1

Vrijblijvend adviesgesprek?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug!

Bel mij terug

Miele Kitchen Inspirience Partner


Tinnemans Keukens is Kitchen Inspirience Partner van Miele. Als Miele Kitchen Inspirience Partner heeft Tinnemans Keukens een bijzondere samenwerking met het Miele Inspirience Centre in Vianen. Miele heeft ons uitgekozen als Kitchen Inspirience Partner op basis van de volgende punten:

  • Uitstekende service
  • Vertrouwd vakmanschap
  • Advies op maat
  • Deskundig personeel
  • Breed assortiment
  • Laatste productinnovaties

Gedegen Miele advies


We hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat en nodigen u daarom graag uit om de Miele Kitchen Inspirience te ervaren in onze showroom. In het verlengde van ons advies kunt u voor verschillende services ook terecht bij het Miele Inspirience Centre in Vianen. En vanwege deze bijzondere samenwerking ontvangt u ook nog eens bijzondere extra’s bij uw aankoop van Miele-inbouwapparaten. Lees hierover meer op miele.nl/servicepakketten.

Miele in de showroom


In de showroom van Tinnemans Keukens vindt u de nieuwste Miele apparatuur: van stoomovens tot aan inbouwkoffieautomaten, van combi-stoomovens tot aan espressoautomaten, vaatwassers, koelkasten en nog veel meer. Hier vindt u echt alle nieuwe technieken terug.

Miele Noviteiten


Is er iets nieuws op de markt, dan hebben wij het meteen in onze showroom. U vindt bij ons de nieuwste Miele apparatuur en met hulp van één van onze adviseurs kunt u uw keuken volgens de nieuwste ontwikkelingen inrichten. Laat u adviseren over de Miele apparatuur in onze showroom door een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek of kom gezellig langs in onze showroom!