• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Monteurs

Eigen keukenmonteurs

Tinnemans Keukens heeft eigen monteurs. Deze monteurs werken al geruime tijd bij Tinnemans Keukens en zijn vakbekwaam en secuur. Onze monteurs zijn zich ervan bewust dat een nieuwe keuken een flinke investering is. Een investering welke jarenlang mee moet gaan. De kwaliteit van een nieuwe keuken moet gewaarborgd worden bij de montage. Tinnemans Keukens kiest dan ook heel bewust om eigen monteurs in dienst te houden. 

Eigen keukenmonteurs

Korte lijnen

Korte lijnen en duidelijke communicatie staat voorop bij Tinnemans Keukens. Onze eigen montage en service coördinator is geheel op de hoogte van de technische aspecten van uw nieuwe keuken en stuurt de monteurs vanuit Ittervoort aan. Indien u vragen heeft over de planning van de montage van uw nieuwe keuken of over de service kunt u altijd bij deze afdeling terecht. Alle afdelingen zijn 100% op elkaar ingespeeld waardoor de communicatie optimaal op elkaar afgestemd is en Tinnemans Keukens haar klanten zo snel mogelijk kan bedienen. 

Werkwijze

Onze monteurs werken zorgvuldig en de keuken wordt pas opgeleverd als u 100% tevreden bent. Alle verpakkingen, afval en bouwmaterialen nemen onze monteurs mee. De monteurs van Tinnemans Keukens laten de keuken schoon achter. Tinnemans Keukens vindt de voorbereiding op een nieuwe keuken erg belangrijk. Tinnemans Keukens kan bijkomende werkzaamheden zoals het verleggen van leidingen, het stukadoren van muren of het demonteren van een oude keuken organiseren. Dit noemen wij ontzorgen. Door een jarenlange relatie met een zeer bekwame onderaannemer kunnen wij uw complete verbouwing op ons nemen. Hierdoor kunnen wij korte lijnen, snelle en duidelijke communicatie bewerkstelligen.

Werkwijze


Top