Beste Keukenzaak van Nederland

Tinnemans Keukens in Ittervoort is uitgeroepen tot Keukendetaillist van het Jaar 2012. Tinnemans Keukens mag zich daarmee de beste keukenzaak van Nederland noemen. Dit is de hoogst haalbare prijs in de branche. Tinnemans Keukens heeft als enige keukenzaak in Limburg deze prijs behaald. 
 
De verkiezing 
De Verkiezing Keukendetaillist van het jaar is een landelijke verkiezing georganiseerd door vakblad Keuken & -Interieur Magazine (KIM). Fabrikanten en dealers uit het hele land kunnen hun stem uitbrengen. Dit resulteerde in 2012 voor Tinnemans Keuken in een nominatie voor de top 10. Uiteindelijk werd Tinnemans Keukens gekozen door een vakjury tot de top 3. Na een bezoek aan Tinnemans Keukens en een spannende finale bekroonde de vakjury Tinnemans Keukens met de titel 'beste keukenzaak van Nederland'. 
 
Lof van de jury
Juryvoorzitter Henk Knol prees vooral het enthousiasme en het creatieve denken bij Tinnemans Keukens. Het bedrijf investeerde in bijzondere presentaties in de showroom en heeft inmiddels nieuwe plannen voor digitale presentaties in een 3D-ruimte. "Ook naar buiten toe weet Fred Claessen het keukenvak enthousiast te promoten, zodat hij als Keukendetaillist van het Jaar een prima vertegenwoordiger van de branche zal zijn", aldus de juryvoorzitter.