Kookworkshop organiseren

Kookworkshop

Een kookworkshop is een leuke activiteit en kan tevens bijdragen aan onderlinge teambuilding, vriendschap, creativiteit en gezelligheid. Tinnemans Keukens verzorgt kookworkshops voor groepen van 10 tot ongeveer 25 personen. Een kookworkshop voor collega's, vrienden onderling, de afdeling, het bedrijf of uw klanten is goed te organiseren.

 

Topchef

Onder leiding van een vakkundige topchef  bereidt u een heerlijk 3 gangen diner of een culinaire amuserij. U leert tevens nieuwe technieken. Tijdens de kookworkshop geeft de topchef instructies en is hij beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. En natuurlijk geniet u vervolgens van de gerechten vergezeld door een lekker drankje.

 

Specifieke wensen

Wij houden  rekening met eventuele specifieke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld een kookthema van tevoren aangeven. U maakt tijdens de workshop gebruik van een luxe en uitgebreide keuken voorzien van de nieuwste keukenapparatuur. De exclusieve demokeuken staat geheel voor u ter beschikking. 


 

 

kookworkshop

Kookworkshop gemeente Leudal

Op 18 september jl. heeft het team OC&J van de gemeente Leudal een kookworkshop gevolgd bij Tinnemans Keukens.
Na ontvangst met een glaasje prosecco en een welkomstwoord werden we “overgedragen” aan chefkok Gaston. Onder zijn leiding hebben we in teams een culinaire amuserij gemaakt van 5 gangen. Tijdens het kokkerellen en eten was er natuurlijk ook tijd om te socializen en alvast te genieten van een drankje. 
Alle deelnemers waren erg enthousiast en vonden het een middag vol gezelligheid, vol genieten van lekker eten. 
Kortom: deze amus(e)ante middag is echt een aanrader!
 

Kosten

De kosten voor de kookworkshop zijn afhankelijk van de grootte van de groep.

  • Voor een groep van 20 tot 25 personen zijn de kosten 40 euro per persoon.
  • Voor een groep van 15 tot 20 personen zijn de kosten 50 euro per persoon.
  • De kosten voor kleinere of grotere groepen zijn in onderling overleg. 

Wilt u ook een workshop organiseren? Dat kan! U kunt dan het beste contact opnemen met ons om de kookworkshop op maat af te stemmen.