1

Vrijblijvend adviesgesprek?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug!

Bel mij terug

Keukentrends 2024

Trends, altijd weer spannend en vol verwachting, wat zijn de nieuwe trends in keukenland?

Was in het verleden de keuken veelal een ruimte op zich, tegenwoordig is de keuken veel meer geïntegreerd in de rest van de woning. De perfecte overgang van de keuken naar de woonkamer is niet meer weg te denken. Dit vertaalt zich zowel in de opstelling en de uitstraling, als ook in de kleuren. De lichte tinten zoals  wit, beige, zand en hout blijven maar 2024 wordt toch extremer.

Donker

Deze stijl kenmerkt zich door de donkere houttinten die gecombineerd worden met metalen. Ook hier weer duidelijk de overgang naar de rest van het interieur,  losse planken en open kasten die een huiselijke sfeer geven, met gebruikmaking van goud en koper voor een chique uitstraling.

Zachte elegantie

Voor een luxe uitstraling die toch huiselijk en warm aandoet ziet u in 2024 vooral de lichte tinten zoals zijde. Net weer een andere tint dan wit en ijs maar gecombineerd met lichte houttinten geeft dit een  rustige, relaxte uitstraling die je het gevoel geven van heerlijk thuiskomen en gezellig kokerellen zonder stress.

Uitbundig

Naast eenvoud en rust zien we in 2024 ook de keuken weer terug in kleur. Vooral diepe kleuren gecombineerd met verschillende materialen die uw keuken een levendig karakter geven.

Natuur
Ook de natuur zien we weer terug in de keukens. Kleuren zoals sesam en bronziet geven uw keuken een extra dimensie. En voor de durfal gecombineerd met zwart voor de klassieke maar ook gedurfde uitstraling. Hoe meer ruimte in de keuken wordt gecreëerd, hoe meer keuken , hoe meer genot. Een duidelijke trend voor 2024 is ook de binnenkant van de kasten.  We zien de binnenkant van de kasten enerzijds in exact dezelfde kleur als de fronten, wat een stijlvolle, elegante uitstraling geeft. Anderzijds in een totaal andere kleur wat dan weer een trendy uitstraling geeft. 

Wat zijn de trends op het gebied van apparatuur?

Ook hier zien we duidelijk een nieuwe kleurlijn. Grafiet, obsidiaanzwart en briljant wit  zijn de nieuwe kleuren. Deze gecombineerd met robuust hout of zelfs zwart,  geeft weer de industriële uitstraling waar we eerder al over spraken. Verder wordt de keuken voorzien van ingebouwde koffieapparaten, warmhoudlades, vacuumlades en ook de ingebouwde wijnkast mag niet ontbreken. Met het touch2open systeem zijn niet alleen de fronten greeploos maar kan die lijn ook in de apparatuur worden doorgetrokken. Dit geeft natuurlijk ongekende mogelijkheden voor een strakke, elegante uitstraling van uw nieuwe keuken. Tot slot maar beslist niet onbelangrijk, gaat er extra aandacht uit naar de verlichting. Ook hier wordt de lijn van wonen weer doorgetrokken naar de keuken. Individueel instelbare verlichting is de nieuwe trend. Bij het kookgedeelte vol volume en in de rest van de keuken de mogelijkheid tot mooie sfeerverlichting. Al met al genoeg uitdaging voor óns om voor ú de perfecte droomkeuken te realiseren.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek of kom gezellig langs in onze showroom!