Onafhankelijk familiebedrijf

Hecht familiebedrijf

Tinnemans Keukens bestaat  al meer dan 30 jaar en is nog steeds een hecht familiebedrijf. Het bedrijf is voor 100% in handen van de familie en is dan ook helemaal onafhankelijk. Er is een hoge betrokkenheid tussen het bedrijf en de medewerkers met uiteraard de vaste gewoontes en tradities van Tinnemans Keukens. Daarnaast zorgt deze onafhankelijkheid voor creatief en innovatief ondernemerschap. Het bedrijf is namelijk zelf in staat om te handelen en vernieuwingen kunnen snel worden doorgevoerd. 

 

Goede financiële status 

Algemeen geldt dat een familiebedrijf beter dan gemiddeld bestand is tegen slechtere economische tijden doordat ze vaak gefinancierd is met eigen kapitaal. Dit geldt ook voor Tinnemans Keukens. Tinnemans Keukens kan daarnaast zeggen dat het als enige een onafhankelijk familiebedrijf is in Limburg in de keukenbranche. 

 

Persoonlijke benadering

Naast bovenstaande voordelen zorgt de onafhankelijkheid ervoor dat de klant bij Tinnemans Keukens ook echt een persoonlijke behandeling krijgt en geen nummertje is met een offerte voorzien van een barcode. Er kan daadwerkelijk naar persoonlijke wensen gekeken worden zonder een strak verkoopbeleid te volgen. De montage gaat in overleg met de klant zonder dat uurloon telt maar wordt berekend op basis van kasten en meters. De klant is dan ook echt koning bij Tinnemans Keukens.