Vacatures en stages

Vacatures

Wij zoeken per 1 januari een
GASTVROUW/RECEPTIONISTE M/V
Je ontvangt op een leuke, spontane wijze onze klanten en andere gasten. Je verricht administratieve werkzaamheden. Je werkt op dinsdag (9-17 u), vrijdag (9-20 u) en zaterdag (9-16 u).

Je bent representatief, hebt commercieel inzicht en kennis van Word en Excel. Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal goed. De digitale snelweg heeft geen grote geheimen voor jou, je vindt het leuk om tekstjes te schrijven t.b.v. de website. Je werkt prima samen met collega’s, hebt goede telefonische vaardigheden en hebt oog voor de showroom en etaleren.

Wij bieden een passende beloning, een goede werksfeer met leuke collega’s in een familiebedrijf. Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: info@tinnemanskeukens.nl

 

Stages

Tinnemans Keukens is een erkend leerbedrijf van Savantis. Tinnemans Keukens biedt leerlingen van diverse scholen en instituten degelijke en leerzame stageplekken. Zo zijn er in het verleden al stageplekken vervuld in de montage, in de werkplaats, in de verkoop, bij de receptie of bij de technisch tekenaar. Een stageplek op het gebied van interieurontwerp is erg goed mogelijk. Leerlingen uit Boxtel en Rotterdam weten inmiddels de weg naar Tinnemans Keukens te vinden.

Tinnemans Keukens staat open voor stagiaires. Mocht u op zoek zijn naar een goede stageplek stuur dan uw motivatiebrief en cv naar Info@tinnemanskeukens.nl.