1. Budget

Natuurlijk een belangrijk issue. Het materiaal, de keukenapparatuur, soort werkblad en de montagekosten bepalen samen de prijs. Het is raadzaam vooraf uw maximale budget te bepalen.

 

  1. Maatvoering

Bepaal vooraf waar eventuele ramen, en de grootte van deze ramen, en deuropeningen moeten zijn. Of in een bestaande situatie houdt rekening met deze gegevens. Neem een schets of tekening mee als u zich gaat oriënteren en u wilt laten inspireren. Ook foto’s van de bestaande situatie maakt het voor de verkoopadviseur gemakkelijker zich een beeld te vormen van uw situatie.

 

  1. Opbergruimte

Achteraf blijkt vaak dat de opbergruimte in de keuken te klein is. Denk dus goed na hoeveel opbergruimte u in de toekomst nodig denkt te hebben, vooral voor die mooie keukenapparaten die u wellicht in de toekomst aan gaat schaffen.

 

  1. Stroompunten

Bepaal waar u de stroompunten wilt in de nieuwe keuken. Vaak zullen er meer nodig zijn dan u momenteel gebruikt. Ook dit kunnen we voor u regelen.

 

  1. Checklist

Als u op pad gaat voor een nieuwe keuken is het handig een checklist mee te nemen. U wordt vaak overvallen door zoveel stijlen keukens en mogelijkheden van elektrische aparatuur. Als u voor uzelf bedenkt wat u wel en vooral wat u niet wilt in uw nieuwe keuken en dat op papier zet, maakt dit de keuze gemakkelijker.

 

  1. Verkoopadviseur

Waarschijnlijk lukt het u niet zelf uw droomkeuken samen te stellen. Onze specialistische verkoopadviseurs helpen u graag hierbij. Hun jarenlange ervaring en kennis helpen u uw ideale keuken te realiseren. Onze ervaren monteurs zorgen voor een deskundige montage. Ook om de keuken aan te passen wat betreft aansluitpunten, stucwerk etc. kunnen we u een deskundig bedrijf adviseren waar we al jarenlang goede ervaring mee hebben. Kom graag langs in onze 2200m2 grote showroom of maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.

 

  1. Aftersales

Let op welke service uw leverancier geeft. Tinnemans Keukens heeft een eigen professionele servicedienst voor uw keuken en vanaf 10 weken na installatie van uw keuken ontvangt u gratis een servicebeurt.