• 504 klanten beoordeelden ons met een 8.3
    Bekijk alle reviews
  • 0475 56 6050
  • Nu geopend

Interieurbouw

Maatwerk keukens

Tinnemans Keukens heeft een eigen werkplaats waar interieurbouw plaatsvindt. Hier worden keukens op maat gemaakt. Tinnemans Keukens is hierdoor in staat keukenplannen effectiever in te delen. Tinnemans Keukens hoeft namelijk geen rekening te houden met standaardmaten. Het voordeel voor onze klanten is daarmee slimmere keukenindelingen en betere oplossingen.

Maatwerk keukens

Interieurbouw

In de werkplaats worden ook bijkeukens, tafels, woonmeubels zoals een dressoir of tv-kast, tafels en andere toepassingen vervaardigd. Hierdoor is Tinnemans Keukens in staat meer aan te bieden, namelijk een compleet interieur op maat gemaakt. Bovendien is het bij Tinnemans Keukens mogelijk om de keukenstijl door te voeren naar de andere ruimtes in het woonhuis. 

Vakmanschap

Naast hout wordt er ook met kunststof en andere materialen gewerkt. Onze medewerkers zijn vakkundig geschoold en hebben al jaren ervaring in de interieurbouw. Ons vakmanschap uit zich in de kwaliteit en in de veelzijdigheid die Tinnemans Keukens hiermee levert. Ingewikkelde projecten voor zorgboerderijen of aangepaste zorgwoningen kunnen ten uitvoering worden gebracht bij Tinnemans Keukens. 

Persoonlijke wensen

Heeft u ook persoonlijke wensen die zich vertalen in maatwerk? Maak dan een afspraak om bij Tinnemans Keukens uw droomkeuken te ontwerpen. 


Top