1

Vrijblijvend adviesgesprek?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug!

Bel mij terug

Keukentrends 2019

Verstilling en nostalgie in de keuken


Welke interieurs en keukens zijn er anno 2019? U herkent ze direct. Een keuken met grove terrazzopatronen is trendy. Net als een accenten in de woonomgeving met houten schroten. Baksteen en patronen van gemetselde muurtjes? Helemaal van deze tijd!


Denk ook aan de romaanse boog, die is overal: in het interieur, in de kunst, in accessoires. Al die kenmerken komen terug in de nieuwe Raw Rituals stijl, maar ook in die andere belangrijke trend voor 2019: New Classic. De 2 nieuwe trends voor 2019.

Keukentrend: Raw Rituals


In 2019 laten we ons niet meer afleiden door te veel vormen, kleuren en apparatuur in de keuken. Het interieur wordt rustiger. Dat noemen we verstilling.


Natuurgetrouw is ook heel belangrijk. Het gaat om het gebruik van natuurlijke materialen op een statige manier. In de Raw Rituals keuken wordt hout gecombineerd met natuursteen en veel marmer. Bruintinten staan centraal. De zwarte of rvs-kraan past nog steeds, maar wordt steeds vaker vervangen door een koperen kraan met spoelbak voor een warm accent.

Keukentrend: New Classic


Robuust hout, ook met losse planken en ook gecombineerd met beton(look).


De modern-klassieke trend staat centraal voor de chique statige keuken. Luxe materialen en kleuren als groen, blauw en bruin laten de jaren 70 en 80 herleven. Matte, donkere materialen worden in deze trend gecombineerd met hout en de warme kleur goud. Goud is weer terug van weggeweest!


De New Classic stijl wordt door Fenix gevolgd. Dit is een stevige laminaat met een vaste en strakke uitstraling en een zijdezacht oppervlak. De nieuwste kleuren hebben ondanks hun nostalgische, luxueuze uitstraling opvallend veel eigentijdse praktische voordelen. Zo blijven er op het prachtige matte oppervlak geen vingerafdrukken achter, en kunnen vlekken en krassen vaak eenvoudig weggewerkt worden. De nieuwste intense tinten bruin, blauw en groen vormen de perfecte combinatie met goud en koper. Een swingend muziekje erbij, een drankje in de hand: dat is de warme Classic stijl van nu!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek of kom gezellig langs in onze showroom!