• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Nu geopend

Nieuwe keuken

Een nieuwe keuken kopen

Een nieuwe keuken kopen is een hele investering in tijd, energie en geld. Bij het kopen van een nieuwe keuken komt heel wat kijken. Denk bijvoorbeeld aan het uitzoeken uit de talloze kleuren, materiaalcombinaties maken, maatvoeringen afstemmen en afwerkingen kiezen. Daarnaast moet uw nieuwe keuken jarenlang comfort en plezier bieden. Het maken van de juiste keuzes is dan ook erg belangrijk bij het kopen van een nieuwe keuken. 

Porto Cremona


Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Neem bijvoorbeeld de tijd om op onze website goed te kijken naar de mogelijkheden en de verschillende keukenstijlen.  Kom naar onze showroom want daar staan meer dan 70 keukenopstellingen voor nog meer inspiratie. Bezoek onze partner showrooms van Miele, Siemens en Atag voor de uitleg en demonstraties van de apparatuur. Pinterest heeft tevens veel ideeën! 


Tinnemans Keukens vindt het belangrijk om goed met u mee te denken bij de voorbereidingen van uw nieuwe keuken. Wij zijn van mening dat uw nieuwe droomkeuken in samenwerking met elkaar tot stand komt. Tinnemans Keukens staat klaar om naar uw wensen te luisteren en u tevens een deskundig advies te geven bij het kopen van een nieuwe keuken. U mag aangeven wat u belangrijk vindt in de sfeer die u wilt creëren, de uitstraling die u wilt neerzetten en met welke apparaten/technieken u wilt koken. 


Het doel van Tinnemans Keukens is u een kwaliteitskeuken voor een betaalbare én realistische prijs mét de service van een echte familie vakzaak aan te bieden. Graag zetten wij de voordelen van het kopen van een nieuwe keuken bij Tinnemans Keukens voor u op een rij. 

Voordelen van een nieuwe keuken van Tinnemans Keukens

  • Een Tinnemans Keuken laat de waarde van uw woning stijgen. Tinnemans Keukens heeft een zeer goede naamsbekendheid verworven in de markt waardoor uw huis extra onderscheidend vermogen opbouwt. Bij de verkoop van uw woning verkrijgt u deze investering terug. 
  • Jarenlang profijt van ons bestaansrecht en service. Wij zijn geen eendagsvlieg maar een onafhankelijk familiebedrijf en NIET aangesloten bij een keten zoals bijv. Mandemakers. Ook na 10 jaar kunt u ons gerust bellen voor al uw servicevragen. 
  • Tinnemans Keukens heeft een zeer ruim assortiment in alle stijlen en materialen die er op de markt zijn. Hierdoor ontwerpen wij voor u een keuken die past bij de stijl van u en de rest van het huis. Uw persoonlijke smaak gebaseerd op uw wensen komt terug in de keuken. 
  • Tinnemans Keukens is vooraanstaand bij het invoeren van noviteiten. Onze adviseurs worden wekelijks getraind. Hierdoor haalt u de nieuwste keukentechnieken in huis zodat uw keuken helemaal bij de tijd is qua uitrusting. Denk aan stoffen of houten ladeverdelingselementen, een 5-in-1 quooker of juist een dekton keukenblad. Hierdoor kunt u jaren vooruit met uw nieuwe keuken. 
  • Een keuken op maat doordat Tinnemans Keukens maatwerk kan leveren uit eigen werkplaats. Hierdoor past uw keuken daadwerkelijk in uw keukenruimte. Tevens kunt u de exacte kleur uitzoeken. 
  • De keuken zal naast een mooie uitstraling tevens zeer praktisch worden ingericht. Een slimme keuken zorgt voor een betere ergonomische verdeling waardoor de afstand die u in uw keuken aflegt kleiner wordt en u beter overzicht heeft over uw kastinhoud. Slimme apparaten zorgen ervoor dat u tijdens het koken andere activiteiten kunt uitvoeren. Terwijl uw stoomoven uw gerechten klaar stoomt, kunt u namelijk gerust een boek lezen of de was strijken. Tevens kunt u diverse apparaten indien gewenst op afstand bedienen. 

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Tinnemans Keukens. Maak dan hier een afspraak met één van onze adviseurs. 


Top