EXCLUSIEVE UITNODIGING

Nieuws datum: 13-09-2018

Met veel plezier nodigen wij u uit voor alweer de 6de editie van ons jaarlijks terugkerende Woon-LifeStyle Event!

Onze showroom is 2 dagen lang omgetoverd tot een ware inspiratiebron op velerlei gebied. Kom op uw gemak een relaxstoel uitproberen. Laat u uitleggen hoe u uw woning kunt voorzien van duurzame energie. Maar proef ook eens een ander soort olijfolie van PuurOlijf. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Van loungeboten en tweewielers tot tassen en lederwaren. Van biologische maaltijdboxen tot trends in verlichting. U zult ogen tekort komen!

Wij ontvangen u bijzonder graag op 6 of 7 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur in onze showroom op de Torenweg 11 in Ittervoort!

Tinnemans_LifeStyleEvent_flyer1 1.jpgTinnemans_LifeStyleEvent_flyer2.jpg