1

Vrijblijvend adviesgesprek?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug!

Bel mij terug

Over ons

Het enige onafhankelijke familiebedrijf in de keukenbranche in Limburg

In de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens (ruim 2.500 m²) te Ittervoort treft u een groot assortiment aan van prachtige kwaliteitskeukens met onuitputtelijke mogelijkheden, in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Kwalitatieve keukenapparatuur maakt uw keuken helemaal af. Met al meer dan 40 jaar ervaring in de keukenbranche weet Tinnemans Keukens precies wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Tinnemans Keukens is het enige Limburgse onafhankelijke familiebedrijf in de keukenbranche en staat daarmee garant voor een persoonlijke en warme benadering waarbij iedereen zich direct thuis voelt. Inmiddels is Tinnemans Keukens een toonaangevend keukenbedrijf voor heel Belgisch- en Nederlands-Limburg, Zuid-Oost Brabant, en zelfs verder!

Succesvol als de beste keukenzaak van Leudal, Limburg én Nederland!

Tinnemans Keukens is uitgeroepen tot beste keukenzaak van Nederland. Daarnaast heeft Tinnemans Keukens al vele jaren op rij het CBW-Label behaald, als énige in Limburg. Met recht mag dus gezegd worden dat Tinnemans Keukens ook de beste keukenzaak van Limburg is! Bovendien heeft Tinnemans Keukens in 2014 de Ondernemersprijs Leudal binnengehaald!

Maar Tinnemans Keukens biedt meer!

Een compleet interieurplan op maat waarbij ruimtes in elkaar overlopen en met elkaar in harmonie zijn. Door bijvoorbeeld een op de keuken afgestemde eettafel en zitbank, ontstaat een vloeiende overgang tussen keuken- en woonruimte. Of een kastenwand waar zich een thuiswerkplek gedeeltelijk in verstopt. Slimme oplossingen voor bijkeuken, garderobe en hal want wanneer de garderobe met de keuken en de rest van de woonruimte samensmelt tot één geheel, moet ook deze zich van zijn beste kant laten zien. Of het nu gaat om sfeer creëren in uw interieur, een goede indeling van de ruimte bepalen of een stijl te vinden die écht bij u past, onze interieuradviseurs helpen u graag verder. Zij denken met u mee over het juiste kleurgebruik, de meest ideale opstelling, de juiste plaatsing van verlichtingspunten in de ruimte en welke soort lampen het beste passen bij uw smaak en interieur.

Keukens voor heel Nederland

Tinnemans Keukens levert keukens in heel Nederland, België en Duitsland maar met een grote focus op Limburg. Of u nu een keuken wilt kopen en u komt uit Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Weert, Venlo of Venray. Of uit Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle of Arnhem. Tinnemans Keukens garandeert u continue kwaliteit en service.

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak en ontdek wat Tinnemans Keukens voor u kan betekenen.

Ervaar de Tinnemans beleving zelf en kom naar onze showroom.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek of kom gezellig langs in onze showroom!