Nieuwe keuken

Een nieuwe keuken kopen

Een nieuwe keuken kopen is een hele investering. Bij het kopen van een nieuwe keuken komt tevens heel wat kijken. Denk bijvoorbeeld aan de talloze kleuren, materiaalcombinaties, maatvoeringen, afwerkingen en frontkeuzes. Daarnaast moet uw nieuwe keuken jarenlang comfort en plezier bieden! Het maken van de juiste keuzes is dan ook erg belangrijk bij het kopen van een nieuwe keuken. 

schuller18Het is van groot belang dat u zich goed voorbereid. Neem de tijd om op onze website goed te kijken naar de mogelijkheden.  In onze showroom staan meer dan 70 keukenopstelling voor nog meer inspiratie. Tinnemans Keukens vindt het belangrijk om goed met u mee te denken en staat dan ook graag voor u klaar om u een deskundig advies te geven bij het kopen van een nieuwe keuken. Tinnemans Keukens biedt u een kwaliteitskeuken voor een betaalbare en realistische prijs maar mét de service van een echte vakzaak. Graag zetten wij de voordelen van het kopen van een nieuwe keuken van Tinnemans Keukens voor u op een rij. 

 

Een nieuwe keuken van Tinnemans Keukens

  • Door het kopen van een nieuwe keuken bij Tinnemans Keukens stijgt de waarde van uw huis. Tinnemans Keukens een goede naamsbekendheid verworven in de markt waardoor uw huis extra onderscheidend vermogen opbouwt. Bij de verkoop van uw woning verkrijgt u deze investering terug. 
  • Al uw keukenwensen worden vertaald in een praktische keukenopstelling. 
  • Een keuken die past bij de stijl van u en de rest van het huis. Persoonlijke smaak die terug komt in de keuken en aansluit bij uw wensen. Hierdoor wordt het natuurlijk nog leuker om in de keuken bezig te zijn. 
  • Uw haalt de nieuwste keukentechnieken in huis zodat uw keuken helemaal bij de tijd is qua uitrusting: denk aan ladeverdelingselementen, een quooker of juist een keramisch keukenblad. Hierdoor kunt u jaren vooruit met uw nieuwe keuken. 
  • Een keuken op maat doordat Tinnnemans Keukens maatwerk kan leveren uit eigen werkplaats. Hierdoor past uw keuken daadwerkelijk in uw keukenruimte. 
  • Een slimme keuken zorgt voor een betere ergonomische verdeling waardoor de afstand die u in uw keuken aflegt kleiner wordt en u beter overzicht heeft over uw kastinhoud. Slimme apparaten zorgen ervoor dat u tijdens het koken andere activiteiten kunt uitvoeren. Terwijl uw stoomoven uw gerechten klaar stoomt, kunt u namelijk gerust een boek lezen of de was strijken. 

Wil u ook een nieuwe keuken kopen? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Tinnemans Keukens. U kunt hier een afspraak maken.