• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Exclusieve keukens

Exclusieve keukens bestaan uit allerlei soorten keukenstijlen. Het kenmerk van een exclusieve keuken is het materiaalgebruik, de ergonomische indeling, de luxe keukenapparatuur en het luxe keukenblad. Daarnaast is een exclusieve keuken vaak een keuken welke in een grote open ruimte geplaatst wordt. Zo wordt een exclusieve keuken een parel van het huis. Een exclusieve keuken is voorzien van de laatste technieken. De keuken is een uniek exemplaar en vaak ook op maat gemaakt.

Materialen

Een exclusieve keuken kan een landelijke stijl hebben maar ook een moderne design stijl. De materialen die veelal gebruikt worden zijn glas, hoogglans lak, hout, corian/hi-macs, fenix, steen en rvs. Een combinatie van de materialen is heel goed mogelijk. Een exclusieve keuken kan greeploos zijn maar dat hoeft niet. Meestal wordt een exclusieve keuken op maat gemaakt zodat een uniek karakter ontstaat.

Advies

Het samenstellen van een exclusieve keuken vergt enorm veel expertise. Meestal begint het ontwerp dan ook bij u op locatie zodat de ruimte goed kan worden ingeschat en de adviseur zich helemaal kan inleven in uw persoonlijke leefomgeving. Daarna gaat u aan de slag met het ontwerpen van uw unieke exclusieve keuken. Hierdoor wordt uw nieuwe keuken daadwerkelijk uw droomkeuken! U kunt hier een afspraak maken voor advies.


Top