• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Onze leveranciers

A-leveranciers

Tinnemans Keukens werkt samen met de beste leveranciers. Leveranciers die zeker zijn van een goede financiële positie maar ook FSC-gecertificeerd zijn. Hierdoor kan Tinnemans Keukens garant staan voor de beste en meest betaalbare kwaliteit. Daarnaast wordt gelet op verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Dit geldt voor onze keukens, de keukenapparatuur, de keukenbladen maar ook de grondstoffen uit eigen productie.

Constante kwaliteit

Deze gelijkblijvende kwaliteit zorgt ervoor dat Tinnemans Keukens al meer dan 30 jaar een tevreden klantenkring heeft opgebouwd. Een keuken kopen is geen eenvoudig proces. Tinnemans Keukens streeft ernaar om onze klanten zo optimaal mogelijk te begeleiden tijdens dit proces.

Constante kwaliteit

Keukens voor heel Nederland

Tinnemans Keukens levert keukens in heel Nederland, België en Duitsland maar met een grote focus op Limburg. Of u nu een keuken wilt kopen en u komt uit Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Weert, Venlo of Venray. Of uit Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle of Arnhem. Tinnemans Keukens garandeert u continue kwaliteit en service.

Onze droomkeukens

Tinnemans keukens zijn elegant, speels, strak, design of klassiek van stijl. Onze droomkeukens weerspiegelen daadwerkelijk hoe u optimaal kunt genieten van het onderscheidende comfort en kookplezier van gerenommeerde merken zoals Keller, Next125, Schüller, Tinnemans Pro, Tinnemans Select en Tinnemans Exclusief. Zichtbare kwaliteit aan de buitenzijde en van binnen gecombineerd met de nieuwste technische innovaties op het gebied van keukenapparatuur zoals u die mag verwachten van topmerken zoals Siemens, ATAG en Miele.

Bij Tinnemans Keukens zijn de keukens betaalbaar, mét goede kwaliteit én service. Dát is het verschil! 

Een overzicht van onze leveranciers vindt u hier.

Onze droomkeukens


Top