• 502 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Vacatures en stages

Vacatures

 

Werken bij  Tinnemans Keukens, het enige onafhankelijke familiebedrijf in de keukenbranche in Limburg

 

In onze sfeervolle showroom(ruim 2.500 m²) te Ittervoort wordt een groot assortiment aan prachtige kwaliteitskeukens met onuitputtelijke mogelijkheden gepresenteerd, in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Kwalitatieve keukenapparatuur maakt de keuken helemaal af. Met al meer dan 40 jaar ervaring in de keukenbranche weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken.

Tevreden klanten
Onze klanten begeleiden wij volledig in het proces. Klanten kiezen voor onze kwaliteit, onze service, onze klantvriendelijkheid en onze transparante manier van werken. Onze klanten worden op zijn of haar wensen bediend. Het kost ons geen enkele moeite. Ons team houdt namelijk van het vak. Keukens zijn onze passie!

 

Stages

Stage monteur?

Stage interieur?

Tinnemans Keukens is een erkend leerbedrijf van Savantis. Tinnemans Keukens biedt leerlingen van diverse scholen en instituten degelijke en leerzame stageplekken. Zo zijn er in het verleden al stageplekken vervuld in de montage, in de werkplaats, in de verkoop, bij de receptie of bij de technisch tekenaar. Een stageplek op het gebied van interieurontwerp is erg goed mogelijk. Leerlingen uit Boxtel, Veldhoven, Weert en Rotterdam weten inmiddels de weg naar Tinnemans Keukens te vinden.


Tinnemans Keukens staat open voor stagiaires. Mocht u op zoek zijn naar een goede stageplek stuur dan uw motivatiebrief en cv naar info@tinnemanskeukens.nl.


Top