Miele Kitchen Inspirience Partner

Miele Kitchen Inspirience Partner

Tinnemans Keukens is Kitchen Inspirience Partner van Miele. Als Miele Kitchen Inspirience Partner heeft Tinnemans Keukens een bijzondere samenwerking met het Miele Inspirience Centre in Vianen. Miele heeft ons uitgekozen als Kitchen Inspirience Partner op basis van de volgende punten:

-       Uitstekende service

-       Vertrouwd vakmanschap

-       Advies op maat

-       Deskundig personeel

-       Breed assortiment

-       Laatste productinnovaties

 

Gedegen Miele advies

We hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat en nodigen u daarom graag uit om de Miele Kitchen Inspirience te ervaren in onze showroom. In het verlengde van ons advies kunt u voor verschillende services ook terecht bij het Miele Inspirience Centre in Vianen. En vanwege deze bijzondere samenwerking ontvangt u ook nog eens bijzondere extra’s bij uw aankoop van Miele-inbouwapparaten. Zo ontvangt u bijvoorbeeld -  alleen bij Tinnemans Keukens - bij aanschaf van 5 of meer Miele-inbouwapparaten een servicebezoek ‘Op de Koffie!’ cadeau. Lees hierover meer op miele.nl/servicepakketten.

 

Miele in de showroom

In de showroom van Tinnemans Keukens vindt u alle nieuwe Miele-apparatuur: van stoomovens tot aan inbouwkoffieautomaten, combi-stoomovens tot aan espressoautomaten, vaatwassers, koelkasten en nog veel meer. Hier vindt u echt alle nieuwe technieken terug.

 

Miele Noviteiten

Is er iets nieuws dan staat het meteen in onze showroom. U kunt hier dan ook kennis maken met de nieuwste Miele-apparatuur en uw keuken inrichten met één van de adviseurs van Tinnemans Keukens. 

Laat u adviseren over de Miele apparatuur in onze showroom door een afspraak te maken met één van onze adviseurs.