk sponsoring bij. Tinnemans Keukens draagt een aantal zorgvuldig uitgekozen lokale initiatieven een warm hart toe. Tinnemans Keukens probeert op alle vlakken een steentje bij te dragen. Het budget is voldoende om een aantal leuke initiatieven te dragen.

Jeugdwerk Thorn


Tinnemans Keukens heeft Jeugdwerk Thorn gesponsord met een oven. De oude oven had het begeven en de kinderen konden hierdoor geen bakwerkzaamheden meer uitoefenen. De stichting had helaas geen budget voor een nieuwe oven. Tinnemans Keukens heeft ervoor gezorgd dat de stichting weer een oven heeft zodat de begeleiders van de stichting weer samen met kinderen kunnen bakken!

KSV Horn


Tinnemans Keukens is hoofdsponsor van de voetbalclub uit Horn en prijkt daarmee op het rood met wit gestreepte voetbalshirt van het eerste elftal én van de jeugdleden. Tinnemans Keukens wil aan de hele vereniging een steentje bijdragen en zo wordt dat geuit.

VVV-Venlo


'Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg'. Het is een gezegde dat uitstekend bij Tinnemans Keukens past. En bij voetbalclub VVV-Venlo. Een perfecte match dus. 'We zijn heel blij met Tinnemans Keukens als sponsor van onze club', zegt directeur Marco Bogers. 'We onderhouden een intensief contact.'

KVW HORN


Kinder vakantiewerk Horn wordt ook gesponsord door Tinnemans Keukens. Tinnemans Keukens vindt het belangrijk dat de jeugd een goede toekomst krijgt en draagt aan dit initiatief een steentje bij.

Schutterij Sint Martinus


Schutterij Sint Martinus draagt bij aan oude culturele gebruiken en tradities. Tinnemans Keukens vindt het een eer om als sponsor op te treden bij een vereniging die al jaren staat voor discipline en respect.


Tinnemans Keukens bekijkt iedere sponsoraanvraag nauwkeurig. Er zijn geen grote budgetten voor handen dus er worden keuzes gemaakt. Uw sponsoraanvraag kunt u sturen naar balie@tinnemanskeukens.nl.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek of kom gezellig langs in onze showroom!