Keuken Limburg

keuken limburgKeuken Limburg

Een keuken kopen kan overal. Er is heel veel te koop. Een keuken kopen in Limburg kan ook overal: een keuken kopen in Venlo, een keuken kopen in Venray, een keuken kopen in Roermond, een keuken kopen in Weert, een keuken kopen in Sittard, een keuken kopen in Heerlen, een keuken kopen in Maastricht of een keuken kopen in Eindhoven. Overal zijn er winkels gevestigd die u in deze behoefte kunnen voorzien. Maar waar kunt u nu het beste een nieuwe keuken kopen?

 

Nieuwe keuken kopen

U kunt het beste een nieuwe keuken kopen bij Tinnemans Keukens in Ittervoort. Tinnemans Keukens is namelijk aangesloten bij het CBW waardoor u veilig en vertrouwd kunt kopen. Daarnaast heeft Tinnemans Keukens als enige keukenzaak in Limburg al 11 keer het Keurmerk voor Kwaliteit behaald. Bovendien is Tinnemans Keukens uitgeroepen tot beste keukenzaak van Nederland. Daarnaast is Tinnemans Keukens winnaar van de ondernemersprijs in de gemeente Leudal en verkozen tot de gezelligste winkel van deze gemeente. Deze bekroningen zijn tot stand gekomen tot het jarenlang leveren van constante kwaliteit en service. 

 

keukens limburgDirecte lijnen

Tinnemans Keukens heeft het hele proces in eigen beheer. Eigen adviseurs, eigen monteurs, eigen servicemonteurs en eigen interieurspecialisten zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken een droomkeuken wordt!

Laat u verrassen in de showroom door de ontelbare mogelijkheden en ervaar Tinnemans Keukens zelf! Maak hier een afspraak zodat uw droomkeuken werkelijkheid wordt.