• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Nu geopend

Keuken kopen

Een keuken kopen is niet eenvoudig. Bij het kopen van een nieuwe keuken komt veel kijken. Een keuken bestaat namelijk uit diverse delen. Het gaat om de keukenmeubelen, keukenapparatuur en een keukenblad. Bovendien zijn er legio mogelijkheden op het gebied van kleuren, stijlen en soorten materialen. Daarnaast is het belangrijk dat wanneer u een keuken gaat kopen u weet welk budget u heeft.

Keuken kopen Limburg

Een keuken kunt u overal in Nederland kopen. Tinnemans Keukens levert in heel Nederland. Tinnemans keukens is het enige onafhankelijke familiebedrijf in Limburg. Tinnemans Keukens richt zich dan ook voornamelijk op consumenten die een keuken willen kopen in Limburg. U kunt een keuken kopen in Roermond, een keuken kopen in Weert, een keuken kopen in Venray, een keuken kopen in Sittard, een keuken kopen in Maastricht of een keuken kopen in Venlo. Echter vindt u nergens een keukenzaak zoals Tinnemans Keukens te Ittervoort. Tinnemans Keukens heeft verstand van zaken. Een keuken die u koopt heeft topkwaliteit tegen een realistische prijs. Tinnemans Keukens moet u zelf ervaren!

Keuken kopen Limburg

Oriëntatie 

Een goede voorbereiding voor het kopen van een nieuwe keuken is erg belangrijk. Op onze website en in onze showroom kunt u een aantal indrukken krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken. Natuurlijk bent u niet afhankelijk van de combinaties die wij in onze showroom of op de website presenteren. Andere keukenbladen, handgrepen, kranen, afzuigkappen of fronten in een afwijkende stijl of kleur... alles kan. In de showroom is zelfs een speciale presentatieruimte ingericht waar u bij daglicht de keukenbladen, handgrepen, deurtjes en dergelijke op kleur, kwaliteit en materiaal kunt vergelijken. Uiteindelijk is het doel om te weten welke stijl u het meest aanspreekt.

Maten keukenruimte

Het is vooraf belangrijk om de maten van de beoogde keukenruimte op te meten. Geef ook aan waar ramen, deuren en radiatoren geplaatst zijn. Tevens is het raadzaam om aan te inventariseren waar het leidingwerk zich bevindt. Denk hierbij aan de water toe- en afvoer, de gasaansluiting en de stroomvoorzieningen. Indien het leidingwerk verplaatst moet worden door het nieuwe keukenontwerp zal dit extra werkzaamheden met zich meebrengen.

Maten keukenruimte

Afspraak

Na de oriëntatie  kunt u een afspraak maken bij u op locatie of in de showroom met één van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek zal de adviseur uw wensen, budget en eisen inventariseren. Indien u een afspraak maakt bij u op locatie wordt er gelijk gekeken naar de keukenindeling en worden de maten opgemeten. De adviseur gaat vervolgens aan de slag met een voor u persoonlijk keukenplan.

Keukenplan

Aan de hand van uw wensen, eisen én budget stelt uw adviseur een keukenplan op. Het keukenplan bestaat uit een offerte en 3D tekening. Samen met de adviseur wordt het keukenplan besproken en kunt u aanpassingen doen zoals het veranderen van het ontwerp, het bijstellen van de frontkeuze of het aanpassen van de apparatuur. De adviseur zal u tijdens deze fase de toegepaste materialen laten zien en productuitleg geven. Aanpassingen aan het keukenplan worden doorgevoerd zodat uiteindelijk uw persoonlijke nieuwe keuken ontstaat.

Keukenplan

After Sales

Na de aankoop van de keuken wordt de keuken bij u thuis ingemeten. Daarna wordt de keuken besteld en uiteindelijk bij u op locatie afgeleverd, gemonteerd en aangesloten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de keuken alleen te laten bezorgen. Dit proces wordt gestuurd door de afdeling coördinatie en planning. De operationeel manager zal u bezoeken tijdens de montage zodat u de montage kunt doorspreken. Vanaf 10 weken na montage zal de servicemonteur uw keuken een gratis servicebeurt geven.


Top