• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Greeploze keukens

Een greeploze keuken is niet voorzien van een greep op het front. Een greeploze keuken heeft een komgreep achter het keukenfront. Een greeploze keuken kan ook uitgevoerd worden in TIP-on. Tot slot kunnen greeploos en TIP-on ook met elkaar gecombineerd worden. De komgreep is bevestigd op de corpus van de keukenkast en steekt ongeveer 5 cm. boven de keukendeuren uit.  Deze komgreep wordt meestal uitgevoerd in rvs. Trendy is om de komgreep uit te voeren in de kleur van de keuken. Om een keukendeur te openen gaat men met de hand achter het keukenfront, in de zogenaamde komgreep, en drukt men op deze manier de deur open. Bij TIP-on drukt men op het keukenfront waarna de deur of lade open 'springt'. 

Greeploze keukens

Horizontaal of verticaal

Een greeplijst kan in horizontale richting of in verticale richting uitgevoerd worden. De laatste richting wordt toegepast bij halfhoge en hoge kasten. Het voordeel is dat men niet hoog hoeft te reiken om een deur te openen. Daarnaast speelt design ook een rol.

Moderne en design keukens zijn meestal greeploos uitgevoerd. Een houten keuken wordt ook wel eens greeploos uitgevoerd. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke robuuste uitstraling met een modern touch. 

Keukentechniek

Een greeploze keuken is voorzien van de nieuwste techniek waardoor de keukenfronten zachtjes sluiten bij het dicht men van de keukenkasten. Ook lades sluiten vanzelf waardoor geluid, stof en beschadigingen verminderen.

Keukentechniek

 

Top