• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Werkwijze

Oriëntatie 

Een goede voorbereiding van de aankoop van een nieuwe keuken is erg belangrijk. Op onze website en in onze showroom kunt u een aantal indrukken krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken. Natuurlijk bent u niet afhankelijk van de combinaties die wij in onze showroom of op de website presenteren. Andere keukenbladen, handgrepen, kranen, afzuigkappen of fronten in een afwijkende stijl of kleur... alles is te combineren. In de showroom is zelfs een speciale presentatieruimte ingericht waar u bij daglicht de keukenbladen, handgrepen, deurtjes en dergelijke op kleur, kwaliteit en materiaal kunt vergelijken. Uiteindelijk is het doel om te weten welke stijl u het meest aanspreekt. 

Werkwijze


Maten keukenruimte

Het is vooraf belangrijk om de maten van de beoogde keukenruimte op te meten. Geef ook aan waar ramen, deuren en radiatoren geplaatst zijn. Tevens is het raadzaam om te inventariseren waar het leidingwerk zich bevindt. Denk hierbij aan de water toe- en afvoer, de gasaansluiting en de stroomvoorzieningen. Indien het leidingwerk verplaatst moet worden door het nieuwe keukenontwerp zal dit extra werkzaamheden met zich meebrengen.  

Afspraak

Na de oriëntatie  kunt u een afspraak maken in de showroom met één van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek zal de adviseur uw wensen, budget en eisen inventariseren. De adviseur gaat vervolgens aan de slag met een voor u persoonlijk keukenplan. 

Keukenplan

Aan de hand van uw wensen, eisen én budget stelt uw adviseur een keukenplan op. Het keukenplan bestaat uit een offerte en een mooi ingekleurd ontwerp. Samen met de adviseur wordt het keukenplan besproken en kunt u aanpassingen doen zoals het veranderen van het ontwerp, het bijstellen van de frontkeuze of het aanpassen van de apparatuur. De adviseur zal u tijdens deze fase de toegepaste materialen laten zien en productuitleg geven. Aanpassingen aan het keukenplan worden doorgevoerd zodat uiteindelijk uw persoonlijke nieuwe keuken ontstaat. 

After Sales

Na de aankoop van de keuken wordt de keuken gratis bij u thuis ingemeten. Daarna wordt de keuken op locatie afgeleverd, gemonteerd en indien gewenst aangesloten en kookklaar opgeleverd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de keuken alleen te laten bezorgen. Dit proces wordt gestuurd door de afdeling coördinatie en planning. De operationeel manager zal u tijdens de montage bezoeken om naar het verloop van het montageproces te kijken. Vanaf 4 maanden na de montage zal de servicemonteur uw keuken een gratis servicebeurt geven. 

Benieuwd? 

Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!


Top