• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Onze filosofie

Onze filosofie

Ons streven is om u een persoonlijk, professioneel en onderscheidend advies te geven. Dit begint al bij de binnenkomst waar wij u persoonlijk ontvangen en meteen de juiste weg wijzen met een plattegrond van onze showroom. We willen u als het ware een warme deken omslaan zodat u zich meteen thuis voelt.

Professioneel advies

Het professionele advies van Tinnemans Keukens bestaat uit onafhankelijke informatie over keukenbladen, keukenapparatuur en de keukenmeubelen. Tijdens het persoonlijke gesprek geven de adviseurs veel en goede informatie over de vele mogelijkheden en streven ze ernaar uw wensen en behoeften af te stemmen met het beste advies.

Professioneel advies

Persoonlijke wensen

Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee en wat lekkers worden uw wensen en eisen geïnventariseerd  voor een advies op maat. 
Tinnemans Keukens zal er alles aan doen om uw specifieke wensen te verwerken in het ontwerp en de bijbehorende kostenbegroting. Doordat er vele mogelijkheden zijn lukt dat voor 100% in alle situaties.

Service hoog in het vaandel

De warme deken van Tinnemans Keukens eindigt niet bij de montage en oplevering van de keuken door ons eigen team. Service staat ook hoog in het vaandel bij Tinnemans Keukens. Dit uit zich in het feit dat wij vanaf 4 maanden na montage van de keuken een gratis onderhoudscheck doen op uw keuken, aldus de APK keuring van Tinnemans Keukens.

Hoge klanttevredenheid

Onze gedachte is het altijd tevreden stellen van onze klanten. Meedenken en transparant werken leveren de juiste resultaten op. Het is ons grootste streven om begeleiding, planning en logistiek voor 100 % op elkaar af te stemmen zodat wij onze beloftes aan u waar kunnen maken.Top