Recentelijk zijn er bij Tinnemans Keukens ter uitbreiding van ons team 2 nieuwe medewerkers gestart: Sten Dohmen (monteur) en Martijn Theunissen (bedrijfsbureau). Zij stellen zich graag aan u voor.

Sten
Hoi, ik ben Sten. In mijn stageperiode in de montage bij Tinnemans Keukens kon ik alles wat ik geleerd had in praktijk brengen. Ik ben opgeleid op de vakschool Mosa voor timmerlieden in België, studierichting stijl en design. In mijn vrije tijd voetbal ik bij SVH39, in de zaal en op het veld. De weekenden breng ik gezellig met mijn vrienden door.

Martijn
Mijn naam is Martijn. Omdat ik op alle afdelingen van Tinnemans Keukens stage heb gelopen, heb ik het bedrijf goed leren kennen. Tinnemans Keukens is een familiebedrijf waar de sfeer echt super is.

Na mijn stageperiode heb ik ook nog vakantiewerk gedaan. Gelukkig was Tinnemans Keukens ook blij met mij dus nu maak ik permanent deel uit van het team. Ik ben de spreekwoordelijke spin in het web en zorg ervoor dat alles binnen het bedrijfsbureau op rolletjes loopt zodat u snel van uw nieuwe keuken kunt genieten.