Keukentrends 2021

Keukentrends inspireren ons om vanuit de basis woonstijl ons interieur net even een eigentijdse draai te geven. Welke keukens gaan het helemaal worden in 2021? Welke werkbladen en accessoires passen in die trends? Hoe worden verschillende materialen gecombineerd? Lees wat belangrijk wordt in 2021!

Harde materialen die zacht lijken: ‘Soft Stream’
In deze stijl worden materialen en vormen op een nieuwe manier gemixt. Door ronde vormen en vloeiende lijnen te combineren met natuursteen in zachte zand- en kiezeltinten wordt de beleving zacht en comfortabel.

Kookeiland
In de keuken van 2021 is het kookeiland bijna niet meer weg te denken. In de Soft Stream keuken staat het kookeiland als een luxe meubel in de ruimte. De kookplaat en spoelbak kunnen volledig weggewerkt worden onder het blad waardoor het kookeiland net zo goed als tafel te gebruiken is.

‘Rural Chic’: een nieuwe mix  van landelijk en industrieel
In deze trend zie je geen ronde vormen maar grote gebaren en strakke architectonische lijnen. De look-and-feel is chic maar toch stoer. Handgemaakt met verrassende elementen. Onbewerkt hout, steen, marmer en staal zijn de gebruikte materialen. Luxe metalen zoals koper en goud verrijken de sfeer.

Inductiekookplaten met efficiënte indeling
De inductiekookplaat wordt steeds populairder. Het is een duurzaam alternatief voor koken op gas en biedt gebruiksgemak en optimale veiligheid.

Mooie en functionele verlichting
De keuken is de afgelopen decennia onderdeel geworden van het interieurontwerp, en een goed verlichtingsplan zorgt er niet alleen voor dat u  fijn kunt werken maar het creëert bovendien extra sfeer.

Terwijl Nederland even stil staat in verband met de Coronacrisis, is bij Tinnemans Keukens hard gewerkt aan de verbouwing van de showroom. Zodat u, zodra het weer mag, in onze showroom alle trends van 2021 kunt komen bewonderen.