Familie Muijzers

Nieuws datum: 02-06-2016

Beste Paul Mertens,

Inmiddels al weer enkele weken geleden is onze nieuwe keuken geplaatst. Wij zij er erg blij mee en trots op.

Graag wil ik jou bij deze bedanken voor de prettige samenwerking en je deskundig advies bij het aanschaffen van onze keuken. Vanaf het eerste ogenblik dat wij bij Tinnemans Keukens Ittervoort binnen kwamen was het contact met jou heel hartelijk. Het eerste bezoek van ons was orentieren naar wat er te koop was en in welke prijsklasse wij moesten zoeken en denken. Dit was aanvankelijk niet gemakkelijk want de keuze was en is bij jullie enorm, voor iedereen wat wils in een mooie showroom op de begane grond en zelfs de eerste verdieping. Jij hebt vrijblijvend een aantal goeie tips gegeven waarmee wij weer naar huis zijn gekeerd. (Dit was heel anders dan bij ons bezoek bij een andere keukenzaak waar vanaf het begin de nadruk op de prijs en verkoop lag.)

Bij ons tweede bezoek zijn we aan tafel gaan zitten en hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Met alle geduld ben je aan de slag gegaan, rekening houdende met onze wensen. (Dit was bij de andere keukenzaak ook anders. Daar werd uitgegaan van wat hun het beste uitkwam.) Waar wij twijfelden gaf jij deskundig advies en je legde ook uit waarom je e.e.a. adviseerde. Met een tekeningen zijn wij weer weggegaan. Bij de derde keer heb je onze wensen weer aangepast in het ontwerp van de keuken, niets was je teveel. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een Schuller Next 125 keuken.

Verder was jou advies om van de diensten van Derikx installatiebedrijf gebruik te maken ook een goed advies. Een prima bedrijf met kundig personeel. En zelfs de stukadoor door jou geadviseerd bleek een goede keuze.

Alle complimenten aan jou, maar ook aan jullie monteurs en andere personen die bij de aanschaf van de keuken betrokken zijn geweest. Ik zal zeker het bedrijf Tinnemans keukens Ittervoort aanprijzen aan mensen die een keuken willen aanschaffen en ik vind dit een verdienste van jou, ga zo vooral door.

Groet, familie Muijzers.