Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Comfortabal Wonen

Consumenten kopen graag bij een CW erkende winkel. Want die winkels bieden veiligheid en garanties. Comfortabel Wonen (CW) is een vereniging van toonaangevende leveranciers in de afbouwsector. De Vereniging Comfortabel Wonen heeft een aantal jaren geleden het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche in het leven geroepen. Aan dit keurmerk kan de consument een keukenzaak herkennen waar je met een gerust hart een keuken kunt kopen. Tinnemans Keukens is lid van Comfortabel Wonen en heeft al 12 jaar op rij dit keurkmerk gekregen, als enige in Limburg!

 

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Jaarlijks wordt een, via een representatieve steekproef vastgesteld, aantal klanten van Tinnemans Keukens door een onafhankelijke stichting (Stichting Kwaliteitsbevordering Keukenbranche) geïnterviewd naar hun ervaringen bij Tinnemans Keukens. Daarbij komen alle aspecten van het kiezen en kopen, maar ook van de montage en het nakomen van eventuele service aan de orde. Alleen keukenzaken die op nagenoeg alle punten van de uitgebreide vragenlijst ruim voldoende scoren, krijgen voor dat jaar het keurmerk. De lat wordt daarbij bewust heel hoog gelegd. Een keuken koop je immers niet elke dag. En als consument wilt u terecht weten met wie u daarvoor in zee gaat.

 

De beste keukenzaak van Limburg

vereniging comfortabel wonen

Een keukenzaak die het keurmerk mag voeren, heeft bewezen vakwerk onder de knie te hebben en zijn klanten naar volle tevredenheid van dienst te zijn. Tinnemans Keukens is al 13 jaar op rij trotse bezitter van het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. En dit heeft Tinnemans Keukens als enige keukenzaak van Limburg! Met recht kan dus gezegd worden dat Tinnemans Keukens de beste keukenzaak van Limburg is!