• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Gesloten

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Is uw keuken toe aan een opknapbeurt? Wilt u uw oude keuken weer een nieuwe frisse look geven? Is uw budget niet toereikend voor een complete nieuwe keuken maar wilt u wel investeren in uw huidige keuken en deze opknappen? Is de apparatuur van uw huidige keuken verouderd of defect? Of heeft het werkblad zijn beste tijd gehad? Tinnemans Keukens renoveert ook uw bestaande keuken.

Uw keuken opknappen

U kunt er dus voor kiezen om uw huidige keuken op te knappen of anders gezegd uw keuken te renoveren. Hierdoor krijgt uw keuken weer een nieuwe uitstraling, zal de nieuwe apparatuur u verrassen op het gebied van techniek en snelheid en zal de stijl aan te passen zijn naar de huidige trends. Het grootste voordeel van keukenrenovatie is het kostenplaatje. De kosten zullen in verhouding tot het kopen van een nieuwe keuken lager liggen. Echter leent niet iedere situatie zich voor keukenrenovatie. Goed advies is daarom erg belangrijk. U wilt natuurlijk niet dat u 5 jaar na de renovatie weer opnieuw moet beginnen! 

Nieuwe keuken


Toch een nieuwe keuken kopen? 

Indien u de indeling van de keuken wilt veranderen kunt u beter kiezen om een nieuwe keuken te kopen. De bijkomende kosten van bijvoorbeeld het verleggen van leidingwerk, het aanpassen van de keukenmeubelen of het aanpassen van werkbladen stijgen namelijk bij het wijzigen van een indeling. Hierdoor is het voordeel van een keukenrenovatie te klein ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe keuken.

Indien de basis van de huidige keuken zeer verouderd is, zullen onze adviseurs het tevens afraden om een keukenrenovatie op te starten. Het is dan namelijk zonde van een investering in de renovatie als blijkt dat binnen korte tijd ook de basis vervangen moet worden. 

Ten slotte  kan een fabriek bepaalde keukenfronten of maatvoeringen uit de collectie nemen waardoor standaard deuren speciaal nagemaakt moeten worden. Dit kostenplaatje kan dan ook hoger uitvallen dan verwacht waardoor het kopen van een nieuwe keuken aantrekkelijker is. 

Afspraak voor keukenrenovatie maken

Naast het leveren van mooie nieuwe keukens richt Tinnemans Keukens zich dus ook op de renovatie van keukens. Indien u uw huidige keuken wilt opknappen en besluit over te gaan tot renovatie denken onze adviseurs graag met u mee. Wij maken dan ook graag een afspraak met u om de keukenrenovatie te bespreken. 

De afspraak zal eerst bij ons in de showroom plaatsvinden om te praten over de mogelijkheden. Daarna zal er een afspraak bij u thuis plaatsvinden indien noodzakelijk. 


Top