Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Is uw keuken toe aan een opknapbeurt? Wilt u uw oude keuken weer een nieuwe frisse look geven? Is uw budget niet toereikend voor een nieuwe keuken maar wilt u wel uw huidige keuken opknappen? Is de apparatuur van uw huidige keuken verouderd of defect? Bent u niet meer tevreden over de uitstraling van uw huidige keuken? Is uw keukenblad aan vervanging toe?

 

keukenrenovatieUw keuken opknappen

U kunt er dan voor kiezen om uw huidige keuken op te knappen oftewel uw keuken te renoveren. Hierdoor krijgt uw keuken weer een nieuwe uitstraling, zal de nieuwe apparatuur u verrassen op het gebied van techniek en snelheid en zal de stijl aan te passen zijn naar de huidige trends. Het grootste voordeel van keukenrenovatie is de kosten. Deze zullen in verhouding tot het kopen van een nieuwe keuken lager liggen. Echter leent niet iedere situatie zich voor keukenrenovatie. 

 

Of toch een nieuwe keuken kopen? 

Indien u de indeling van de keuken wilt veranderen kunt u beter kiezen om een nieuwe keuken te kopen. De bijkomende kosten van bijvoorbeeld het verleggen van leidingwerk, het aanpassen van de keukenmeubelen of het aanpassen van werkbladen stijgen namelijk bij het wijzigen van een indeling. Hierdoor is het voordeel van een keukenrenovatie te klein ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe keuken.

Indien de basis van de huidige keuken te zeer verouderd is zullen onze adviseurs het tevens afraden om een keukenrenovatie op te starten. Ten slotte  kan een fabriek bepaalde keukenfronten uit de collectie nemen waardoor standaard deuren speciaal nagemaakt moeten worden. Dit kostenplaatje kan dan ook hoger uitvallen dan verwacht waardoor het kopen van een nieuwe keuken aantrekkelijker is. 

 

Keukenrenovatie door Tinnemans Keukens

Naast het leveren van mooie nieuwe keukens richt Tinnemans Keukens zich dus ook op de renovatie van keukens. Indien u uw huidge keuken wilt opknappen en besluit over te gaan tot renovatie denken onze adviseurs graag met u mee. Wij maken dan ook graag een afspraak met u om de keukenrenovatie te bespreken.