Werkwijze

Oriëntatie 

Schuller26Een goede voorbereiding voor het kopen van een nieuwe keuken is erg belangrijk. Op onze website en in onze showroom kunt u een aantal indrukken krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken. Natuurlijk bent u niet afhankelijk van de combinaties die wij in onze showroom of op de website presenteren. Andere keukenbladen, handgrepen, kranen, afzuigkappen of fronten in een afwijkende stijl of kleur... alles kan. In de showroom is zelfs een speciale presentatieruimte ingericht waar u bij daglicht de keukenbladen, handgrepen, deurtjes en dergelijke op kleur, kwaliteit en materiaal kunt vergelijken. Uiteindelijk is het doel om te weten welke stijl u het meest aanspreekt. 

 

Maten keukenruimte

Het is vooraf belangrijk om de maten van de beoogde keukenruimte op te meten. Geef ook aan waar ramen, deuren en radiatoren geplaatst zijn. Tevens is het raadzaam om aan te inventariseren waar het leidingwerk zich bevindt. Denk hierbij aan de water toe- en afvoer, de gasaanlsuiting en de stroomvoorzieningen. Indien het leidingwerk verplaatst moet worden door het nieuwe keukenontwerp zal dit extra werkzaamheden met zich meebrengen.  

 

Afspraak

Na de oriëntatie  kunt u een afspraak maken bij u op locatie of in de showroom met één van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek zal de adviseur uw wensen, budget en eisen inventariseren. Indien u een afspraak maakt bij u op locatie wordt er gelijk gekeken naar de keukenindeling en worden de maten opgemeten. De adviseur gaat vervolgens aan de slag met een voor u persoonlijk keukenplan. 

 

Keukenplan

Aan de hand van uw wensen, eisen én budget stelt uw adviseur een keukenplan op. Het keukenplan bestaat uit een offerte en 3D tekening. Samen met de adviseur wordt het keukenplan besproken en kunt u aanpassingen doen zoals het veranderen van het ontwerp, het bijstellen van de frontkeuze of het aanpassen van de apparatuur. De adviseur zal u tijdens deze fase de toegepaste materialen laten zien en productuitleg geven. Aanpassingen aan het keukenplan worden doorgevoerd zodat uiteindelijk uw persoonlijke nieuwe keuken ontstaat. 

 

After Sales

Na de aankoop van de keuken wordt de keuken gratis bij u thuis ingemeten. Daarna wordt de keuken op locatie afgeleverd, gemonteerd en indien gewenst aangesloten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de keuken alleen te laten bezorgen. Dit proces wordt gestuurd door de afdeling coördinatie en planning. Uw adviseur zal de keuken opleveren en in het 2e en 4e jaar na aankoop van uw nieuwe keuken zal de servicemonteur uw keuken een gratis servicebeurt geven. 

 

Benieuwd? 

Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!